IZVIRNO SPOROČILO: Kristina_1
Se zelo rado ponavlja, naša je mela v pondelk ponoč spet napad.
Čist sem out s temi dnevi, ne v pondelk ampak v četrtek

.
Sem kupla
plenice Baby Love 4 (3 ji gre komi na rit, ponoč pa vse čez pride) n so ful fajne, majo fajn elastičen pas.
Mateya24, škoda za službo. Moprda pa najdeš še boljšo. Je pa res svinjsko, da ti obljubljajo, pol pa tko.
Češnca fajn koledar. Jaz bom pa dala nardit takega po mescih, sam še ne vem kam
Nia dobrodošla!
Rumba naša tud noče jest, verjetno ji ne paše, k je bolna

Je tud na 5, 6 ur, po kakih 5 min, drgač pa mi je ponavad iz obeh jedla iz vsake po 10-15 min.

za
Julijo, vidim da ti že lepo je, naša pa še kr štrajka, pa čeprav ji pred hranjenjem noska popucam.
Je blo pr nas tud virusno, je pa rekla p. da so te tablete(Medrol) kot injekcija in zmanjšajo oteklino, sam da mal bl počas primejo. Sem zasledila ja da Flixotide pomaga, bom rekla naj mi da, če se bo ponavljalo.
Kapica naš že spi v posteljici 140x70 brez ograjce, je pa na začetku enkrat pal dol, pa dostkrat je čist na robu in ga popravim
Lencyyy dobrodošla!
Bačko jaz jo milim s trdim milom 1x na teden, drgač pa kanem ene dve kaplici tekočga mila v banico, ko jo kopam.
Baja* hvala za

.
Nia mamo 20,5 podnevi - tanek bodi in majčko pa malo debelejše hlačke in 18 ponoči - bodi, pižama iz pliša in spalna vreča, dekco pa si dol zbrca. Baje če ma zjutraj tople rokice, mu je pretoplo.