writing-img

RE: NoVeMbEr 2006 (2)

clock-img

10.12.2007, 19:45

clock-img

Anonimen

Ircica, vse najboljše! user posted image Ostani še naprej taka velika faca. user posted image

clock-img

10.12.2007, 19:57

clock-img

Zamima

pencil-img

6527

Zala je onemogla in že spi user posted image , jaz bom pa znorela, sem imela namen danes printat diplomsko, pa ne vem naziva od ene tetke user posted image - kaj naj pa zdaj? user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

clock-img

10.12.2007, 19:59

clock-img

Aja1

pencil-img

8579

Ircica, vse najboljše! user posted image user posted image user posted image  Koliko svečk?

Viv, WB. Fotke bom še pogledala.

Zdaj je pa tudi naša zakuhala. Ima 38,5 vročine. Upam le, da je to zaradi zobkov. Bomo videli, kakšna bo noč in kakšna bo moja lumpika zjutraj. Upam, da ne bo zbolela.

clock-img

10.12.2007, 20:05

clock-img

ircica

pencil-img

782

Ojej, Aja1, držim pesti, da se ji bo ponoči znižalo.

Sem zakoračila v 30, torej 29 (da ne bo kakih, khm khm, neprijetnih zmot. Zamima, poskusi na netu pogledat, morda je teta kak članek napisala, pa bo njen naziv tam. Kako ji je pa ime? Lahko jaz poskusim.
(nekam pomogljiva sem danes, to bo od Vranca).

Kostji pa se očke gnojijo. Danes sem mislila, da ima take hude zaspance od spnja v vrtcu, ampak mu kar naprej se malo gnoja nabere v kotičkih očes. Ne vem, kaj naj naredim, razen brišem s kamiličnim čajem. Zdaj mi ne sme zbolet, naslednja 2 tedna sta polna družabnih obveznostiuser posted image

A mislite, da so krfjolco učenci čisto izmučili? Nič ni javila o nastopu, mene pa firbec mantra.

clock-img

10.12.2007, 20:13

clock-img

Anonimen

Zamima, ponavadi imajo faksi na svojih spletnih straneh navedene vse profesorje. 

clock-img

10.12.2007, 20:17

clock-img

Zamima

pencil-img

6527

IZVIRNO SPOROČILO: MucaMaca

Zamima, ponavadi imajo faksi na svojih spletnih straneh navedene vse profesorje. 

jaz rabim prof. iz srednje šole user posted image pa imajo samo ime in priimek konec user posted image

clock-img

10.12.2007, 20:18

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

jaz rabim prof. iz srednje šole user posted image pa imajo samo ime in priimek konec user posted image

Zakaj pa iz srednje šole?

clock-img

10.12.2007, 20:19

clock-img

viv_

pencil-img

9144

Če je srednja šola, pol je sam prof. pa je OK.

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

clock-img

10.12.2007, 20:21

clock-img

Anonimen

Neja in Kostja, bodita hitro spet zdrava kot ribica. user posted image

Punce, a gledate Grdo račko?

clock-img

10.12.2007, 20:21

clock-img

Zamima

pencil-img

6527

IZVIRNO SPOROČILO: viv

Če je srednja šola, pol je sam prof. pa je OK.

ne, ta ima doktorat samo ne vem iz česa točno user posted image

clock-img

10.12.2007, 20:22

clock-img

viv_

pencil-img

9144

pol pa sam napiš dr., sej nima veze.

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

clock-img

10.12.2007, 20:22

clock-img

Zamima

pencil-img

6527

ker uči tam, na srednji šoli user posted image , mi je nekaj prevajala zato rabim user posted image Samo je ne upam klicat user posted image

clock-img

10.12.2007, 20:23

clock-img

Anonimen

Sej ne bojo tak podrobno gledal diplome, Zamima. Ti kar naredi tako kot je Viv rekla. user posted image

clock-img

10.12.2007, 20:23

clock-img

Zamima

pencil-img

6527

IZVIRNO SPOROČILO: viv

pol pa sam napiš dr., sej nima veze.

pri nas zahtevajo čisto natančne nazive, to je problem user posted image

clock-img

10.12.2007, 20:35

clock-img

urška76

pencil-img

2569

...

user posted image

kaj pa to pomeni? user posted image user posted image user posted image

Pravzaprav čisto nič. user posted image Pač nisem vedela, kaj naj napišem, pa čisto na dnu smo že ble.

No jest pa že čist vesela, da te mede od sreče in ti bomo lahko čestitale. Pa naslednji mesec user posted image

Viv full lepe fotke.

Ircica vse najlepše in najbolše in bodi še naprej najbolša mama svojemu Kostji.

Če ima Kostja vneto učko pokliči pediatra in naj ti da kremico in kapljice, pa tak ni za v vrtec, ker se to vnetje z učk hitro širi okoli. Žal. Je pa ponavadi hitro dobra, pa kamilice baje niso najbolša izbira, učke pa obvezno čisti od zunanjega kotička proti notranjemu. Pa naj čim prej spet dobro vidi, da ti bo lahko nagajal. user posted image

Aja tvoja mala bogica pa naj se tudi hitro pocajta.

Zamima če ima doktorat je sigurno kaj napisala in poglej po cobisu in boš zihr najdla točen naziv.

Dans je pa moje zadnje javljanje. Pol me spet en teden ni, k mojga ni. Pa še spičla sva se danes. No sej sva se že pobotala, sam se vid, da sem čist uničena, k mi skoz neki med kosovske albanke uhaja. Pa ne da sem lubosumna user posted image  Neee, sam ni mi vseen, k se ne bom mogla k nobenmu stiskat ponoč.
Maja se mi prov smiliš, k si ti večkrat tkole sama.

clock-img

10.12.2007, 20:36

clock-img

urška76

pencil-img

2569

zamima, sem mislila, da sem dala link gor, ga bom pa zdej cobis

clock-img

10.12.2007, 20:42

clock-img

ircica

pencil-img

782

sledi izmotavanje mame, ki ji ni za v bolniško:

a se šteje, da je očka vneta, če ni rdeča, ampak so samo gnojne solzice?

clock-img

10.12.2007, 20:49

clock-img

urška76

pencil-img

2569

IZVIRNO SPOROČILO: ircica

sledi izmotavanje mame, ki ji ni za v bolniško:

a se šteje, da je očka vneta, če ni rdeča, ampak so samo gnojne solzice?

user posted image  Taka mama sem tud jest ponavad. No vsaj na na začetku sem bila, ko se je Miha glih mal uvedel v vrtec in sva imela kar probleme nisem pol hotla vsega podret. Če ni panike, se naredi francozinjo kar se vrtca tiče, pediatra pa le pokliči, pa če še ni fajn vneta učka ti bo samo kremico dal. user posted image

clock-img

10.12.2007, 20:51

clock-img

viv_

pencil-img

9144

Al pa boš dobila kaplce in bo 123 dobr... Zjutrej zna bit zelo zapacano. Naša Zaronja je imela to 2x, enkrat kar tako, enkrat pa na morju, ko si je mivko not spravila.

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

clock-img

10.12.2007, 21:06

clock-img

Zamima

pencil-img

6527

ze dobila, hvala vam user posted image

clock-img

10.12.2007, 21:44

clock-img

urška76

pencil-img

2569

Zamima dobro printej.
Jest pa rešujem eno anketo za siol, pa mi tko počas mele, da bom zgleda prej obupala.
Pol pa še pod tuš in se tipkamo drug teden enkrat. Upa, da bo tokrat doma, tko kot je reku, da tokrat ne bodo podalšali.
Se tipkamo.
Nočko

clock-img

10.12.2007, 22:46

clock-img

krfjolca

pencil-img

3003

Ircica, vse najboljše user posted image user posted image user posted image

In ne, niso me izmučili učenci user posted image . Ampak moja mami, s katero sva celo popoldne nakupovali. Se je odločila, da nama kupi zavese za Božično darilo. Pa naju je kar na rit vrgla cena. 430 € za 2 okni 140x140 user posted image . Pa se je vseeno odločila, da jih vzame. Bo pa zajček za veliko noč manj radodaren user posted image . Potem sve šle (ja, slavistka sem, pa kaj user posted image ) še na kavo, da mi je razložila še par stvari glede službe, ocenjevanja, priprav, itd (kolk fajn, da mi ni treba mentorico s temi vprašanji mučit, že tako ima ful dela z mano).

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

clock-img

11.12.2007, 05:21

clock-img

Anonimen

Jutro...za ****...sem totalno zapacana...nos, oči, grlo...tamal hvalabogu zdrav...upam, da tako tudi ostane...

Ircica, čestitke za 29ko...pa še naprej ostani takšna faca in supermama...

Max, čestitke za user posted image ...še malo pa boš ti na vrsti...

Tabolani pozdravite se čimprej...

Majas, slik še vedno nisem dala na računalnik,  ker ne najdem programa...moram najti cd od fotoaparata...pa kabel tudi...upam, da bom imela čas, ko pridem iz službe...moj mi kar sesuva računalnik, sem jezna kot user posted image ...

Diplomska je še vedno pri lektorici...jo bo treba malce priganjat....user posted image

Zamima user posted image user posted image user posted image  za tvojo diplomsko...upam, da jo meni tudi uspe oddati pred prazniki...konec januarja pa zagovor...ravno takrat bo največ dela v službi...bom zmogla...sem že zdaj živčna in skeptična...tudi jaz imam malce fobije pri nastopanju...a svojo skupino v službi pa lahko nekako vodim...user posted image

Moram it, imam zacementiran nos...pa še kavica se je shladila...

Lep dan...

clock-img

11.12.2007, 08:30

clock-img

Aja1

pencil-img

8579

Jutro.
Neja je ponoči kar lepo spala, ampak jaz nisem. Ne znam več spat. Zbujala sem se na pol ure user posted image Groza. Še takrat, ko otrok zadovoljivo spi, mama ne. user posted image
Sicer pa sem jezna na mojga kot user posted image . Danes je gospod frej, pa sem rekla, da naj ima Nejo doma, ker je imela včeraj vročino. Ampak gospod je ne bo imel doma....jo je peljal v vrtec in bo doma čakal, če ga bodo poklicali, da jo pride iskat. Matr, kako je komot user posted image . Če bo treba jutri na bolinško, naj pa on gre. user posted image

clock-img

11.12.2007, 09:47

clock-img

viv_

pencil-img

9144

Jutro punce!

Jaz imam tale teden živo norišnico... Učeri sem bila popoldanska, pa jutri sem popoldanska, v četrtek imam večerjo z mamicami iz  prve runde... Pestro!

Mirna se je za vikend spet zmenila z eno babico, da gre k njej prespat...

Urška, evo, tole bi bilo mogoče fajn tudi za vas, ko je Miha že mal večji, no, pa ostale tudi lahko pogledate: user posted image
http://www.slo-zeleznice.si/sl/notranji_promet/aktualna_ponudba/bozickov_vlak/

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem