writing-img

RE: NoVeMbEr 2006 (2)

clock-img

16.12.2007, 10:58

clock-img

Nogavica

pencil-img

3170

Živa pa govori samo ne in odkimava, ja še ne zna. S prstom ukazuje, kaj vse bi imela in kdo mora kaj narediti (pokaže npr. na atija in na radio, kar pomeni, da ga mora prižgati on). Pa zadnja dva dni kliče atija mama user posted image , ko ga je že klicala tata.
Zna še reči user posted image  kokakola (koka), popek (popa), ziza (vuavua), žoga (goga), babica (baba) pa živali zna oponašat (kar se tisti trenutek ne spomni, je pa kuku ali ba).
Ko rečemo, da gremo rito čistit, obvezno reče kaka, tudi če ni pokakana, ko rečemo, da gremo jest, pa leti v kuhinjo in se pri svojem stolčku dere pap.
Aja, pa zna "oponašat", kako zeha, kiha, kašlja in prda (to zadnje je isto kot oponašanje avta user posted image ).

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

clock-img

16.12.2007, 11:02

clock-img

Anonimen

Jutro...no za mano je že 5. neprespana noč...Val je zdaj že malce boljše, zdaj ful kašlja in se mu vse lušči...upam, da bomo letos še kaj spali...

Naš je takšna fora...se je prej igral in mi je kavico kuhal (ga je včeraj ati naučil), potem pa me pogleda in reče:'' Mama, kaka'' Pa mu rečem, ne Val, mama ne kaka, pa se začne za plenico držat in spet reče: ''Kaka'' No pa mama končno dojame, da je Val kakal. Ga grem previt in je bila polna plenica. Pa ful ponavlja vse za mano. Zna pa rečt: ata, mama, baba (babi), deda, teta, goga (žoga), taj (čaj), amam (jesti), kaka, ja (pa še pokima zraven), ne (odkima), momo (medo), aja...pa še ful svojih...v glavnem je ful priden in se tudi veliko sam zamoti...

Zdaj pa ne vem, kaj naj mu dam za jest, ker že 3 dni ni skoraj nič pojedel...vsega skupaj je spil 3 dcl mleka in pojedel pol jogurta...

Moram it, se je palček zbudil..

LP

clock-img

16.12.2007, 11:27

clock-img

krfjolca

pencil-img

3003

No, meni se bo čisto zares zmešalo. Tega mulca bom morala zaviti v vato, če ne, se bo zagotovo ubil. Od včeraj mimogrede nima nobenih posledic. Sem ga pa prejle dala v njegovo posteljico, ko sem šla na wc. In pridem čez pol minute nazaj, je že na glavo visel dol - se je potegnil na ograjico (ne vem, kako, ker imamo na najnižjem nivoju!) in se prevagal čez. Sem ga pravočasno ujela, če ne bi na glavo padel. user posted image  Prav ni ga za z oči spustit!

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

clock-img

16.12.2007, 12:52

clock-img

Zamima

pencil-img

6527

no, jaz sem ravno zadnjič razmišljala o tem user posted image user posted image , lahko, da je anže stopil na kaj v posteljici, na kako igračo, ali odejo , ker Zala si tak zmrda odejo, da nastane en kup in me tudi to skrbi, da bi prek čofnila user posted image .

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

clock-img

16.12.2007, 12:55

clock-img

ircica

pencil-img

782

v cirkus vpisat, pa bouser posted image

alipa posteljicoorganiziraj samo na tleh jogi

kostja in mačka pomagata, zato je čudnonPOOIKC ISANO

clock-img

16.12.2007, 13:07

clock-img

Zamima

pencil-img

6527

ja, mogoče pa Anže na tak način izraža željo po kaskaderstvu user posted image user posted image user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

clock-img

16.12.2007, 14:01

clock-img

Nogavica

pencil-img

3170

Evo, Živa na snegu:

klik

pa še tri fotke:

user posted image

user posted image

user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

clock-img

16.12.2007, 14:41

clock-img

ircica

pencil-img

782

kaki škrateljc lušni je Živa, Kostja je kar s prstom kazal na video in se smejal. Mogoče pa z Anžetom ustanovoita športno kaskadersko ekipo.

clock-img

16.12.2007, 15:33

clock-img

Anonimen

Tud A. ma tak kombinezon ko Živa. user posted image Js sn ji včiri še celo bundo dala preko, da je ne bi zeblo. user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Btw sanke so moje stare sanke, ki sem jih dobila enkrat za Miklavža, mislim, da sem bla stara okrog 4 leta. So že dale kar velik skoz. user posted image

< Sporočilo je popravil MucaMaca -- 16.12.2007 15:34:38 >

clock-img

16.12.2007, 16:34

clock-img

Anonimen

Alo bejbe, še malo pa bomo na 100...

LP

clock-img

16.12.2007, 16:34

clock-img

Anonimen

Luštne slike, luštni otroci...mi pa ne moremo ven, ker je palček še bolan...user posted image

LP

clock-img

16.12.2007, 16:35

clock-img

Anonimen

Imamo ravno obiske, sta prišla kolega in kolegica, pa je tamal tak razposajenček...samo še vedno noč nič jesti...

LP

clock-img

16.12.2007, 16:36

clock-img

Anonimen

Kje boste pa za novo leto...koliko dolgo boste pa doma (dopust pa to)...

LP

clock-img

16.12.2007, 16:37

clock-img

Anonimen

Mi bomo za novo leto doma, pozno popoldan gremo na otroško silvestrovanje - če bo palček zdrav...drugače pa delamo do petka, potem smo pa do 7.1.2008 doma....user posted image user posted image

LP

clock-img

clock-img

Anonimen

A veste na kaj ciljam?!??!???

LP

clock-img

clock-img

Anonimen

Da pridem prva na cilj...na stran 100...pa da mi ne bi zdaj katera štren mešala...user posted image

LP

clock-img

16.12.2007, 16:39

clock-img

Anonimen

Po 4 dneh sem končno spet boljše volje...sem bila res takšna zaspana in zamorjena, ker je palček buban...saj ima energijo in je takšen kot ponavadi, ampak kar uleže se in pravi aja aja...pa jesti noče in kašlja...bošček moj mali...

LP

clock-img

16.12.2007, 16:39

clock-img

Anonimen

Kje pa je kaj Maja...pa ostale čveke...Petra se je spet ugreznila v zemljo...

Pogrešanke takoj na raport...

LP

clock-img

16.12.2007, 16:40

clock-img

Anonimen

Am...a še nisem tam...

LP

clock-img

16.12.2007, 16:40

clock-img

Anonimen

Kaj boste pa kupile user posted image  za Božička oziroma Novo leto...

Jaz sem čisto brez idej, ker ima že vsega cel kup...sploh pa igračk...

LP

clock-img

16.12.2007, 16:42

clock-img

Anonimen

Sem vam povedala, da sem dala pri dm-u delat koledar...pa sem ful presenečena nad kvaliteto...res je ful lep, pa ni bil pretirano drag...15€...

LP

clock-img

16.12.2007, 16:42

clock-img

Anonimen

Ste se že nagledale Vala...bo treba dat kakšno novo sliko, ta je že dolgo v obtoku...

LP

clock-img

16.12.2007, 16:43

clock-img

Anonimen

Ja pa kaj še ni...user posted image

LP

clock-img

16.12.2007, 16:43

clock-img

Anonimen

To je pa res dolgočasno se sam s sabo pogovarjat....

LP

clock-img

16.12.2007, 16:44

clock-img

Anonimen

Kje pa ste res vse...se sankate...

LP

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem