Jutro!
Nočka je bila lepa, a kratka, saj zvečer oz. že kar ponoči nisva mogla nehat gledati Lost.
Madejka je kriva.
kapica, jaz od kar dojim, še nisem jedla čebulnega sirupa, tako da ne bi vedla glede napenjanja. No, čebula menda že napenja, za sam sirup pa
. Lahko se pa namažeš tudi z Vicksovo kremo po grlu in prstnem košu. To je moje No.1 zdravilo za boleče grlo in kašelj.
Aja, a nam izvoziš kaj vlage v stanovanju?
Nam je pa ornk manjka. Jaz imam pralno-sušilni stroj in sem zadovoljna. Vsi kritizirajo kombinirano varianto, meni se pa zdi prav fajn.
bačko,
za pridnega možeka! Za krst ji jaz ne bi tiščala oblekice, če je ne mara. Obleči ji kaj v svetlih barvah, kake lepe nove hlačke ali pa krilce, ki je mogoče ne bo motilo, pa bo prav luštna.
A take žure imate vi v Šiški?

Povej, ko bo naslednji, da pridem tudi jaz kaj kričat.
nia,

. Tudi tvoje noči se bodo počasi daljšale.

Imaš pa res šutasto taščo, no. Ti kar lepo presliši njene besede, važno da se vidva z dragijam zmenita.
Freycha, lepo opravita danes pri zdravnici. Joj, a tudi v čebričku ti je polivala. Ma revica, kak ji malo stisne trebušček, že gre ven, kaj? A ležalnik za v banjo se ti tudi ne odnese dobro?
zvesta, tudi tebi en

za neprespano noč.
bojana2, točno to sem brala za pralno.ušilne stroje. Katerega pa imata? mi imamo Electroluxovga, pa je ful fajn. Nič ne mucka, za energijo ne vem

, je pa res, če je ful nabasan, ne posuši prav do konca in moram malo podaljšati sušenje.
Freycha, daš ji lahko Pregomin ali pa SOM od Milupe. Pregomin ima katastrofalen okus in ga mnogi ne marajo, SOM je boljši. Ne skrbi, me nisi okupirala. Rade volje pomagam, če le znam.