IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i
Tinaaja - Sparov bio jogurt z okusom vanilije in smetane - edini jogurt do sedaj, ki ga je zmazal brez pomisleka! Ja pa enkrat je mel še en preblisk z Ljm okus banana. Pa jst mu ne morem skoz dajat sam malih skutic
Nič ne pomaga - vmešam piškote, banane,... - ne dela. Men so pol ful dobri, sam tamal pa ne pa ne pa nepanepanepanepanepane...
bomo probal

pri nas je danes zmazala eno malo bananino LM in pol se mal marelicne une iz 100ml pakunge... ona ima skutke ful rada, bi jih komot par pojedla,ampak nocem dajat tok..
Amy, jaz vegete tud ne bi dajala v juho.. Jaz sem govoejo brez vsega skuhala samo sol in zacimbe, odlila juho za brino in v nas del dodala malo kocke. Vegete in kocne imajo cist prevec NaCl in podobnega sranja, ki ni priporocljivo za pikce..
Sem avto peljala na servis ... me je klical serviser ... jermeni so za zamenjat, crpalke, disk, ma pol avta...

lahko racunam na strosek 1000€

aaaaaaaaaa sem rekla, da rabim na lotu zadet... se vedno se ni nasel posteni najditelj..
Mal me zvija, danes gremo na PK zarad imunoglobulinov...