writing-img

RE: NoVeMbEr 2006 (2)

clock-img

17.11.2007, 09:42

clock-img

Zamima

pencil-img

6527

joj včeraj sem gledala malo Kmetijouser posted image user posted image user posted image user posted image , je gledala katera? Špela si je odsekale kos prsta, potem jo je pa še strela oplazila user posted image - bi lahko še umrla user posted image . Niso normalni. A res ne morejo na malo bolj varen način tega speljati?? user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

clock-img

17.11.2007, 09:43

clock-img

max81

pencil-img

3273

dobro jutro, je medalja tudi zame???user posted image  kavica je že popita, ker je mogu moj šibat na šiht, vreme je pa za en drekuser posted image
danes je tudi naša skoz neki stokala in jokcala v spanju, pa sem namazala s calgelom, pa je blo pol ok, tko, da mislim, da hitimo novim zobkom naproti, pa mi vragec mali ne pusti pogledat, kaj se dogaja tam notriuser posted image

no po novem imamo že par dni plenice pampers, te k majo notri gel in morm rečt, da so mi za enkrat superuser posted image user posted image user posted image , mala ma ful lepo rito in moram potrkat, da ne bo spet kšna sprememba popoldan, pa je bla že parkrat ful pokakana, pa je blo okuser posted image user posted image

clock-img

17.11.2007, 09:48

clock-img

max81

pencil-img

3273

IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

joj včeraj sem gledala malo Kmetijouser posted image user posted image user posted image user posted image , je gledala katera? Špela si je odsekale kos prsta, potem jo je pa še strela oplazila user posted image - bi lahko še umrla user posted image . Niso normalni. A res ne morejo na malo bolj varen način tega speljati?? user posted image

ja Zamima jest sm gledala, hudo, so mi šle kr kocine pokonc, mater, a tm nimajo nobene reševalne ekipe, če se slučajn kej zgodiuser posted image , tm u big brotherju je bil pa skoz nekdo tamuser posted image

tko jest sm pofruštkala, zdejle še čajčka spijem z medom in limonco, pol se greva pa z miško še mal naprej igrat, eno rundo sva že dale skoz, pol pa malca pa mal spanja...včeraj popoldan se je odločila, da ona ne bo spala in se je tako drla, da sem jo šla iskat in prinesla dol, pol je blo pa ok

clock-img

17.11.2007, 10:17

clock-img

max81

pencil-img

3273

na pa spet ni niker nobene, pri nas je začel čisto na rahlo naletavat sneg...joj danes bo pa dan izredno dolggggggguser posted image , vam se pa nič ne čvekauser posted image

eh se grem sama seb mal smiltuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

17.11.2007, 10:26

clock-img

Zamima

pencil-img

6527

sneg???? Kje???? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

17.11.2007, 10:26

clock-img

Zamima

pencil-img

6527

ah, pri vam tam zgoraj user posted image , nam ne more do živega user posted image

clock-img

17.11.2007, 11:46

clock-img

max81

pencil-img

3273

IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

ah, pri vam tam zgoraj user posted image , nam ne more do živega user posted image

ja evo pri nas zgoraj, sam ne pada večuser posted image , to je blo sam za okras in da so lahko vremenarji rekli, da bo snežilo........sam da ne bo v ponedeljek kej zapadal, ker pol sem pa v riti, mam dohtarja in z mojim jeklenim konjičkom ne bom mogla it, tastar gre pa tud že zjutri od doma, tko da bo krizauser posted image

tamala je omagala, jest pa kuham zelenjavno juho, ker ne vem kdaj bo danes moj predragi prišel dam iz šihta, tko, da bo imel danes dietno kosilouser posted image user posted image user posted image

clock-img

17.11.2007, 12:00

clock-img

Zamima

pencil-img

6527

jaz bi pa rada, da moja zdaj zaspi, pa kot zgleda ne bo nič iz tega, sem jo dala v posteljico in glasno protestira user posted image ,... ne vem kako bo zgledalo to praznovanje, če bo tečna in nenaspana,... user posted image sem tako jezna! user posted image

clock-img

17.11.2007, 12:07

clock-img

Aja1

pencil-img

8579

Naša spi.  Je zaspala pred kosilom user posted image , tako da verjetno ne bo dolgo spala (ah, saj skoraj nikoli ne spi dolgo).

Tudi pri nas naletava sneg.

Zamima, lepo praznujte. Jaz sem bila tudi vesela, ko je biilo vse skup mimo.

clock-img

17.11.2007, 12:23

clock-img

max81

pencil-img

3273

našega spanja je konec se že neki oglaša v zgornjem štukuuser posted image , madona spimo vsak dan manj

jest sm bila tud ful happy, da je blo praznovanje za namiuser posted image

clock-img

17.11.2007, 12:26

clock-img

Zamima

pencil-img

6527

pol nisem edini čudak, da se veslim konca praznovanja? user posted image
No, po tistem ko sem pojamrala je zaspala,... tak, da upam, da bo še kake pol urce spala, potem pa se začnemo rihtat user posted image

clock-img

17.11.2007, 12:31

clock-img

max81

pencil-img

3273

Zamima prijetno praznovanje vama želim...pa da ga bo hitro konec a ne??!!user posted image

danes je en tak zamorjen dan, zunaj mrzlo, piha, čisto nič prijetno...men se pa nič ne da...sem se mal ulegla, pa me je zmotu telefon, pa tolk je blo fletn it mal pod kovterčekuser posted image

clock-img

17.11.2007, 12:33

clock-img

Aja1

pencil-img

8579

Max,drugič pa telefon izklopi ali ga daj pa potiho.

clock-img

17.11.2007, 13:37

clock-img

Aja1

pencil-img

8579

Evo, Neja se je zbudila. Zdaj bo jedla, potem pa greva k našim, ker nama je doma dolgčas.

Bomo zvečer čvekale?

clock-img

17.11.2007, 13:43

clock-img

max81

pencil-img

3273

IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Max,drugič pa telefon izklopi ali ga daj pa potiho.

bom drugič sigurnouser posted image , sam bohved kdaj bo spet prilikauser posted image

clock-img

17.11.2007, 13:44

clock-img

max81

pencil-img

3273

IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Evo, Neja se je zbudila. Zdaj bo jedla, potem pa greva k našim, ker nama je doma dolgčas.

Bomo zvečer čvekale?

ti a veš kje je šele večerrrrrrruser posted image user posted image

clock-img

17.11.2007, 17:48

clock-img

Anonimen

Očitno sem jaz vedno tu gor, ko ni nobene nikjer. user posted image

clock-img

17.11.2007, 18:05

clock-img

max81

pencil-img

3273

mucicamacica jest sem kle, sem ravno vstala, ker je mala tud počivala, pa sem izklopla telefon, pa mi je ratal za uro zaspatuser posted image user posted image user posted image user posted image ,jejjjj kolk je pasaluser posted image

clock-img

17.11.2007, 18:50

clock-img

Aja1

pencil-img

8579

Jst sm tut tle. user posted image
Neja že spi. Je bila že odštiih sitna kot hudič. Zdaj pa se pustimo presenetit, kakšna bo noč.

clock-img

17.11.2007, 18:53

clock-img

max81

pencil-img

3273

mi2 sva vstali šele ob pol šestih, zdejle bo mala povečerjala, pol pa še atija počakava, sicer ma že konec šihta, sam je šel spet en računalnik rihtat h kolegu, tko, da red upam, da bo kmalu doma

clock-img

17.11.2007, 19:16

clock-img

Aja1

pencil-img

8579

max, si šla na facebook?

clock-img

17.11.2007, 19:24

clock-img

Aja1

pencil-img

8579

Evo naša se je zbudila in začela razgrajat.... user posted image user posted image user posted image  Jo je moj zbudil, ko je pomival svoj krožnik user posted image user posted image user posted image

clock-img

17.11.2007, 20:03

clock-img

viv_

pencil-img

9144

Čer!

Naša tamala spi, tavelika je na morju z mojimi...

Mamo pa u kuhni poplavo user posted image  Spustil nam je odtok od pomivalca in korita (sta nekak skupi napelana, ker smo pomivalca dajal naknadno). Smrdi... police v omarci so se napihnile... ah ja... Dobro, da mam zavarovano asistenco, pride jutri zjutrej vodovodar!

Kako pa kej UPAJOČI? user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

clock-img

17.11.2007, 20:05

clock-img

Aja1

pencil-img

8579

Upajoči še kar upajo. user posted image user posted image user posted image

Viv, poštimajte tist odtok in upam (user posted image ), da ni preveč škode.

clock-img

17.11.2007, 20:30

clock-img

marella1

pencil-img

761

No pa je tudi za nami praznovanje. Imelo smo se fajn, Lana dobila en kup daril Zdaj pa že spi, je bla danes ful pridna. Grem narest en albumček, pa vam pošljem gesla na ZS.

krfjolca: user posted image za mami.

naša slavljenka

user posted image

»Pride čas, ko ni več časa«, D. Zajc

LANA 13.11.2006

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem