writing-img

RE: Zasavčanke, 2. krog

clock-img

17.12.2007, 15:45

clock-img

ajna12

pencil-img

276

Hvala vsem za čestitke. Praznovanje je bilo že v soboto, danes pa gre Anja še na Dedka mraza v Hrastnik in bo rojstni dan mimo.

Biba, za tiste user posted image  v očkah, se pa ne ravno sekirat, jo boš mogla priti večkrat pogledat in boš videla da imajouser posted image  že tudi mlade.user posted image user posted image user posted image
Kaj bi dala, da bi še kdo v žlahti imel takšne otroke, lunca ima tako angelčka, je bil v soboto ful priden.
Naše pa razganja, ta velika pri 5 bere male tiskane črke, tako  da jo mal premzamo, tamali gredo pa tako sameuser posted image .

clock-img

17.12.2007, 20:08

clock-img

Angellina

pencil-img

1234

ojla!

Mene sam neki zanima... a mate tisti, ki imate 2 avta, 2 avtosedeža al prestavljate? Mi mamo 2, s tem, da je en sposojen in ga bo treba počas vrnit nazaj, tko, da bo treba še po enga.

clock-img

17.12.2007, 20:31

clock-img

Anonimen

Angie, mi mamo enga v našem avtu, enga bo pa ata mel v svojem, če naju bo kdaj kam peljal. Se mi zdi tko veliko boljš, kot pa ga ven jemat. user posted image

clock-img

17.12.2007, 20:46

clock-img

ajna12

pencil-img

276

Angellina,user posted image user posted image user posted image , naša štorija je ta, 2 avta - 4 avtosedeži. Eden zjutraj pelje otroke, drugi gre ponje in to iz druge smeri, se ne da vmes zamenjat avta. Potem smo 1 si sposodila, kupili 1 jahača in 2 kvalitetna avtosedeža, ki jih imamo v tistem avtu ki ga imamo tudi za daljše vožnje.

clock-img

17.12.2007, 22:06

clock-img

Angellina

pencil-img

1234

Aha... tok da mal vem, kako je v navadi. Sej mojga boli "K" kak majo drugje, sam jaz pa še vseeno raje vprašam...user posted image ..za boljši filling.

clock-img

17.12.2007, 22:12

clock-img

KBM

pencil-img

4744

Mi imamo dva avta in prestavljamouser posted image

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

clock-img

18.12.2007, 07:09

clock-img

Bubamaraa

pencil-img

6822

mi mamo tri avte in dva avtosedeža in bom pomoje kupila še kar en sedež... ker mi gre prestavljanje pošteno na živce....user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

clock-img

18.12.2007, 08:11

clock-img

Angellina

pencil-img

1234

Hvala za odgovoreeeeeeee user posted image .

Pa drgač?

clock-img

18.12.2007, 08:45

clock-img

ta.nja

pencil-img

360

Bo.

Anejko bejko

clock-img

18.12.2007, 09:01

clock-img

kapesanta

pencil-img

1601

Angi, mi imamo samo en stolček in ga prestavljamo - če se spomniš imamo Kiddy life pro, ki ga ni treba pritrjevati s pasovi, tako da dejansko malega odnesemo iz avta s stolčkom vred. Tako je vedno stolček tam kot Rok. Zato sva se tudi odločila zanj, ker imava midva dva avta, vozi se pa še z mami in očitom, tko da bi rabili tri user posted image . No sigurno bi pa kupila še en stolček, če bi ga bilo treba monitrat s pasovi, ker smo bolj lene sorte...
Ima pa mami še en klasičen avtosedež za pritrdit (sam je že star), bolj za rezervo, če slučajno pozabimo in stolček peljem na šiht - pol pa vzame ta starega in kolne ko ga montira...

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

clock-img

18.12.2007, 09:51

clock-img

Angellina

pencil-img

1234

O Tanja user posted image .

Kapesanta ja vem katerega maste. Sam men je maxi cosi nekak najbolj. Pa med RECARO Young Sport Trendline Bellini balinava. Bova še vidla.
user posted image
Ampak odločila sva se, da kupimo zdele 2 kvalitetna avtosedeža do konca in to je to.

clock-img

18.12.2007, 12:48

clock-img

Anonimen

Mily

user posted image

In veeeeeeeeeliiiiiiiiiiiiikoooooooo srečnih kilometrov ti želim!

user posted image

clock-img

18.12.2007, 12:56

clock-img

Anonimen

O, Mily.. Končno!!!

ČESTITKE!!!!!!!!!!!!!!!  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.12.2007, 12:59

clock-img

KBM

pencil-img

4744

Milly, čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image , pa srečno

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

clock-img

18.12.2007, 13:29

clock-img

mily

pencil-img

876

HVALAAAAAAA user posted image
Sem tuk vesela, da sem končno nardila izpit, da se mi kr smeji user posted image . Sem se prejle celo pot čez dolino smejala, ka si je kej narod mislu user posted image . V glavnem, res sem hepi.

Ali poznate najzanesljivejše sredstvo, s katerim lahko pahnete v nesrečo svojega otroka?
Dovolite mu, da bo počel vse, kar se mu bo zahotelo.

clock-img

18.12.2007, 15:49

clock-img

ajna12

pencil-img

276

Mily ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !
Veliko uspešnih kilometrov!

A je res zdaj en mlajši v komisiji?

clock-img

18.12.2007, 16:47

clock-img

Bubamaraa

pencil-img

6822

ajna ziher je en mlad v komisiji ..pa mu je Mily fajn dekoltirala in ga izzivala....user posted image   zato je pa šlo tko gladko....user posted image

Mily čestitke..user posted image user posted image user posted image .. in lepo prosim, da prvo leto tvoje vožnje me vseen še obvestiš kdaj boš na cesti....user posted image  (ziher je ziher)

user posted image

clock-img

18.12.2007, 19:29

clock-img

mily

pencil-img

876

Hvala. Romana, od jutri naprej verjetno vsak dan, tko da user posted image . Smo šli prejle še avto zavarovat za mladega voznika, jutri si grem pa še izpit na občino zrihtat.

Ali poznate najzanesljivejše sredstvo, s katerim lahko pahnete v nesrečo svojega otroka?
Dovolite mu, da bo počel vse, kar se mu bo zahotelo.

clock-img

18.12.2007, 19:51

clock-img

Bubamaraa

pencil-img

6822

pišuka....user posted image

Čbela kaj če bi se vi preselili v Zagorje???? zaradi vaše varnosti in varnosti tvojega otroka.... priporočam...user posted image

aja čbela...če se slučajn Trot še gdro drži mu kupi psa.. baje pomaga...user posted image

clock-img

18.12.2007, 20:30

clock-img

Čebelica - trot

pencil-img

497

IZVIRNO SPOROČILO: Romana26

Čbela kaj če bi se vi preselili v Zagorje???? zaradi vaše varnosti in varnosti tvojega otroka.... priporočam...user posted image

Ti si smešna. JAz pa Zagorjeuser posted image user posted image user posted image   Bi mogla bit prevečkrat pri tašči, kr bi skoz kuhala kosilo.

la la la

clock-img

18.12.2007, 20:32

clock-img

Čebelica - trot

pencil-img

497

aja čbela...če se slučajn Trot še gdro drži mu kupi psa.. baje pomaga...user posted image

Nimam ojrotu, sej veš z rodovnikom so dragi. Enga mešančka pa tud nočem.

la la la

clock-img

18.12.2007, 20:36

clock-img

Bubamaraa

pencil-img

6822

IZVIRNO SPOROČILO: Čebelica - trot

aja... pol si pa fensi....

pa še neki je... če maš psa morš večkrat pucat po tleh kot pa jaz....user posted image

clock-img

18.12.2007, 20:36

clock-img

Čebelica - trot

pencil-img

497

IZVIRNO SPOROČILO: Čebelica - trot

aja... pol si pa fensi....

pa še neki je... če maš psa morš večkrat pucat po tleh kot pa jaz....user posted image

Ja sej to ma pa tud skrbi.

la la la

clock-img

18.12.2007, 20:38

clock-img

Bubamaraa

pencil-img

6822

ja sej veš, da jaz premal pucam..user posted image

clock-img

18.12.2007, 21:07

clock-img

Miss Piggy

pencil-img

1936

mily, čestitam!!!user posted image user posted image user posted image
Nisi zjutri nič povedala!user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem