writing-img

RE: Marčevke 2007 (2. del)

clock-img

22.10.2007, 20:07

clock-img

A-N-J-A

pencil-img

2557

kolosej-to je zgoraj desno,majo take blazine,kjer se lahko otroci igrajo.Men je ura 10 30 ok.

clock-img

22.10.2007, 20:07

clock-img

tinaaja

pencil-img

7450

no brini je ratal prifurat me do meje - ne vem, kaj ji je,ampak jaaaooooo... vecerjala ni  - itak, pol sem ji dala dol slincek je pa v tako ihto padla, da je bilo joj.. jaz pa tud vsa user posted image , sem jo prvic pustila, da se je drla, ma ne drla, histericen napad je imela. user posted image
sva sli pol v pojtslo se zizat in zdaj spi... mislim, da jo zobje zezajo, vsaj vse znake ima... user posted image user posted image user posted image ampak kot zakleto se take zadeve dogajajo, ko mojega ni doma. No danes bo kar dobro prisla ta knjiga - Z otrokom lahko sodelujete... user posted image user posted image user posted image Pa kasen kozarc vina.. pa v starih casih se skatla cigaret...

Kje v koloseju pa imajo za otroke?

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

clock-img

22.10.2007, 20:10

clock-img

pocka

pencil-img

2326

čer

na hitro, ker grem gledat film. Smo šli danes v torri,da bomo naši princeski končno kupili tiste slavne čeveljce in valda mami mona, je pozabla, da je danes torri zjutraj zaprt.user posted image No pa smo obrnili in šli domov. Prav nam ne rata prit do teh čevljev no.

dskubin - ti pa res podiraš rekorde v dolžini postov user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: thaiss
obalke a vi se kar v bajti držite??? Mi smo kar izkoristli dopoldne, ja se ne udate burji ??

to je verjetno name letelo, ma ne saj gremo ven, ampak danes je bilo res škifo vreme, pa smo se bolj not držali, popoldne pa smo šli na obisk k eni mali princeski stari 2 meseca user posted image

žabika - ni druge, to živalco pa moraš kupiti za Hano, je prav njej namenjenauser posted image

pranje - jaz oprerem vse kar kupim, tudi kar kupim zase, tako da za Tajo itak da ja

sibil - super, da je praznovanje uspelo, fotke pa bodo sigurno ful zanimive user posted image user posted image

tejčica - kaj pravijo majstri ,jim je ratalo user posted image

taya - user posted image user posted image user posted image za Lino

Evo grem, me moj čaka s filmom, pa še zizo si moram prej spumpat, me nekaj tišči user posted image ...nočko

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

clock-img

22.10.2007, 20:12

clock-img

pocka

pencil-img

2326

IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

no brini je ratal prifurat me do meje - ne vem, kaj ji je,ampak jaaaooooo... vecerjala ni  - itak, pol sem ji dala dol slincek je pa v tako ihto padla, da je bilo joj.. jaz pa tud vsa user posted image , sem jo prvic pustila, da se je drla, ma ne drla, histericen napad je imela. user posted image
sva sli pol v pojtslo se zizat in zdaj spi... mislim, da jo zobje zezajo, vsaj vse znake ima... user posted image user posted image user posted image ampak kot zakleto se take zadeve dogajajo, ko mojega ni doma. No danes bo kar dobro prisla ta knjiga - Z otrokom lahko sodelujete... user posted image user posted image user posted image Pa kasen kozarc vina.. pa v starih casih se skatla cigaret...

jooj nehaj, me že malo mika, upam,da ne bom spet začela kadit, ko so itak pregnani zdaj, pa bo brezveze na kavo hodit

boga brina in ti z njo, samo,da spi, ti pa relax.....

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

clock-img

22.10.2007, 20:18

clock-img

Lejci

pencil-img

377

kot zakleto se take zadeve dogajajo, ko mojega ni doma

Pri nas je enaka situacija. Včasih bi js enga kratkega najraj ruknlauser posted image  Knjiga mi je pa pomagala v tej meri pri takih stvareh, da ne zgubim živcev.

