writing-img

RE: Zasavčanke, 2. krog

clock-img

14.01.2008, 12:12

clock-img

lunca2

pencil-img

2265

Sam da je Danaja zdej uredu. Tud mene veseli.

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

clock-img

14.01.2008, 12:20

clock-img

Anonimen

A so spodnje dele trenirk tud mel? user posted image  Jaz sam za pajkice vem, sem dvoje vzela za Elo. user posted image  Sicer sem hotla roza, ampak sem dobila svetlo in temno modre. user posted image

clock-img

14.01.2008, 12:23

clock-img

kapesanta

pencil-img

1601

Pri naslednji akciji v Hoferju bom vzela dopust in se šla drenjat pred vrata....

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

clock-img

14.01.2008, 12:47

clock-img

KBM

pencil-img

4744

Sam, da je Danaja zdravauser posted image user posted image

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

clock-img

14.01.2008, 13:13

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: kapesanta

Pri naslednji akciji v Hoferju bom vzela dopust in se šla drenjat pred vrata....

Drugič pa vpraši, če katera gre, pa povej kaj rabiš, saj ni problema. user posted image

clock-img

14.01.2008, 13:54

clock-img

mily

pencil-img

876

Ma kdaj so dobl žabe? Jst sem bla prejšn teden tam glih z namenom, da kupim še kake žabe, ker so Niki čez noč postale premajhne. Pa niso nič mel. Mah, nej grejo nekamuser posted image , sej bo kmal sam za pegice.

Bubamara, me veseli, da je z Danajo vredu. So boščeki, ko so tkole bolani ne?

Vete kok se mi je Nika prejle udarla. Sva se valale po postli, ko sva prišle iz vrtca in se je tko hotla na kovtr vržit, pa je zgrešila in s šusom priletela na rob postelje. Je mela takoj čist črnuser posted image . Sem jo namazala z margarino in zdej si drži hladen gel gor, da mal ublaži. Sam preprečit itak ne morem več.

Ali poznate najzanesljivejše sredstvo, s katerim lahko pahnete v nesrečo svojega otroka?
Dovolite mu, da bo počel vse, kar se mu bo zahotelo.

clock-img

14.01.2008, 14:19

clock-img

lunca2

pencil-img

2265

Žabe in nogavice so dobil dons.user posted image

Boga Nika.user posted image   Sam da ni kej hujšga. Otroc ne morjo bit pri miru.

Jz grem pa jutr u Lublano, gre user posted image popoldan na šiht pa bom šla kr z njem in ga počakala pol pa domov. Grem mal pogledat če je še kej pametnga ostal. Rabm eno srajco, adidaske pa za Ažbeta kake plišaste hlačke pa mal u leclerca.

clock-img

14.01.2008, 17:44

clock-img

ta.nja

pencil-img

360

Hej!

Da se še jaz malo javim. Po smrti moje mami smo se sedaj dokončno preselili v Zagorje k očetu. Joj kaj  pogrešam Trbovlje in svoje prijateljice user posted image user posted image . Eh pa sej bo.
Anej  pa ima že tretjič zapored vnetje ušes, za znoret. Sedaj je že bolje, tako da gre v sredo že v vrtec. Ampak sem kar naprej v bolniški, v službi bodo znorel.

Lepo se imejte in lep pozdrav

Tanja

Anejko bejko

clock-img

14.01.2008, 18:28

clock-img

Bubamaraa

pencil-img

6822

Tanja lepo,, da si se spet javila....user posted image

boš videla, da boš tudi v Zagorju našla prijateljice....user posted image

Aneju želim pa, da se čimhitreje pozdravi....a imaš kej natreska za ušesa al pa od Justa olje Tea tree ful pomaga...

če ti bo do kake kave veš kje me najdeš, ker sem še zmerom zagorjanka...user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

clock-img

14.01.2008, 19:23

clock-img

lunca2

pencil-img

2265

Anej čimprej se pozdraviuser posted image user posted image user posted image

clock-img

14.01.2008, 21:01

clock-img

Angellina

pencil-img

1234

Tanja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

14.01.2008, 21:57

clock-img

Anonimen

Tanja, WB. user posted image

Angie, a si ti naročila potem kak kostum za maškare za Marka? Jaz sem ga za Elo. user posted image  Sam ne povem kaj bo. user posted image

clock-img

14.01.2008, 22:08

clock-img

Čebelica - trot

pencil-img

497

IZVIRNO SPOROČILO: hothien
Jaz sem ga za Elo. user posted image  Sam ne povem kaj bo. user posted image

JAz pa vem kaj bo, pa ne smem povedat, ker jo boste potem spoznali.

la la la

clock-img

15.01.2008, 08:36

clock-img

Angellina

pencil-img

1234

IZVIRNO SPOROČILO: hothien

Tanja, WB. user posted image

Angie, a si ti naročila potem kak kostum za maškare za Marka? Jaz sem ga za Elo. user posted image  Sam ne povem kaj bo. user posted image

Ne, nisem upala. Dej te pol pokličem, da mi poveš...Ja a ne rabiš pay pala...al kva je že tist hudič user posted image

clock-img

15.01.2008, 08:50

clock-img

mily

pencil-img

876

Jutro punce!
Ma a ste že vse nabavle za maškore? Naša bo verjetno kr enako kot lani, ker je lani glih zbolela za pusta (pa mislim, da predlani tut) in se mi zdi butast neki novo kupovat, ker je itak noben ni vidu. Sam doma smo se mal naštimal, da sem jo pofotkala. Pa še fajn se strinja s tem, tko da sem rešena user posted image .

Ali poznate najzanesljivejše sredstvo, s katerim lahko pahnete v nesrečo svojega otroka?

clock-img

15.01.2008, 08:55

clock-img

Bubamaraa

pencil-img

6822

ja mi mamo tud že za Danajo nabavljeno...user posted image user posted image user posted image

bodo pa Danaja in njena prijateljica isto...in bodo tako fletne....user posted image user posted image user posted image

clock-img

15.01.2008, 09:00

clock-img

Miss Piggy

pencil-img

1936

Midva z Dinotom mava tud že nabavljeno, HB! Tamalga pa ne bom matrala, ker je en čuden tip. Če mu dam gor kaj novega (npr. majčko, čevlje,...) mi eno uro tuli in hoče dat dol. Ne mara nič novegauser posted imageuser posted image

clock-img

15.01.2008, 09:03

clock-img

Bubamaraa

pencil-img

6822

IZVIRNO SPOROČILO: Elis@

Midva z Dinotom mava tud že nabavljeno, HB! Tamalga pa ne bom matrala, ker je en čuden tip. Če mu dam gor kaj novega (npr. majčko, čevlje,...) mi eno uro tuli in hoče dat dol. Ne mara nič novegauser posted imageuser posted image

sej se bo kmal spremenilo....user posted image

clock-img

15.01.2008, 09:04

clock-img

mily

pencil-img

876

Hehe Elis@ naša je bla včasih tut taka. Ji v trgovini nisem smela nič probat, tko da sem vse na pamet kupovala. No, zdej se je mal spremenila, ker se že afna in si kr sama izbira kaj bi mela user posted image

clock-img

15.01.2008, 09:09

clock-img

Miss Piggy

pencil-img

1936

Da se mal pohvalim - sem cca 3 kile dol spravla v 10 dneh user posted image .

clock-img

15.01.2008, 09:14

clock-img

mily

pencil-img

876

Ooo Elis@ bravo! Kakšno dieto pa imaš? Jst tudi kao hujšam, ampak kr naprej grešim zraven. Sploh se ne morem skulirat in se mal v roke vzet.

clock-img

15.01.2008, 09:17

clock-img

Miss Piggy

pencil-img

1936

Beljakovinska dieta oz. ne jem nič OH in nič sladkarij. Pa 5x na dan jem,pa malo (ampak res malo) telovadim. user posted image

clock-img

15.01.2008, 09:19

clock-img

mily

pencil-img

876

Aha beljakovinska. Sej tko sem tut jst lani dala 8 kil dol, ampak zdej pa kr ne morem začet. Telovadba! Kaj je že to? user posted image
Kaj pa delaš? Pilates?

clock-img

15.01.2008, 09:26

clock-img

KBM

pencil-img

4744

Mi moremo tudi kupit nekaj za maškare za Karin, samo še ne vem točno kaj bi jio vzelauser posted image

Jaz morem tudi spet nazaj hujšat, ker se je tko težko pripravit, no sicer saj zdržim nekaj časa, samo potem enostavno kar nekam volja splahniuser posted image

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

clock-img

15.01.2008, 09:34

clock-img

kapesanta

pencil-img

1601

Tanja  user posted image  user posted image  user posted image

In kako da ste šli v Zagorje? A ma oči hišo?

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem