kot bi opisala težave, ki jih ima naša Živa

. ne vem koliko si kaj spremljala, ampak mi nič več ne spimo (zbuja se na manj kot uro, približno pol noči pa običajno kar prebedimo, ker jo tako matra da kar ne more in ne more nazaj zaspati

). Bili smo že na infekcijski kliniki pa so bili vsi izvidi negativni, tudi alergološki testi niso pokazali alergije, čeprav ima Živa zelo hudo reakcijo že po majhni žlički česarkoli mlečnega

(izpuščaj okrog ust, bruhanje v loku). Zdaj smo šli še na bioresonanco, kjer so ugotovili, da je preobčutljiva na mleko in pšenico.
Tudi k privat alergologu nameravam iti, samo po novem letu,da bo več časa minilo od testiranja na pediatrični kliniki. Šli bomo pa k dr. Vodušek Plevnik na Regentovi cesti (LJ-Dravlje). Mislim da se čaka cca. 14 dni, da pa se iti k njej tudi na napotnico.
Glede driske - zdaj sicer nimamo več teh težav, je pa imela Živa že v P in potem približno enkrat na 2-3 tedne drisko s kravivimi nitkami in to ne glede na to ali sem bila jaz na brezjajčni in brezmlečni dieti ali ne. Zdaj k sreči kaka ok.
Jaz moram tudi nabavit pregomin oz. sem razmišljala o Allernovi, ki jo je pila prva dva večera doma, ko nama še ni povsem steklo dojenje (pregomin so ji dajali v porodnišnici pa se je kar davila z njim

). Allernovo bi kupila zato, ker se bojim, da ji tudi soja ne paše, pregomin pa je na osnovi soje če se ne motim. Kako pa je Jurij sprejel Pregomin? Ga je takoj začel piti ali je trajalo da se ga je navadil? Naša še riževega mleka z okusom vanilije, ki je res dobro ne prenese. tudi zmešanega v kašici ne mara

.