cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: NoVeMbEr 2006 (2)

clock-img

13.11.2007, 13:11

clock-img

Zamima

pencil-img

6527

Jaz imam pa malo miru zdaj user posted image Zala spi, upam, da se je dovolj najedla,... sem tak hitela s kuhanjem, ker je bila lačna in zaspana obenem user posted image ,...

sem ji nardila omakico iz piščančjega belega, bučk in krfjole user posted image (cvetače) pa kisle smetane, pa vmešala sem ji rezance notri user posted image , je kar lepo papcala.

Ampak se mi zdi, da bolj malo, ker je komaj gledala user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

clock-img

13.11.2007, 13:51

clock-img

Zamima

pencil-img

6527

konec miru

user posted image

user posted image

clock-img

13.11.2007, 14:27

clock-img

marella1

pencil-img

761

IZVIRNO SPOROČILO: viv

Kar se tiče odvajanja od plenic: Mirne sploh nisem odvajala. Itak pa to delajo v vrtcu....

Pri nas jih tudi odvajajo v vrtcu.

»Pride čas, ko ni več časa«, D. Zajc

LANA 13.11.2006

clock-img

13.11.2007, 14:28

clock-img

marella1

pencil-img

761

Hvala punce za čestitke user posted image

»Pride čas, ko ni več časa«, D. Zajc

LANA 13.11.2006

clock-img

13.11.2007, 19:02

clock-img

Zamima

pencil-img

6527

Danes pa nikogar nikjer user posted image ,...

Zala spi user posted image

clock-img

13.11.2007, 20:03

clock-img

Aja1

pencil-img

8579

čer.
Neja tudi spi že od 18.30.
Je pa odkar hodi v vrtec tudi doma tako sitna, da je kar težko.... Upam, da se kmalu navadi.

Sva pa zdaj z mojim pekla palačinke (in seveda jedla). Njami. Sva pojedla skoraj celo Nutello user posted image

clock-img

13.11.2007, 20:17

clock-img

urška76

pencil-img

2569

Lana vse najbolše!

Mi smo mel prvi del praznovanja. Smo se prav fino meli v Koloseju. Mali so divjali, pa tortico jedli, mamice in očiji smo pa čvekali. Torto za soboto mamo tud naročeno, bo naša Špela čebela (kadar se Miha zmoti je pa Špela debela user posted image  ) dobila čebelico Majo user posted image  Pa narezek sva tud kar naročila, se mi ne da še s tem ukvarjat user posted image
Mala je ponoči za malenkost bolje spala kot včeraj. Je bila pa pri meni od treh dalje. sam je bla bogica, k je tok kašljala.
Zdej mi je pa dragi večerjo prpravu.user posted image  

clock-img

13.11.2007, 20:37

clock-img

max81

pencil-img

3273

Čer, bejbe kako ste???
Mi smo fajn, tastar ma sam še jutr dopustuser posted image , danes smo se mal potepal po Bledu, je mala čisto nora na poganjalčka, ki ga je prinesel moj brat, se drži, kot en car in gleda na okoli in se smejiuser posted image user posted image , pa mal smo šli mladinske sobice pogledat in bomo naročil kr Malega princa, ta nam je do sedaj najbolj všeč, samo bo pa treba še do januarja počakat, da odplačava tvuser posted image , pol PA NOVIM PUFOM NA PROTIuser posted image , jejuser posted image

SLAVLJENCI, ČESTITKE ZA PRVO SVEČKICO NA TORTICIuser posted image user posted image user posted image

clock-img

13.11.2007, 20:56

clock-img

max81

pencil-img

3273

kvaj zdej al ste šle vse že v pančevo deželo, se ne bo danes nič čvekalo?????
mi2 sva vsak za svojim računalnikom, pa mam mal cajtauser posted image

clock-img

13.11.2007, 23:03

clock-img

majas

pencil-img

3393

Čer!
Jaz sem se komaj zdaj spravula vabila nardit in srintat. Nisem sploh imela časa...

Zdaj pa še samo spat, takoj ko dokončam.

Lepo pančkajte čeprav ste že vse pobegnile in danes nič čvekale. user posted image

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

clock-img

14.11.2007, 05:39

clock-img

Anonimen

Jutro...

Ima katera kakšen dober recept za dagnje...

Lep dan...se mi mudi...

LP

clock-img

14.11.2007, 08:24

clock-img

viv_

pencil-img

9144

Juuuuuuuutroooooooooooo!

1x popravljanje dude... user posted image  Pol je pa zaspala... Aleluja! Ampak sem se jest kr neki zbujala...

Zvečer sem pa kronično utrujena, sploh ne pridem več k sebi. Mater ja, tako da niti ne pridem do PCja. Pa DaVincijevo Šifro sem začela brat - 100 let za svetom sem...

