mi pa od zdravnika... dežurnega...
tudi mi smo bili danes pri dežurnem zdravniku
Danes sem Eli ponudila malo ješprena ki ga je glih tašča kuhala, jedla ga itak da ni glih, no ratalo ji je celo kaki dve žlički pojesti pa še to sem se ful trudila, pol sem šla pa pripraviti da je vsaj govejo juho mi pa ves tisti ješprenj pobruha, ok ni panike pač ji ne odgovarja.
Kmalu zatem sva se dojili in je šla spat, ko se je pa zbudila in sva se crkljali se je pa ful začela praskati pod koleni, jo slečem da jo namažem, šok, noge vse v mehurju in rdeče kot da bi jih opekla

pod pazduho glih tako in celo po spodnjem delu trebuha pa srbelo jo je nenormalno tako da se je v trenutku na parih mestih spraskala do krvi.
dala sem ji kapljice proti srbenju in jo mal okopala v mlečni kopeli in namazala pol sva šli do zdravnika, ko jo je videl je takoj napisal recept za en sirup in rekel če se stanja poslabša da jih pokličem in da bodo poslali rešilca, pa skos sem morala spremljati če normalno diha.
To se nam je prvič zgodilo oz. taka reakcija, sem pol popoldne mal v strahu ko je spala skos gledala če še diha, no stanje se je zvečer popravilo tako da je rdečina po petih urah skoraj izginila.