writing-img

RE: Zasavčanke, 2. krog

clock-img

23.01.2008, 13:22

clock-img

Miss Piggy

pencil-img

1936

En pozdrav še od mene. Mam kr fajn hudo absistenčno krizo. Sej v bistvu naj bi kadila do nekje med 8. in 13. dnem terapije, sam me zanima kok sem kej karakterja.

Drgač pa tud mene kuhlja. Glavobol, grlo, v pljučih me peče pa vse kosti me bolijo. Zdej sam čakam, da zakuham, mojadva sta pa samo nahodna, HB!
Romana, a ti si prav gripo mela?

clock-img

23.01.2008, 13:23

clock-img

KBM

pencil-img

4744

Elis@, pozdravi seuser posted image

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

clock-img

23.01.2008, 13:47

clock-img

mily

pencil-img

876

KBM ja od Nike učka je. Ma sem prejle probala že mižljon slikic, pa so ble vse kvadratne. Mi ni jasn v čem je fora no! Tale je pa kukrtuk ok.

Elis@ ne štekam zdej. A maš prav nek program, ki ti potem dovoli kadit med 8. in 13. dnem al sem zdej čist po blond pokopčala??? Moj je kr iz lufta nehu. Sej ga je vmes kr mal držal, sam je bik in je trmast. No, še sreča zdej user posted image .

Ali poznate najzanesljivejše sredstvo, s katerim lahko pahnete v nesrečo svojega otroka?
Dovolite mu, da bo počel vse, kar se mu bo zahotelo.

clock-img

23.01.2008, 13:50

clock-img

mily

pencil-img

876

Aja, kaj sem še mislala. Elis@, a jih pri vas v vrtcu velik manjka? Da mal preštudiram kuk je res riskantno it, ker če so fajn bolani, jo bom res kr doma pustila. Bom vidla kaj bo še moj reku. Sam Nika bo že čist nervozna, če bo sam doma. Je zdele bla tri dni skos pri tašči. Pride od mojga sestra vsak dan po njo in pol divjajo tam, tko da je še ok.

Ali poznate najzanesljivejše sredstvo, s katerim lahko pahnete v nesrečo svojega otroka?

clock-img

23.01.2008, 14:00

clock-img

kapesanta

pencil-img

1601

ja pišuka babe - zdej na lepo vreme se greste bolane bit....

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

clock-img

23.01.2008, 14:05

clock-img

Miss Piggy

pencil-img

1936

O madonca, zdele bom pa popizdila! Tole zdajle že četrtič pišemuser posted image user posted image user posted image user posted image .

No v glavnem, Dino pravi, da so pri zajčkih danes manjkali štirje.

Glede kajenja pa takole: danes sem začela jemati tablete. Med 8. in 13. dnem naj bi čisto opustila cigarete, do takrat pa je dovoljeno kaditi.  Baje je pa terapija zelo učinkovita, pa saj mora bit, ker stane 14-dnevna kura 45 evrovuser posted image .

clock-img

23.01.2008, 14:06

clock-img

lunca2

pencil-img

2265

Midva sva že tud bla uzun na sončku, je blo prou fajn. Zdele je pa u hodalic.

Elis bomo navijal zate, da se odvadiš čeprou je zlo težko.

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

clock-img

23.01.2008, 14:08

clock-img

mily

pencil-img

876

U madona, kakšno terapijo pa si našla to? KOkrkoli, jst upam, da ti res pomaga. Če ne druga moreš zdej nehat iz same trme, da ne bo kdo reku, da si 45€ stran vrgla user posted image

Aja a samo 4je majkajo? No to pa ni tuk hudo.

clock-img

23.01.2008, 14:09

clock-img

Miss Piggy

pencil-img

1936

No, sej mi jih ni blo treba plačat user posted image . Od mojga firma časti!user posted image

clock-img

23.01.2008, 14:10

clock-img

mily

pencil-img

876

A dej? Noro!user posted image   Je pa res pri fajni firmi, da se tkole grejo.

clock-img

23.01.2008, 14:21

clock-img

KBM

pencil-img

4744

Elis@, upam da ti ratauser posted image user posted image

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

clock-img

23.01.2008, 16:50

clock-img

Bubamaraa

pencil-img

6822

evo mene punce...

sem šla kr ob pol dveh domov....in direkt v pojstlo in sem do zdele spala.....user posted image

ja to kurčevo gripo sem fasala.....user posted image

tko, da sem itak s šefico zmenjena, da naj se sama odločim kako bom delala... ko bom dost pri močeh bom šla in tolk časqa bom v službi kokr bom zmogla...ful fajn....če bom pa v minusu z urami, kar sugurno ta mesec bom, bom pa že enkrat not dobila....je rekla šefica, da se naj ne sekiram....user posted image

grem neki pojest....user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

clock-img

23.01.2008, 16:52

clock-img

KBM

pencil-img

4744

Romana, dober tekuser posted image , pa super šefico imašuser posted image user posted image

clock-img

23.01.2008, 20:25

clock-img

Miss Piggy

pencil-img

1936

Romana, upam, da se hmal pocajtaš!user posted image

clock-img

23.01.2008, 20:49

clock-img

Bubamaraa

pencil-img

6822

hvala punceuser posted image ...sam hudiča, ker vidite ve nick Romana.....user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

clock-img

23.01.2008, 21:12

clock-img

Miss Piggy

pencil-img

1936

j*** ga! Ušlo mi je!user posted image user posted image

clock-img

24.01.2008, 08:47

clock-img

mily

pencil-img

876

U madona punce, tuk velik čvekate, da nas morem na drugi strani iskat.

Jutro! Danes bo spet lep dan, pa še midva z mojim imava deveto obletnico! user posted image

clock-img

24.01.2008, 09:27

clock-img

Anonimen

Mily, midva pa 4. user posted image

clock-img

24.01.2008, 09:33

clock-img

mily

pencil-img

876

Aja, a prav danes imata tudi? user posted image   Ja fino, potem pa tudi vama čestitke! Ne vem kaj čem mojmu pripravit. Kupiva si midva nič, ker itak imava zdej skupi keš, pa bi blo smešn, če bi mu jst neki posebi šla kupit. Mogoče si bova kej tko privoščla. Bova še vidla.

clock-img

24.01.2008, 09:52

clock-img

Anonimen

Čestitke tud vama.. user posted image user posted image

Ma, ne vem.. Najbrž bo dobil kar dve smučarski karti. Sem razmišljala, da bi ga peljala za 5 dni na Roglo, pa bi se mal smučala, mal kopala, mal savne.. Sam je problem, da bi mogla it že to nedelo (je kao posebna ponudba). To nama pa najbrž ne bo ratal, ker mava delavce doma..user posted image

clock-img

24.01.2008, 09:59

clock-img

KBM

pencil-img

4744

Čestitke Mily in Biba za obletnicouser posted image user posted image user posted image

Bubamaraa, sorry, meni kar uide tko kot Elis@, pač navada, se bom v drugo potrudila, da ne bom več delala napakuser posted image

clock-img

24.01.2008, 10:00

clock-img

kapesanta

pencil-img

1601

ČESTITKE VSEM 4

midva grema pa za obletnico običajno nekam ven jest (no zdej gremo) - ampak bi bla pa vesela kake rožice, pa se mu zdi brez veze, tk oda mu že nekaj let tud jst nč ne dam...

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

clock-img

24.01.2008, 10:11

clock-img

mily

pencil-img

876

Hvala!
Ja no, sej neki takega sem mela v mislih. Mogoče bova šla kej pojest, al pa si bova kr za domov vzela. Niko tašča odpelje, tko da bova imela mal cajta za sebe.

clock-img

24.01.2008, 10:40

clock-img

Anonimen

Js sm pa tko žleht.. user posted image    user posted image     user posted image   user posted image    user posted image   user posted image   user posted image  

Zdele sem dobila ponudbo za zanzibar..In itak me ful drži, sam vem, da ga ne bom spravila - bo mel spet 100 problemov.. user posted image

In ker mava dons ravno obletnico, sem sedajle sprintala prospekt, naredila darilni bon in mu bom kao podarila potovanje na zanzibar.. Da vidim njegov dolgi nos, k bo dobil "darilo".. user posted image   user posted image    user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image  

Vam garantiram, da bo potem tok grozn vesel smučarskih kart... user posted image user posted image

clock-img

24.01.2008, 10:41

clock-img

Anonimen

aja, midva greva drugač tud vedno nekam jest, pa se mal razvajat.. Sam letos večerja odpade, ker sem jaz na dieti... Tud za moj rojstni dan nisva šla.. Bova nadoknadla, k bom konc z dieto.. Ker ne mislm dat ful za večerjo, pa da ne smem nič jest.. user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem