Dobro jutro! Malo manj čudovita noč je za mano (budnici ob 1.30 in 7.), ampak je še vedno boljše kot včasih
IZVIRNO SPOROČILO: nia30.6
ja zvesta, saj ne vem al naj se pohvalim al ne, zbujali smo se kot po navadi 4x!
no, da povem, moj Ian se je odločil, ko sva prišla od tebe domov,da ne bo več jedel prek nastavka!
zdaj ne vem,al ga je bilo pred Izakom in Špelo tak sram, al kaj
da se je kar na enkrat odločil, da pa je on že prestar za to.
no, ne vem pa če naj se pohvalim s tem al ne, ker do zdaj nisem vedela kak mali zagrabi, ker me je nastavek varoval, zdaj pa mi je že v 3 dnevih bradavice čisto uničil
boooliii!!!
Nia naš se je tako odločil pri dveh mesecih in sem tud imela take bradavice ko da bi na novo začela dojit

Ampak saj mine, veliko hitreje kot pa tisto od začetka! NO, vsaj pri meni je! Pa je full boljše zdaj, bolj enostavno, dojim lahko glih povsod. Prej sem skoz penla zarad nastavka, ker ga je soz po tleh metal, ko sva sede jedla
Lencyyy dobrodošla!!!
Zvesta nič nisem dobila aneksa

Aja, sem pa šla ene 3 tedne nazaj po diplomo. Sem ti že sploh povedla to

Pa je bla ona babnica, ki je bla drugač cela tečna vedno, full prijazna (sem ji povedla, da nisem mogla prit na podelitev, ker sem bla v 9. mesecu) in mi je razlagala o vnučku in tako.

Sem se pa šele na hodniku, ko sem šla ven, spomnila, da bi lajko za tebe vprašala, če ti pošljejo

Sem bla full jezna, ampak je bla taka gužva, da nisem mogla nazaj...
Joj babe, kaj sem zdaj nardila

Sem pozabla, da čaj kuham in sem ga zažgala

Mislim... koji genij

Sta se kumina in janež raztopila in veselo primla na lonček... ne vem še kak bom to ven spravla
Bačko mi našega šamponiramo 1-2x na mesec že od prvega meseca. Mamo pa Nivea baby šampon, ki je za telo in laske, pa je čisto rahel, ampak lepo spere umazanijo
Žana je pa full lubana!
Corfu mi bomo pico iz zmrzovalnika dali

Spet bom kuhala na veliko
Tini a zdaj ti uspe tolko spumpat???
V soboto smo bli na obisku pri teti, ki je pediatrinja in je malemu kar dala banano za cuzat. Ej mali je tak vlekel, ko da ma dudo

Sem bla full šokirana, ker mi sploh nič ni rekla, samo dala mu jo je... presneto, sem jaz mama al ne?

Ampak po drugi strani pa... saj je pediatrinja

Jaz bom še sicer počakala z GH, ker se nikamor ne mudi (dojenje je tolko bolj enostavno

), zdaj vsaj vem, da bo rad jedel tud GH

Pa tud težav ni imel nobenih
Tak, zdaj je pa meli zaspal (20 min bo, če bo sreča

) in grem hitro malo pospravit!