No, sem pa tudi malo pred svetom, ker bo naši bajturini že pleza božiček user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

clock-img

14.11.2007, 09:11

clock-img

Zamima

pencil-img

6527

Vidim, da se vedno manj čveka tukaj ,  user posted image

noč je bila za  user posted image   user posted image

Od 3-4 je bila pri nas žurka,... aja pa od 22.30 do nekje polnoči pa predpriprave na arije, ki so bile potem na vrsti user posted image , da ne govorim, da je kljub vsemu bila mula pokonci pred 8.00 user posted image user posted image , ne vem kaj se je zdaj to začelo dogajat. Danes jo bom res probala vsaj do 20.00 obdržat budno user posted image user posted image user posted image

clock-img

14.11.2007, 09:13

clock-img

Zamima

pencil-img

6527

barby tukaj poglej, če boš kaj našla:

http://www.gastronaut.hr/recept.asp?id=1334

drugače pa vpiši v google: dagnje recepti

pa tam poišči, ziher bo kaj user posted image

clock-img

14.11.2007, 09:36

clock-img

majas

pencil-img

3393

Jutro!

Ja kaj pa se z našo Zaliko dogaja? Pa tako je bila vedno pridna. Ziher so zobeki veš... Ali pa ji je vroče mogoče? Včasih jih preveč oblečemo in sploh nevemo. Jaz se vedno s tem vprašanjme ubadam-jo zebe, ji je vroče... user posted image

Mi že skačeno po hiši. Je bila budna ob 7ih potem pa sem zaprla polkna in je spala do 9ih, kak je pasalo.

Zdaj pa še hitro eno kavico spi, popoldan pa delat..

Joj to grdo vreme user posted image user posted image

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

clock-img

14.11.2007, 09:38

clock-img

Zamima

pencil-img

6527

o majas user posted image , ma kaj vem, ja lahko bi bilo zobki user posted image , ker si ful drgne z dudo,... pa malo je prehlajena user posted image ,... eh, naj gre nekam vse skupaj,... komaj čakam, da bo stara vsaj 5 let user posted image user posted image

clock-img

14.11.2007, 09:40

clock-img

Zamima

pencil-img

6527

punce, kje bi lahko jaz kupila za  user posted image kak plastičen telefon, ki spušča zvoke in mogoče, da se kaj bliska in podobno?user posted image skoz hišnega dobi v roke in se je zgodilo, da je že klicala nekoga user posted image , evo lihkar je klicala drugič in sicer babico user posted image  

clock-img

14.11.2007, 10:29

clock-img

viv_

pencil-img

9144

IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

punce, kje bi lahko jaz kupila za  user posted image kak plastičen telefon, ki spušča zvoke in mogoče, da se kaj bliska in podobno?user posted image skoz hišnega dobi v roke in se je zgodilo, da je že klicala nekoga user posted image , evo lihkar je klicala drugič in sicer babico user posted image  

Lahk ji kupiš 100 telefonov pa noben ne bo tok dober k ta hišni user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

clock-img

14.11.2007, 10:31

clock-img

Zamima

pencil-img

6527

IZVIRNO SPOROČILO: viv

IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

Lahk ji kupiš 100 telefonov pa noben ne bo tok dober k ta hišni user posted image

oja, to ti pa rada verjamem user posted image , ampak poskusit pa ni greh user posted image

clock-img

14.11.2007, 11:15

clock-img

max81

pencil-img

3273

dan

o mi2 sva ji kupla že pred parimi meseci telefon, pa ji niti slučajno ni zanimiv...ni ga čez daljinca, pa ga morm zdej kr skrivat, ker ga je že mal opraskala z zobmiuser posted image ....sem se odločila da igrače do nadaljnega odpadejo, ker so ji itak kmalu nezanimive..o kolk bomo prišparaluser posted image

spali smi ok, razen enkrat sem ji mogla dat dudo pol je bil pa mir, sam kaj ko sva šla mi2 spat ob enih in še preč, ker sva se ubadala s kombiniranjem omar za sobo

clock-img

14.11.2007, 11:28

clock-img

Zamima

pencil-img

6527

jaz ne vem kaj je to pri nam zadnje čase user posted image , tamala je tečna ko 100hudičev, jaz bi pa rada marsikaj nardila, pa ni šanse, ne morem, ker jo moram nosit user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , kak jo odložim se dere! user posted image user posted image

clock-img

14.11.2007, 11:47

clock-img

Zamima

pencil-img

6527

končno je zaspala, zdaj grem pa kuhat, mislim, groza, le kaj si ljudje mislijo, da jo dajemo iz kože al kaj?! user posted image user posted image user posted image

clock-img

14.11.2007, 12:20

clock-img

max81

pencil-img

3273

o hvala bogu, da meni danes ni treba kuhatuser posted image user posted image , sem moji mamici tolk cajta težila, da hočem sarme jest, dajih je za danes skuhala...sam kaj ko bom mogla še kr en cajt čakat na južno, ker gre moj zdejle k zobarjuuser posted image user posted image , pol pa šibamo, upam, da bo kmalu nazaj

mala zdejle še spi, tko, da mam zdejle še mal cajta za čvek, pa spet ni nikjer nobeneuser posted image

clock-img

14.11.2007, 12:23

clock-img

Zamima

pencil-img

6527

jaz pa zdaj kuham juho iz cvetače in krompirja, pojem, počakam, da pride mama domov in grem ven - sama!user posted image Moram malo na zrak, ker danes je pa grozljivka user posted image

clock-img

14.11.2007, 12:37

clock-img

max81

pencil-img

3273

o Zamima, pol more bit pa res hudouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

evo moj se že rihta, madona kt da se gre žent, ne pa k zobarjuuser posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem