čveeekeee,midve sva 3 ure pohajale po SOOONČKUUUU!
Bo pokomentirala en kos, sem preveč v zaostanku z branjem, pol grem pa Taji kosilo kuhat.
IZVIRNO SPOROČILO: meaa
Pocka - kako ti sušiš das maso? Meni se ne da čakat, da se suši na zraku, pa sem jo dala kar v pečico, samo se mi je potem vse skrivilo.
jaz se bolj po sistemu kdor čaka dočaka

, pa sušim na zraku, pa obračam,vsakokrat,ko grem mimo, pa se skoraj nič ne zvija
IZVIRNO SPOROČILO: Sibil RR
Pocka-če boš šla spet na porodniško-te lahko menjam na delovnem mestu?A?Dej nooo....
a si ti pozabla kje jaz delam,ni tko fajn kot se sliši
dopust - jaz ga imam 25 dni
dajadada - ja cel dopust 2007 (-10 dni), za leto 2008 pa ne vem

. Taja spi ponoči 12 ur, pol pa čez dan 2 ali 3x po pol urce (ponavadi na sprehodu)
kariera - jaz nisem glih karierist, tako,da o tem ne bom kaj dosti komentirala. Mislim pa, da bi izbrala več časa z otroco,ker mi to več pomeni. Meni na primer ni treba delat nočnih do otrokovega 3 leta, pa tudi ne vem kaj bi se odločila, če bom delala ponoči, bom pol čez dan lahko več z njo, je pa res,da bom pol toliko bolj utrujena in nenaspana (dolgoročno gledano). Ah,bom že razmislila dokler grem spet delat...
skačica - lepo od tebe,da javiš,da si še živa
...nič to bi bilo zaenkrat od mene...bom pol prebrala še ostalo (verjetno boste ta čas naklofale še kako stran)...