writing-img

RE: Zasavčanke, 2. krog

clock-img

30.12.2007, 23:11

clock-img

Miss Piggy

pencil-img

1936

IZVIRNO SPOROČILO: Bubamaraa

moj dragi bodoči mož gre jutri zjutri v službo in ga do 3.1. ne bo domov....user posted image

jaz bom pa pri Čebelici in njenemu Trotu....user posted image user posted image user posted image

No, sej sem nekak sklepala.user posted image

clock-img

31.12.2007, 08:59

clock-img

KBM

pencil-img

4744

jaz bom pa pri Čebelici in njenemu Trotu....

Sam da ne boš čist sama z Danaji, pa je veliko boljeuser posted image

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

clock-img

31.12.2007, 09:36

clock-img

lunca2

pencil-img

2265

Jz sm pa včeraj zvečer pekla pjano nevesto user posted image . Upam, da bo dobra.
Dons je pa že user posted image naredil obložene kruhke jz pa jajce kuham.user posted image

Noga me tuk boli mi je zatekla pa sej bo bolš, se ne splača jamrat, je še kej hujšga v življenju. user posted image

Kua pa kej ve počnete?
KBM ste že v Hrastniku?

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

clock-img

31.12.2007, 09:51

clock-img

KBM

pencil-img

4744

KBM ste že v Hrastniku?

Smo že včeraj prišliuser posted image

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

clock-img

31.12.2007, 09:55

clock-img

lunca2

pencil-img

2265

Sej res sm pozabla.

clock-img

31.12.2007, 10:04

clock-img

Bubamaraa

pencil-img

6822

jaz sem tud že včeri spekla bananine kocke... Sašo je predno je šel naredil tatarca...tko, da me bo čbela zelo vesela dons....user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

clock-img

31.12.2007, 10:41

clock-img

AKŠ

pencil-img

1342

a poglej jo - je spremenila nick - bubamaraa :-)

Opazujem te,kako mirno spiš,te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele,ko tvoja dlan leži v moji,opazim,kako zares majhna si.Tako si majhna-pomeniš pa mi ves svet.

clock-img

31.12.2007, 13:13

clock-img

lunca2

pencil-img

2265

OOO Romana je bla tud pridna. user posted image user posted image user posted image

Mi smo pa včeri jedl tatarca ga je oči naredu. NJAMI. Ga mam tuk rada sam ga ne smem prevelikret jest.

clock-img

31.12.2007, 13:35

clock-img

ajna12

pencil-img

276

Vsem skupaj srečno, zdravo in uspešno Novo leto!
Naj vam vsak dan sije sonček in čim manj oblakov.

user posted image

SREČNO 2008!

clock-img

31.12.2007, 13:45

clock-img

lunca2

pencil-img

2265

user posted image

Če v starem se letu je kaj zataknilo,
Ti novo bo leto vse vozle rešilo.
Vse leto privoščim ti srečo, uspeh,
v ljubezni pa kar se da "sladkih pregreh"!

To vam iz srca želijo  Ažbe, Uroš in Vesna

clock-img

31.12.2007, 14:02

clock-img

Bubamaraa

pencil-img

6822

punce jst sm pa tolk zaspana, da se mi že kr blede....user posted image

če bom dons polnoč dočakala bom pa tud dobra....najbolj da grem mal spat....user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

clock-img

31.12.2007, 14:20

clock-img

ajna12

pencil-img

276

Skuhaj si eno močno kavo, pa te bo malo spravila k sebi. Jaz ko pijem skoz kapučin in če zdajle spijem kavo sem dobra do 3.zjutrajuser posted image !

clock-img

31.12.2007, 14:47

clock-img

Anonimen

Bubika, lepo da ne boš sama doma. Midva tud ne bova sama. user posted image
Mam tudi tatarca od mami, pa sirni namaz od tašče, pa pršut od tasta. user posted image  Lačni ne bomo, žejni pa tud ne. No sej, kaj pa je tist en Bandidos kar lahko spijem, pa kozarček šampanjca zvečer. user posted image
Bom pa šla zdele kr mal spat, ker sem tud jaz full zaspana.user posted image Kriza bo, če bomo danes ponoči dolgo pokonci, ko bo jutri Ela že pred sedmo auf. user posted image  Zjutri bom jaz vstala z njo, da bo moj spal, jaz bom pa magari popoldan šla eno kitico oddremat. user posted image
Lepo praznujte nocoj, pa srečno, predvsem pa zdravja polno novo leto vam želim! user posted image

clock-img

31.12.2007, 15:10

clock-img

KBM

pencil-img

4744

Tud jaz vam želim Novo leto srečno, polno zdravja, veselja in notranjega miruuser posted image

clock-img

31.12.2007, 16:11

clock-img

Angellina

pencil-img

1234

Ja serbus punceeeeee!

Jst sem mal razpizdjena, pa sem 1 dc likerja zvrnla. Ker drgač ne pijem, se me je pa kr mal prjel.

Zvečer dobimo obisk. Mamo domačega tatarca, domačo francosko solato, pršut, domač kruh, neki sem spekla in to je to. Zdej mi je pa itak slabo in grem mal bruhat.

Vsem želim kar se da zdravo, srečno, veselo in pa uspešno leto 2008. Jaz močno upam, da bo meni to leto prineslo kakšne pozitivne spremembe. Se bom pa potrudla, da mi jih bo. Jebe***piiiiiiiiip****šmimater, da jih bo!

clock-img

31.12.2007, 16:11

clock-img

lunca2

pencil-img

2265

O ajna sm nardila pjano nevesto po tvojem recepti. user posted image

Jz si bom tud kr en user posted image skuhala da bom dočakala novo leto 2008. Pol prideta pa tašča pa tast.

clock-img

31.12.2007, 16:12

clock-img

Angellina

pencil-img

1234

IZVIRNO SPOROČILO: KBM

Tud jaz vam želim Novo leto srečno, polno zdravja, veselja in notranjega miruuser posted image

pa mir na svetu, a ne?user posted image

clock-img

31.12.2007, 16:13

clock-img

lunca2

pencil-img

2265

IZVIRNO SPOROČILO: Angellina

IZVIRNO SPOROČILO: KBM

pa mir na svetu, a ne?user posted image

To pa itaq. Največ pa zdravja.

clock-img

31.12.2007, 16:29

clock-img

Anonimen

Mamo domačega tatarca, domačo francosko solato, pršut, domač kruh, neki sem spekla in to je to.

Mi zmagamo, ker mamo tud pršut domač. user posted image

clock-img

31.12.2007, 16:41

clock-img

Angellina

pencil-img

1234

IZVIRNO SPOROČILO: hothien

Mamo domačega tatarca, domačo francosko solato, pršut, domač kruh, neki sem spekla in to je to.

Mi zmagamo, ker mamo tud pršut domač. user posted image

Klinca pa domač pršut! Stara dej nazdrav z mano no. Jst mam tlele še mal likerja.

clock-img

31.12.2007, 18:22

clock-img

Anonimen

Čbelca, a ste že nazaj? Kako je Taj?

clock-img

31.12.2007, 20:28

clock-img

mily

pencil-img

876

Čveke moje, da vam še tle zaželim srečnega, zdravga, veselga in debelga. Slikce se mi ne da iskat in prilimat, tko da se delite, da ste neki žmrka.

Smo cel dan okol tehaniral, zdej smo pa končn doma. Prej smo se najedl, ups nažrl tatarca, zdej sem pa zvrnala že enga Jegra in enga Powerja, tko da sem že prijetno "mehka"user posted image

Ali poznate najzanesljivejše sredstvo, s katerim lahko pahnete v nesrečo svojega otroka?
Dovolite mu, da bo počel vse, kar se mu bo zahotelo.

clock-img

01.01.2008, 06:47

clock-img

Anonimen

Jupi, srečno novo leto. user posted image user posted image user posted image  Ne, ne, sej nisem glih kar vstala, sem že od šestih pokonc. user posted image  Da ne govorim, kok me je ponoč roka bolela, ker mi je zaspala n sem okrog hodila. user posted image  Zdej grem pa uno tečko sem prinest, da bo oči spal, jaz bom pa popoldan šla malo.

clock-img

01.01.2008, 09:36

clock-img

Miss Piggy

pencil-img

1936

Srečno novo leto 2008,v njem naj ne manjka zdravja, sreče in veselja. Naj se vam izpolnijo vse želje in uresničijo zadani cilji!

user posted image

clock-img

01.01.2008, 11:17

clock-img

KBM

pencil-img

4744

Srečno, zdravo, veselo in mirno Novo leto 2008user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem