writing-img

RE: Julijke 2007 (2.del)

clock-img

16.11.2007, 18:01

clock-img

Anonimen

madejka, tebe pa jaz pogrešam... a se res štemplaš vsak dan? da ne švinglaš?

clock-img

16.11.2007, 18:02

clock-img

rumba

pencil-img

3745

IZVIRNO SPOROČILO: madejka

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ste mi polepšale že tako lep danuser posted image

Točno o tem govorim.user posted image

Ulla80, pa ne ti bit žal za tistega bavarca, daj.... je tvoj, ups, Ulin fuuuul, lep! Na roza pa verjetno samo po sliki pomisliš.user posted image

clock-img

16.11.2007, 18:04

clock-img

madejka

pencil-img

3926

user posted image
Zvesta pa si me dobilauser posted image Včeraj sem malo zašvinglala... berem pa rednouser posted image Pa se režim ko pečen pišek zravnuser posted image

soooonček je, soooonček

clock-img

16.11.2007, 18:04

clock-img

rumba

pencil-img

3745

IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

madejka, tebe pa jaz pogrešam... a se res štemplaš vsak dan? da ne švinglaš?

Če je treba, ji jaz napišem pravičilo. Je bila zlata in mi DVD-je zapekla, pa je bilo manj cajta za RR. user posted image

clock-img

16.11.2007, 18:06

clock-img

Anonimen

V redu... zostanek včeraj opravičen, a v naprej se naj ne ponavlja!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.11.2007, 18:12

clock-img

madejka

pencil-img

3926

Ok mama zvesta... ne bo seuser posted image

soooonček je, soooonček

clock-img

16.11.2007, 18:13

clock-img

corfu

pencil-img

3829

Freycha si sprobala babyfon, lovi? Gresta na čvek al ne???

Uživaj življenje...

clock-img

16.11.2007, 18:14

clock-img

tini6

pencil-img

480

Da se še jaz pofočkam! Ja danes smo se skupaj sprehajale s Špelo, Izakom in Ianom. Tri julijke!! NAjprej je prov fajn sonček sijal, pol pa je začelo pihat, da nam je kar fajn zanohtal. Upam da mi bo kolegica kmalu slike poslal, jih bom pol gor dala, da boste vidle naše tri štruce.

clock-img

16.11.2007, 18:17

clock-img

Anonimen

Naša mami zdaj vsem okoli razlaga o treh bebah pri nas, tini6. Je prav smešna. Je še sosde vse razložla. user posted image

clock-img

16.11.2007, 18:25

clock-img

Ronči

pencil-img

1314

mi imamo pa danes 4 mesece user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

clock-img

16.11.2007, 18:32

clock-img

corfu

pencil-img

3829

Ronči, čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Uživaj življenje...

clock-img

16.11.2007, 18:37

clock-img

tini6

pencil-img

480

Ja saj so bli res prav posrečeni!user posted image

clock-img

16.11.2007, 18:43

clock-img

Češnca

pencil-img

2423

Anžej je bi danes 2x na sprehodu in ma lepa rdeča lička! user posted image  Zgleda pa, da bo imel tudi danes 4 obroke user posted image  Kako je to hecno, če se spomnim, da je včasih cele dneve visel na joški!
Zdajle pa kriči (se pogovarja, ne joka) pri očku. Mami je pa frej... user posted image  Uuuuu, sta repat začela! user posted image  Kakšna sreča, da sta 2 mičkana fantka pri hiši in se lahko skupaj igrata! user posted image

Pa zvedli smo, da dobimo julija 08 še enega otročka v user posted image  družini! user posted image  

zvesta to jutranje šelestenje mi je pa zelooo znano. Saj vem, da ni namerno, ampak user posted image  zoprno!

Freycha user posted image  za prespano noč!

ulla  pridi še k meni zlikat... user posted image  Joj si me nasmejala s tole konfekcijsko! user posted image  Jest raje ne razmišljam o tem. Že tko nikoli nisem bila suhica! Voziček je pa tudi meni všeč. user posted image  dobra izbira!

Kar se zaščite tiče, je tudi pri nas nimamo. Prej je funkcioniralo in upam, da bo tud zdej!

rumba, siskamiska, anja7, Tašonka, Baja user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  naj vam omilijo težave!

mateya24 škoda zaradi službe. user posted image  user posted image  user posted image  Se zna zgodit, da bo pri meni isto...

IZVIRNO SPOROČILO: rumba

Ta mala mi je zaspala na rokah in sem jo pred petimi minutami dala v posteljico, sedaj pa jo slišim, da se že pogovarja.user posted image

Pri nas je čez dan vedno tako! Zares zaspi samo zunaj.

Angel_Rebelde user posted image  Zakaj bi nam bla odveč? Meni si prav simpatična (kolikor te sploh poznam). Upam, da se ne sekiraš zaradi tistega, kar so že ostale napisale! Imajo prav, veš. Na sploh mi je tale naša druščina všeč in velikokrat v pomoč (ti nisi nobena izjema pri tem). user posted image

Materina dušica je zakon! Se res obnese (videno večkrat pri otrocih, ki se merkajo pri taščici).

Ronči user posted image  user posted image  user posted image  za 4 mesece.

Da zaključim tole klobaso, takle je naš koledar za leto 2008:

user posted image

ga bom fliknla tud v album!

18. julij je prav poseben dan!

clock-img

16.11.2007, 18:44

clock-img

rumba

pencil-img

3745

Aja, sem že prej hotela napisati, pa sem pozabila.... ali pa vas ignorirla... kaj je že od tega?user posted image user posted image user posted image
Siskamiska, Ulla80 in Tašonka, glede mazanja: naša P je tudi ful proti vsakemu mazanju, ima neko tako razlago, kot jo je napisala Ulla. Isto velja za vsa eterična olja. Jaz imam kremo materine dušice in jo uporabljam samo po podplatkih. Nekje pri enem letu pa sem začela mazati tudi po prsih, pa res ful na tanko. Prej se pa nisem upala.user posted image  Pri prehladu je res najboljša fiziološka, na hektolitre! A ne je zlivati v nosek, ko otrok leži, pač pa ga nagnite nad umivalnik in močan curek zlite v eno nosnico, da pride pri drugi in skozi usta ven. Lepo spuca. Če pa ima otrok veliko sluzi v plljučkah, pa jo mora izkašljati, zato kašklja ne ustavljajte. Pa para (vodna) tudi lepo pomaga, da se sluz omehča in jo lažje izkašljajo.

Siskimiski sem boljubila navodila za fiziološko, ki sem jih dobila na ORL, pa jih bom kar tu napisala, če slučajno še kateri pridejo prav:
Zavremo 1/2 litra navadne vode  z 1 čajno žličko kuhinjske (morske) soli. Slanico hranimo na sobni temperaturi. Skuhamo jo 1-2x tedensko. Po ohladitvi jo lahko pretočimo v silikonske stekleničke (ali plastične - te se v LJ dobijo samo v lekarni v ZD Metelkova!). Te so priročne in z njimi izpiramo nos pred umivalnikom.

clock-img

16.11.2007, 18:45

clock-img

nia30.6

pencil-img

201

ja so bili posrečeni! slike so super!
Špeli je prava asica, kar 2 fanta ima!user posted image
zdaj pa še samo moram skapirat kako jih naj pošljem, da mi računalnik ne zablokira!

clock-img

16.11.2007, 18:46

clock-img

rumba

pencil-img

3745

Ronči, čestitke!user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.11.2007, 18:48

clock-img

Češnca

pencil-img

2423

IZVIRNO SPOROČILO: rumba

Jaz imam kremo materine dušice in jo uporabljam samo po podplatkih. Nekje pri enem letu pa sem začela mazati tudi po prsih, pa res ful na tanko. Prej se pa nisem upala.user posted image   

Se strinjam!

clock-img

16.11.2007, 18:49

clock-img

nia30.6

pencil-img

201

no če ste opazile sem se tud jaz opogumila, da nekaj tudi napišem. ponavadi samo berem!user posted image
pa tud moj Ian mi ne dovoli da bi preveč visela tu gor!user posted image

clock-img

16.11.2007, 18:52

clock-img

madejka

pencil-img

3926

Nia dobrodošla!user posted image

soooonček je, soooonček

clock-img

16.11.2007, 18:52

clock-img

Anonimen

rumba jaz si tud sama delam fiziološko, kot si napisala...sem pa kres babji enkrat premočno nardilauser posted image   valda je ula kričala ko zmešana, sem probala, je blo kar slanouser posted image samo veš kak ji je prepucalouser posted image user posted image

kdo pa je nia 30.6.user posted image

clock-img

16.11.2007, 18:53

clock-img

Češnca

pencil-img

2423

nia upam, da se nam boš zdaj večkrat pridružila! user posted image

clock-img

16.11.2007, 18:53

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: nia30.6

no če ste opazile sem se tud jaz opogumila, da nekaj tudi napišem. ponavadi samo berem!user posted image
pa tud moj Ian mi ne dovoli da bi preveč visela tu gor!user posted image

aha, čisto novauser posted image se je oni tvoj post nevezoval na debato, pa sem mislila da spet kak novi nick kake stare članiceuser posted image user posted image

clock-img

16.11.2007, 18:54

clock-img

Češnca

pencil-img

2423

Jooooooj, ulla, kakše ti prijaviš! user posted image  user posted image  user posted image

clock-img

16.11.2007, 18:55

clock-img

Anonimen

user posted image kaj pa sem nardila

clock-img

16.11.2007, 18:57

clock-img

Češnca

pencil-img

2423

IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

valda je ula kričala ko zmešana, sem probala, je blo kar slanouser posted image samo veš kak ji je prepucalouser posted image user posted image

Tole sem mislila! user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem