IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver
Žirafa kako lepo da si se nam oglasila. Kar naprej mislim nate in na to kako se počutiš.
Sem vesela da Izabela tako dobro napreduje in edino pravilno je, da Sofija v tvojem srčku ohrani enako mesto kot Izabela. Držim še naprej pestke zate da ne bo prehudo vse skupaj prenesti. Ti pošiljam en velik objem
Se podpišem pod tole
Debeluška pri meni tudi ni popolnoma nič. Mlekarne spijo in niti kapljice česarkoli še niso proizvedle in tudi nimam občutka da bi se kaj povečale. Me prav žalosti. Čeprav sem spraševala v MŠ pa so rekli da to nič ne pomeni. Upam da res ne, ker si tudi jaz tako zelo želim dojit
Mah moje mlekarne tut spijo, nič ne dogaja. Upam, da bo pol ko bomo rabli. Sam zdaj bi se že lahk kaj pripravlo, ker pa res nimam več daleč.
Po TV spet ni nič pametnga (ja mam sam 5 programov

, ni kablske, nč, zdaj bi naj T2 prišel, bomo vidli).
Hvala za odgovore glede dojenja. Tak kot ste večina rekle, vsak otrok je svojstven in treba se mu je prilagodit.
Mislim, da jo bom danes pa kr mahnala bol hitr spat,

spet ni, je pri gasilcih kot že skoraj vsak dan. še mal pa bom popizdla (al je setanek al majo pa ne vem kaj, nonstop neki

)
kokr je drugač pridn in vse mi pa tole že ornk preseda. Sploh zdele, ko sem že itak tak neučakana, pa cele dneve doma visim, ker mi laufanje okol najbolj ne paše.
jutr gre pa k moji sestri na parcelo neki zidat, pol ga je še njegov fotr klical, da bi peljal eno furo. Halooo, a so vsi čist pop

. Najboljš, da se še sama peljem rodit, ko bo čas za to.
Se vidi, da mi gre vse na živce, bom raj šla se pod tuš mal shladit. pa se še kaj oglasim