Pozdravljene!
Danes sem spet mal bol pozna, saj sem imela zjutraj CTG, potem pa se opravki do kosila kar vrstijo.
IZVIRNO SPOROČILO: velika britanija
A je katera imela kaj tezav z grlom in kasljem v nosecnosti? Kaj narediti v takem primeru ?
Jaz sem čist na začetku nosečnosti dobila antibiotik zaradi vnetega grla, prijateljica, ki je tudi noseča pa je te težave pozdravila sama s čajčki, limonami in pastilami, ki se dobijo v lekarni brez recepta.
IZVIRNO SPOROČILO: naraščaj
Kok časa morš met redne popadke, da lahk govoriš o "rednih"?
mislim, da vsaj eno uro na 5-10 minut, pa popadek mora vsaj kakšne pol minutke držat.
IZVIRNO SPOROČILO: ajtak
Kako smo kaj zelo lepe slike maš ka pa si delala z nogami ajd fsm pa piš kej maš msn mogoč
A se vam to zdi cist kul, pa jaz sam paniko delam???
men se ne zdi OK!
IZVIRNO SPOROČILO: potepinka
Je rekla G da ni smiselno čakati in da v petek sprožijo porod.O sem kar vesela da bom že lahko v petek ali soboto cartala našega
ti kr mal zavidam, ker točno veš, kdaj bo... drugače pa veliko sreče v petek, če se že prej kaj ne zgodi!
IZVIRNO SPOROČILO: rozika12
Se mi zdi zanimivo, da tako kmalu zveste, kdaj, kaj in kako je kakšna rodila. Kako vam pa to rata?
scubadiver se je javila in nam dala svojo številko, da jo bomo lahko oziroma jo obvestimo.
scubadiver
Drugače pa pri meni na CTGju spet samo ravna črta, čeprav mi je vmes ene dvakrat trebuh narahlo otrdel. Samo sumim, da imam preveč zaloge in premalo mišic in CTG tega ne zazna... torej kot so mi rekli v P, jaz še nisem kandidatka za danes