Tinaaja-kariera (s tem mislim res kariera, potovanja, sestanki...) z majhnim otrokom po moje NE MORE furat.Ker oboje kvalitetno furat ne gre.
No po moje SE DA. Ker poznam kar nekaj ljudi, ki imajo dobro kariero, potujejo, sestankujejo in SO DOBRI STARSI... Se pac gibam v krogu ljudi, ki folgajo oboje in ja z majhnimi in tudi vec otroci. Kot sem pa ze napisala, vcasih je treba ornk garat in se odpovedovat... Ne smemo pozabit, da starsa sta dva, ce mame ni 2 dni, se ne pomeni, da slabo skrbi za otroka in da zdaj otroku nekaj manjka. Mislim, da mama bolj trpi in da jo je otrok samo se bolj vesel, ko se vrne.. In spet - govorim o tem, kar gledam tudi v svoji ozji druzini, ne samo teorijo.. Ampak ti le bodi doma, ker pac zadeve vidis tako in je prav da delas, tako kot cutis!
.... ker ce ne mores dobro furat kariere in otroka, pol bomo zgleda mamice ala Kati, Draja, jaz ornk popusile vsaj na eni od teh dveh zadev... Ampak mislim, da smo vse tok mocne in sposobne, da bomo popedenale sluzbe in se ornk posvecale svojim otrokom, da jim cisto nic ne bo falilo

Ker smo dobre mame in ker smo zato sposobne gore premikat! Pa tud ce bo kdaj treba ponoc delat ...