Spet smo večerjali več kot pol ure, tokrat je zbojkotirala celo kašo, ki jo ponavadi zmaže. Ne vem kaj naj...

Smo pa moralo ponovno dat vodo v laboratorij, ker ima povičane levkocite in proteine, me prav skrbi jutri, ko bo treba tja klicat user posted image

Če bote v koloseju ob 10.30, se zna zgodit (po nekem čudežu), da mam avto in se vam lahko pridružim.

clock-img

22.10.2007, 20:21

clock-img

Lejci

pencil-img

377

Še to... pranje novega perila - P me je opozoril, da so se večkrat pojavile glivice, pridobljene z neopranimi novimi oblačili - ampak tistimi, ki se ponavadi v trgovini pomerjajo.

Od takrat vse perem, še zase...

clock-img

22.10.2007, 20:22

clock-img

erna14

pencil-img

2245

IZVIRNO SPOROČILO: pocka

jooj nehaj, me že malo mika, upam,da ne bom spet začela kadit, ko so itak pregnani zdaj, pa bo brezveze na kavo hodit

u mene je tud ze matral ,sam nocem ker mi ni ravn zdaj k dojim da bi vsa po cikih smrdela,drugac pa potem......nikad se neznauser posted image

punce sej veste kam grem....nocko

thaiss-ti se sam potepaj,pa izkoristi cas k mas svojga pr seb.uzivajte kokr se da.nocko

moj soncek Ziga-12.3.2007

clock-img

22.10.2007, 20:30

clock-img

Anonimen

Hvala vsem za včerajšnje čestitke!

Pa čestitke ostalim včerajšnjim in današnjim slavljenčkom!

Na hitro sem vas prebrala, za pokomoentirat nimam časa - žal!user posted image Morm še cunje pospravt, k sem jih speglala, pa pralni stroj že nov pok cunj pere, pa premajhne cotke od Jureta moram dat na podstrešje...

Nočko!

clock-img

22.10.2007, 20:34

clock-img

K_a_t_i

pencil-img

5246

Ju3 - se bomo potrudili, sam za uro ne bom nič rekla (če bo Žiga spal, nam prej kot ob 11:30 ne bo ratalo) - se slišimo. Ja pa če bo fejst scal naju tud ne bo - ga niti v avto ne morem dat pa tud tam ga ne bom po ledenem dežju vlačila. Vi šel si!

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

clock-img

22.10.2007, 20:45

clock-img

tinaaja

pencil-img

7450

v primeru dezja se men tud ne da dancing in the rain pa palerino gor dajat.. a ni pol boljs cp?  glede spanja - na istem kot kati..

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

clock-img

22.10.2007, 21:01

clock-img

thaiss

pencil-img

6836

IZVIRNO SPOROČILO: erna14

IZVIRNO SPOROČILO: pocka

u mene je tud ze matral ,sam nocem ker mi ni ravn zdaj k dojim da bi vsa po cikih smrdela,drugac pa potem......nikad se neznauser posted image

uuuffff js bi tudi enga prižgala uuuuuuu user posted image

sibil super za uspešno praznovanjeuser posted image

erna nočka
user posted image
Lina en veeeliiiikkk košek zdravja user posted image user posted image

Lejci upam na čimboljše rezultate jutri!!!

Tejčica a nisi imela izpit?? Kako ti je šlo???
Tinaaja a je kaka luna danes??? Matia je tudi tečen in trmas 100/h user posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

clock-img

22.10.2007, 21:04

clock-img

cv105

pencil-img

891

ojlala,

pridna jjasna s cunjami ... jaz sem na istem ... sam pridna nisem user posted image user posted image

Maks zaspal ... pomalical popoldne sadni jogurt, da ga v šubu ni blo več user posted image  ... zdej sva pa za 140ml mal balinala ampak je uspelo user posted image

tinaaja: lušten kombinezonček ...

nočko ...

clock-img

22.10.2007, 21:14

clock-img

thaiss

pencil-img

6836

kombinezoni in bunde: Tinaaja full lep user posted image user posted image  
                                     pa da se še mi malček pohvalimo user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Me pa mika še ena puhovka iz Iane, sam 89€ mi je preveč user posted image user posted image

clock-img

22.10.2007, 21:19

clock-img

tinaaja

pencil-img

7450

super zadeve thaiss.. imas pol puhovko cenje v chiccotu 

clock-img

22.10.2007, 21:22

clock-img

thaiss

pencil-img

6836

hitro povej, kaka je pa cena!!!??????

clock-img

22.10.2007, 21:25

clock-img

A-N-J-A

pencil-img

2557

Punce če bo jutri fajn lil lahko tud cp,men je vseen.Jaz sem sam mislila,ker je tam ful prostora pa blazine za babyje,ampak če bo dež je res zoprno z otročkom.Magar se jutri zmenmo fiksno,vela???

clock-img

22.10.2007, 21:31

clock-img

tinaaja

pencil-img

7450

vem sam za kombinezone - 75-100€user posted image user posted image user posted image . mislim, da sem pa enkrat gledala puhovko, ki je bila okoli 60€, hlace pa okoli 35.. majo pa hude zadeve, an sreco cene stabilizirajouser posted image user posted image user posted image potrebo po kupovanju

clock-img

22.10.2007, 21:41

clock-img

K_a_t_i

pencil-img

5246

IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A

Punce če bo jutri fajn lil lahko tud cp,men je vseen.Jaz sem sam mislila,ker je tam ful prostora pa blazine za babyje,ampak če bo dež je res zoprno z otročkom.Magar se jutri zmenmo fiksno,vela???

Mene v Kolosej vleče tisti igralni kotiček. Je res fajn (sem se spomenla zdej kaj misleš). V CP pa ni neč podobnega user posted image  No, se zmenmo jutri.
Nočko.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

clock-img

22.10.2007, 21:47

clock-img

thaiss

pencil-img

6836

vem sam za kombinezone - 75-100€user posted image user posted image user posted image . mislim, da sem pa enkrat gledala puhovko, ki je bila okoli 60€, hlace pa okoli 35.. majo pa hude zadeve, an sreco cene stabilizirajouser posted image user posted image user posted image potrebo po kupovanju

ta teden bomo šli do Trsta pa bom pogledala v Chiccotu, če bo prehuda cena bom počakala na škonte user posted image

clock-img

22.10.2007, 22:12

clock-img

K_a_t_i

pencil-img

5246

Včeri sem neki brala kaj že vse znajo vaši otročki. Men se zdi, da je našem ta "papa" pa "velik velik" čist preotročji...
Dons sem ga zalotla, kako je najprej tkole strmel....

user posted image

Pol si je zadevo še mal bolj natančno ogledal... Neki je štel pa momljal zraven...

user posted image

...in na konc je ves "zagrizen" neki množil pa delil pa ene centrifugalne sile omenjal user posted image

user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

clock-img

22.10.2007, 22:13

clock-img

A-N-J-A

pencil-img

2557

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

22.10.2007, 22:15

clock-img

thaiss

pencil-img

6836

Žiga user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

22.10.2007, 22:16

clock-img

Anonimen

No, mami vse podelala.user posted image Juretu je babi kupila od Chiccota kombinezon v njihovi prodajalni v Hali A, ampak za ceno pa res ne vem, vem pa da so imeli neko znižanje takratuser posted image Tko, da Jure je za čez zimo prekrbljen.user posted image Mami bo pa naga okrog skakala, ker ji ni nč prav - kile se me še kar držijo.user posted image

clock-img

22.10.2007, 22:18

clock-img

Anonimen

KAti,  vaš Žiga je pa faca!user posted image user posted image user posted image user posted image Ampak če bo šlo tko naprej sem že jst pogruntala, da bo treba po nove špegle.user posted image  

clock-img

22.10.2007, 22:23

clock-img

K_a_t_i

pencil-img

5246

IZVIRNO SPOROČILO: jjasna
Ampak če bo šlo tko naprej sem že jst pogruntala, da bo treba po nove špegle.user posted image  

Jst mam tele sam tlele za RR. Novejše mam kr v avtu, nove bi pa tud rabla user posted image .

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem