cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Julijke 2007 (2.del)

clock-img

09.11.2007, 13:06

clock-img

siskamiska

pencil-img

1978

IZVIRNO SPOROČILO: SANEK1

Ana vse najboljše za štili mesece, Živa ti pošilja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

cel ZOO user posted image user posted image , naši user posted image bodo kmalu vse živali poznali user posted image user posted image user posted image

clock-img

09.11.2007, 13:07

clock-img

rumba

pencil-img

3745

Aaaaaaaaaaajvy! Kako si? user posted image

clock-img

09.11.2007, 13:07

clock-img

siskamiska

pencil-img

1978

punce ledeni dež pada user posted image user posted image user posted image

clock-img

09.11.2007, 13:09

clock-img

siskamiska

pencil-img

1978

Ajvy vidim te user posted image   

clock-img

09.11.2007, 13:10

clock-img

julij

pencil-img

307

Sanek tebi in Živi, hvala.

clock-img

09.11.2007, 13:10

clock-img

*maja

pencil-img

2075

Mene pa še nisi začekirala kaj user posted image .

clock-img

09.11.2007, 13:11

clock-img

rumba

pencil-img

3745

IZVIRNO SPOROČILO: siskamiska

punce ledeni dež pada user posted image user posted image user posted image

user posted image
Sem šla s pumpico na joški k oknu, seveda imam zaradi te teme prižgane luči, pa me je en tip iz sosednjega bloka fuuul debelo gledal.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

siskamiska

pencil-img

1978

Zvesta zadnjič sem videla v trgovini tisti nov voziček od PP ki si ga zadnjič kazala tukaj in zgleda ful ful luškan.

clock-img

clock-img

*maja

pencil-img

2075

Freycha ne sekiraj se ta mala je itak že pozabila da je jokala, se lahko zgodi čisto vsakemu...

clock-img

clock-img

rumba

pencil-img

3745

IZVIRNO SPOROČILO: *maja

oooo, maja!user posted image
Živijo!

clock-img

09.11.2007, 13:12

clock-img

*maja

pencil-img

2075

IZVIRNO SPOROČILO: rumba

user posted image
Sem šla s pumpico na joški k oknu, seveda imam zaradi te teme prižgane luči, pa me je en tip iz sosednjega bloka fuuul debelo gledal.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdej bo meu pa travme zaradi tebe user posted image .

clock-img

09.11.2007, 13:13

clock-img

siskamiska

pencil-img

1978

sem sem , samo se te bojim

user posted image     user posted image     user posted image

clock-img

clock-img

*maja

pencil-img

2075

A sem res tok grozna al kaj noooooooooooooo...

clock-img

clock-img

rumba

pencil-img

3745

user posted image

Zdej bo meu pa travme zaradi tebe user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image
Mogoče je dojenje v javnosti še nekako toleriral, samo molzenje..... iiii ta bo pa huda!user posted image user posted image user posted image

clock-img

09.11.2007, 13:14

clock-img

siskamiska

pencil-img

1978

punce v Domžalah je bila ravnokar nevihta s točo, tle v Šiški je pa k v grozljivki, čisto temno in ful ful listja v zraku

clock-img

09.11.2007, 13:15

clock-img

*maja

pencil-img

2075

Kaj vam je vsem dolgčas ob takem vremenu kaj user posted image , no sej priznam je meni tudi ja... sem nardila nov album tuki na RR, pa vse slike s fotkiča prenesla na comp, pa dala razvit slike.... skratka same neumnosti user posted image .

clock-img

09.11.2007, 13:16

clock-img

siskamiska

pencil-img

1978

maja hecam se, sej me poznaš.
Rumba jaz tud ravnokar molzem, to da pa z pumpo gledam čez okno je pa že stalnica. Pomoje so že vsi sosedi vidl moje vime user posted image

clock-img

09.11.2007, 13:17

clock-img

*maja

pencil-img

2075

IZVIRNO SPOROČILO: siskamiska

punce v Domžalah je bila ravnokar nevihta s točo, tle v Šiški je pa k v grozljivki, čisto temno in ful ful listja v zraku

Ja tuki pri nas se je tud zdele ful stemnil, pa je bil že sonček pa s primorske strani se je že čist zjasnil zdej pa to user posted image . Pa sem se že veselila da bo konec dežja za danes user posted image .

clock-img

09.11.2007, 13:18

clock-img

siskamiska

pencil-img

1978

maja lušne slike user posted image user posted image , sem že vse prečekirala user posted image

clock-img

09.11.2007, 13:20

clock-img

rumba

pencil-img

3745

*maja, iiiiiiiiiiiiiii kako lepe slikice in še lepši otročki!user posted image Aljaž je pa blažen med puncami.user posted image  Kam jih pošlješ, da se znorijo ob takem vremenu?user posted image

clock-img

09.11.2007, 13:22

clock-img

*maja

pencil-img

2075

*maja, iiiiiiiiiiiiiii kako lepe slikice in še lepši otročki!user posted image Aljaž je pa blažen med puncami.user posted image  Kam jih pošlješ, da se znorijo ob takem vremenu?user posted image

Še ne vem kaj bom danes da ne bo spet ludnica doma, sem še vedno optimist, da se tam do treh pol štirih mal izboljša vreme, je tud tamala tok tečna da je joj.

clock-img

09.11.2007, 13:23

clock-img

tini6

pencil-img

480

Maja ful lušne slikce.user posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

rumba

pencil-img

3745

Ana, vse naj, naj... za 4 mesece in mamici tudi!user posted image user posted image user posted image
Z zamudo, pa vseeno iz strca, Mija in *maja tudi vama vse na, naj, ... za 4 mesece!user posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

majrim

pencil-img

3991

vidim da vam je enim dolgčas danes domauser posted image user posted image user posted image ...povabim katero da pride do mene malo obdelat stanovanjeuser posted image
..pa da se pohvalim...danes so prikukakli Neži prvi zobki in to kar oba naenkratuser posted image ...zdej pa mirno spi že dve uri,jaz pa čakam,da se zbudi in gremo malo na zrak,ki ga mi že pošteno manjkauser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

clock-img

09.11.2007, 13:24

clock-img

*maja

pencil-img

2075

A sta pogruntali punci, da ko začnemo me tri čvekat vse ostale kar pobegnejo user posted image .

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem