writing-img

RE: NoVeMbEr 2006 (2)

clock-img

18.01.2008, 22:42

clock-img

Aja1

pencil-img

8579

IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

Aja, se meni zdi ali ima Neja že fuuul čupco? user posted image user posted image

Ima že kar dolge laske, ja. Komaj čakam, da bom kitke pletla user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.01.2008, 22:44

clock-img

Nogavica

pencil-img

3170

IZVIRNO SPOROČILO: Aja1
Slika je paiz Afrike user posted image ...ne, iz Celja user posted image

Smotka, zdaj sem se pa na glas smejala user posted image .

Aja, se meni zdi ali ima Neja že fuuul čupco? user posted image user posted image

Veš, da sem to tudi jaz mislila vprašat. Očitno jo ima res user posted image .

Živa pa ima odzadaj ful dolge in goste lase, po vrhu pa še vedno bolj ali manj dojenčkasto frizuro. user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

clock-img

18.01.2008, 22:47

clock-img

Zamima

pencil-img

6527

jaz tud komaj čakam, da ji bom nardila čopke user posted image user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

clock-img

18.01.2008, 22:47

clock-img

krfjolca

pencil-img

3003

Mi smo bili tudi danes pri pediatru (no, naša zlata varuška  user posted image je bila, ker si trenutno res ne morem vzet bolniške), ker ima mali močno vnetje oči. Je dobil kapljice in mazilo Tobrex. Upam, da bo dovolj za oba, ker sem se tudi jaz nalezla od njega, očitno gre za bakterijsko zadevo. Imam totalno zalimane, rdeče oči, prav grozno izgleda. Pa ti zeleni žmuklji gnoja, bljak. user posted image
Sicer je mali zdrav, pogledala ga je dobro in je vse v redu, očitno je prebolel tole virozico kar hitro. Meni se pa še kar packa zadeva, čisto sem fuč. Že cel teden me ful bolijo ušesa, čisto imam zamašena, pomojem je vnetje. Vrat bi si najraje kar stran odrezala, bi grlo verjetno manj bolelo. K zdravniku pa itak ne grem, dokler se lahko po štirih do službe priplazim. Ko po štirih ne bo šlo več, bom pa mogoče šla user posted image .

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

clock-img

18.01.2008, 22:48

clock-img

Aja1

pencil-img

8579

Evo to slikico iz avatarja. Saj verjetno jo bodo brisali

user posted image

clock-img

18.01.2008, 22:48

clock-img

Zamima

pencil-img

6527

ojej krfjolca user posted image ,...

hitro se pozdravita user posted image

clock-img

18.01.2008, 22:49

clock-img

Zamima

pencil-img

6527

iii pa res, kak je lepa Neja user posted image

clock-img

18.01.2008, 22:50

clock-img

Aja1

pencil-img

8579

Krfjolca, hitro se pozdravita.

clock-img

18.01.2008, 22:50

clock-img

Nogavica

pencil-img

3170

krfjolca, user posted image zate in za Anžeta, naj vama gre čimprej na bolje.

Aja1, DVD imam zate pripravljen že 2 dni, pa ga vsakič pozabim vzeti s sabo, ko gremo iz bajte user posted image . Upam, da mi jutri uspe.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

clock-img

18.01.2008, 22:52

clock-img

Nogavica

pencil-img

3170

Joj, kako je Neja luškana user posted image ! Res ima že ful čupico.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

clock-img

18.01.2008, 22:52

clock-img

Aja1

pencil-img

8579

Nogavica, boš že. Jaz ga moram še presnet...sem tako lena. Upam, da mi čez vikend uspe.

Zdaj grem pa res spat. Nočko.

clock-img

18.01.2008, 22:53

clock-img

Nogavica

pencil-img

3170

O, MALINČICA, pozdravljena! Javi se kaj, te pogrešamo. user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

clock-img

18.01.2008, 22:53

clock-img

Aja1

pencil-img

8579

Hvala user posted image

clock-img

18.01.2008, 22:58

clock-img

MALINČICA

pencil-img

1007

Hajli, hajlo!

Zadnje čase pa se res bolj slabo oglašam tukajle. Ampak, prečekiram pa vas vseeno!!! Tak, da boste vedele, hehe!

Majči spi, dragi dela, jaz pa frišna izpod tuša, pa se odločam za eno belo kavo s keksi.... Malo je že pozno...

ZAMIMA, to da je prosto mesto in da ni čakalne dobe pomeni, da jo lahko kar takoj vpišeš.
Pa otročki se ful hitro navadijo, sploh tile tamali.

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

clock-img

18.01.2008, 23:03

clock-img

Zamima

pencil-img

6527

IZVIRNO SPOROČILO: MALINČICA

ZAMIMA, to da je prosto mesto in da ni čakalne dobe pomeni, da jo lahko kar takoj vpišeš.
Pa otročki se ful hitro navadijo, sploh tile tamali.

MALINČICA hvala ti! user posted image
Imaš moj ZS user posted image

clock-img

18.01.2008, 23:19

clock-img

MALINČICA

pencil-img

1007

MALINČICA hvala ti! user posted image
Imaš moj ZS user posted image

Ti pa mojgauser posted image

clock-img

18.01.2008, 23:23

clock-img

Zamima

pencil-img

6527

hvala ti user posted image , se bom v ponedeljek vse pozanimala user posted image

clock-img

19.01.2008, 09:36

clock-img

max81

pencil-img

3273

dobro jutro, ja no a zdej sem spet prva al kaj...user posted image user posted image  kaj še vse spite???

spali smo odlično, jest sem opazla, da sem celo noč spala na levem boku in sem se komej pobrala iz posteljeuser posted image

tastar je šel za fruštk v pekarno in smo se fino nakrofkali in nakofetkali, tko, da do južne bouser posted image ..vsaj upam

luštni avatarčki..moj bo do nadaljnega še kr istiuser posted image

ja 5* zdej sem pa kr važnauser posted image

clock-img

19.01.2008, 09:52

clock-img

Zamima

pencil-img

6527

Jutro, tudi mi smo spali odlično,... edino finta je bila ko se je tamala nekaj minut pred polnočjo zbudila vsa naspidirana user posted image user posted image , ampak je bila tako dobre volje (ziher je kaj lepega sanjala user posted image ) da mi sploh ni bil problem gledat njen 10 minutni nastop - napad smeha in "telefoniranje", po moje bo kar tajnica po meni user posted image user posted image user posted image .

Potem je pa tak lepo nazaj zaspala, da se nisem rabila nič jezit user posted image
zdaj se pa z mačko pogovarja user posted image ,...

Jaz bom pa šla zdaj v njeno omaro, pa bom premale stvari pripravila, jih pol nesem k sosedi za njeno malecko user posted image .

clock-img

19.01.2008, 09:57

clock-img

Zamima

pencil-img

6527

Bomo šli verjetno danes še v Hofrja pogledat, če bom še kake tiste trenirkice dobila, če ne pa bomo kmalu šli kar v Avstrijo 

clock-img

19.01.2008, 10:31

clock-img

majas

pencil-img

3393

Mi pa še vedno spimo. Je spal od 20-8.30, sve se preoblekle najedle pa jo je spet zmanjkalo, in še kar spančka. Mi je prav čudno ko je taki mir, in mi ni potrebno vsako sekundo gledati kje bo kaj ušpičilauser posted image

Drugače pa nič novega. Včeraj je bil tako lep dan pa sem bila v službi user posted image danes pa ko sem doma pa grdo in nikakvo vreme.

Kaj boste kaj kuhale? mi verjetno kar dunajske in pražen krompir pa kako zelenjavno juhico.

Lep vikend, pa lupčka za Anžeta da se pozdravi čimprej.  

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

clock-img

19.01.2008, 10:49

clock-img

Nogavica

pencil-img

3170

Jutro!

Čisto sem povožena user posted image .
Kolikor sem se pretekle dni veselila, da se obnese ukinitev popoldanskega spanca, toliko zdaj začenjam dvomiti v to. Prvo polovico tedna je spala normalno (sicer z običajnimi zbujanji) in to do 8h, zdaj se pa že 3 dni zbuja ponoči ali zelo zgodaj zjutraj (danes ob 5.30h) in je totalno živahna, ona bi se menda šla kar igrat, če bi jo pustila s postelje. Za zizo sicer sitnari, ampak ji ne dam vedno (ker se mi res ne da vsake pol ure, zato da bo ona dvakrat potegnila), potem ima krajši izpad trme, pa se vseeno umiri. Drugi problem so pa frdamane user posted image  plenice, ki premočijo zdaj vsako noč, kar pomeni, da tudi če bi mala spala, jo moram previt in preoblečt in se potem predrami. Mater sem jezna user posted image user posted image user posted image ! In zaspana.

Aja1, zdaj gremo na pošto in ti pošljem Telebajske user posted image .
Šment, z marello1 sem se tudi dogovarjala za menjavo, pa že pozabila, kaj bova sploh menjali user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

clock-img

19.01.2008, 11:00

clock-img

Zamima

pencil-img

6527

joj nogavica user posted image user posted image user posted image ,.... kaj pa če bi menjala plenice? Vsaj za zvečer? user posted image

Mi mamo res srečo, lahko na prste ene roke preštejem kolk krat so premočile v teh 14. mesecih

clock-img

19.01.2008, 11:30

clock-img

MALINČICA

pencil-img

1007

Hello!

Vsem, ki ste bolančkani, želim čimprejšnjo ozdravitev. Tud mi smo vsi preboleli tale rotavirus, najprej jaz, ki sem ga valda staknila v vrtcu, kjer so btw tud vsi otroci zboleli, nato Maj in zatem še dragi. Aja, je bil takrat pri nas na obisku še en prijatelj, pa se je samo oglasil na vratih in zbolel...

Mi se tud odpravljamo v Hofferja, ker nam bo plenic zmanjkalo, pa so mi njihove naj naj. Pamperske so direkt za v koš. So nam premeočile ene parkrat, ko je Maj se odstavljal in je spil tud dve flaši čaja na noč. Zdaj pa je v redu.

clock-img

19.01.2008, 12:30

clock-img

Zamima

pencil-img

6527

evo, midve sva se nakosilali user posted image ,... Zala zadnje čase toliko poje, da jo samo gledam user posted image , pridna je, pa tudi pozna se ji že pri teži user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem