cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Julijke 2007 (2.del)

clock-img

29.10.2007, 22:23

clock-img

siskamiska

pencil-img

1978

Zdele sem brala eno debato o tetoviranju in sem se uprašala koliko julijk nas je tetoviranih in kje?
Jaz ga imam nad levim gležnjem.

clock-img

29.10.2007, 22:38

clock-img

Anonimen

čeruser posted image

joj siskamiska jaz mam eno homemade tetovažouser posted image user posted image namreč letnico rojstva in smrti od bratrana k se je ponesreču pa peace&loveuser posted image user posted image sem si sama gor poknla pr 15ihuser posted image
user posted image

ena (men se zdi da tašonka) je rekla da ma na računalniku paparicouser posted image naj se javi, da mi jo bo lahko poslalauser posted image user posted image

drgač pa nč posebnega, zun smo bli skor cel dan, pa glava me za crknt boliuser posted image no, sej me more kdaj, da vem kak je fajn ko me neuser posted image

clock-img

29.10.2007, 22:41

clock-img

madejka

pencil-img

3926

Hojlala!
Evo nas z mini dopustauser posted image Smo bli v Bohinju zdaj 3 dni in je blo fuuul pestro. Cela žlahta na kupu in taužnt otrok! Našega malega je full zdelalo vse skup, da je kar vsake tolko za kako uro zategniluser posted image Smo prišli bolj zmatrani nazaj kot smo šli. Tak morš pazit da tile malčki manjšim od sebe ne iztaknejo oči, potrgajo rok ali jih uporabijo za trampolinuser posted image Pa še krst je bil in pojedina v Zlatoroguuser posted image
Pa medtem ko smo bli tam smo ženo od bratranca peljali v bolnico, ker je krvavela in so ji mogli delat abrazijouser posted image Saj je vedela da bo šlo, ker se ni razvijalo nič, ampak je vseeno hudouser posted image Ima pa že dva otročka in jih je medtem vsa žlahta pedenala.

Šiškamiška jaz grem na tetovažo enkrat ko neham dojituser posted image Nad desnim gležnjem bo sonček!

Rumba kaki lepi sončki so tvoji otročki! Pa full pozirajo!user posted image
Baja nova slikca?

Freycha mamljiva ponudbauser posted image Samo mislim, da se bomo jutri malo odpočili od dopusta in za spremembo nikamor ne bomo laufaliuser posted image

soooonček je, soooonček

clock-img

29.10.2007, 22:48

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

ena (men se zdi da tašonka) je rekla da ma na računalniku paparicouser posted image naj se javi, da mi jo bo lahko poslalauser posted image user posted image

Dobiš, samo mail mi sporoči.

clock-img

29.10.2007, 22:49

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

Sem crknjena do konca. Grem spat.... jutri bo spet "naporen" dan!

madejka če si premislite me pokličite user posted image

clock-img

29.10.2007, 22:53

clock-img

madejka

pencil-img

3926

Tašonka si že naštudirala kere dele Prison Breaka rabiš?user posted image Kaj pa Loste?user posted image
Pa lepa hvala za Paparico!

Freycha lahko noč!

soooonček je, soooonček

clock-img

29.10.2007, 22:55

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

Ajvy a veš, da pridejo Nightwish v Halo Tivoli v LJ 3.3.08? Če ne veš, si preberi na www.vstopnice.com

jaz sem pa videla, da pride Chris Rea 5.2. v LJ in na ta koncert bom pa zagotovo šla - če bo šlo....user posted image

clock-img

29.10.2007, 22:56

clock-img

Anonimen

tašonka sem ti na zs poslalauser posted image jaz že kar študiram kak bomo hrano uvajali, pa ki še je touser posted image pravi psiho sem no.....sam po moje nebo problemov, ker tako lepo one bruhece nazaj pojeuser posted image prav požveči malo, pa požre doluser posted image isto kt bi skuto jedlauser posted image

clock-img

29.10.2007, 22:57

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

Chris Rea 5.2. v LJ ..user posted image

oooo to bi pa jaz tudiuser posted image

clock-img

29.10.2007, 23:00

clock-img

madejka

pencil-img

3926

Ajvy a veš, da pridejo Nightwish v Halo Tivoli v LJ 3.3.08? Če ne veš, si preberi na www.vstopnice.com

jaz sem pa videla, da pride Chris Rea 5.2. v LJ in na ta koncert bom pa zagotovo šla - če bo šlo....user posted image

Ja moj dragi že leta po karto za Nightwishe... smo mu jo za roj., dan plačaliuser posted image

soooonček je, soooonček

clock-img

29.10.2007, 23:11

clock-img

baja*

pencil-img

2454

IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

Chris Rea 5.2. v LJ ..user posted image

oooo to bi pa jaz tudiuser posted image

pa jaz tuduser posted image

clock-img

29.10.2007, 23:16

clock-img

baja*

pencil-img

2454

madejka ja novo sliko sem si pripopala, prej sem se malo špilala, mi je blo dolgcajtuser posted image
ulla rene tud včasih neka "žveči", zgleda kot da čigumi žvekauser posted image

Grem jaz spat, ker me že po malem meče...

Lahko noč!

clock-img

29.10.2007, 23:38

clock-img

madejka

pencil-img

3926

Nočko baja!

soooonček je, soooonček

clock-img

30.10.2007, 00:17

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: madejka

Tašonka si že naštudirala kere dele Prison Breaka rabiš?user posted image Kaj pa Loste?user posted image
Pa lepa hvala za Paparico!

Sem. Ravnokar.user posted image Prison break - 2. sezona, Lost - 3. sezona.
Pa malenkost za Paparico in že vnaprej hvala, če mi boš res lahko zrihtala tole.user posted image Sporoči na ZS, koliko DVD-jev rabiš, pa da ti naslov povem.

clock-img

30.10.2007, 08:39

clock-img

rumba

pencil-img

3745

Jutro!
Danes sem pa prva.user posted image
No, noč smo preživeli, čeprav se je Hana 2x sumljivo zbudila. No pa zaenkrat ne kaže nič znakov bolezni.user posted image user posted image user posted image
Kaj bomo danes počeli, ko so vsi trije doma, zunaj pa slabo vreme, še nimam pojma.

clock-img

30.10.2007, 08:45

clock-img

Anonimen

jutrouser posted image

mala spala od 10ih pa do 6ihuser posted image user posted image user posted image pol sem jo pa sama šla zbudit, ker sem misla da mi bo joške razneslouser posted image

tašonka stokrat hvala, je fajn zadeva zgleda tole.....ma, bomo kuhaliuser posted image

clock-img

30.10.2007, 09:17

clock-img

Anonimen

Dober  večer...

Ja, zame je že skoraj večer, ker je naš mulc danes vstal OB TREH!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Ob petih mi ga je ratalo uspavat nazaj. Za 15 MINUT!!!!user posted image user posted image user posted image

Zdaj je pa končno podlegel utrujenosti.

Smo pa stari štiri mesece danes in tukaj si lahko pogledate, kaj je naša največja zabava zadnji teden: KLIKNI

Zdaj moram pa dat kruh pečt in celo stanovanje pospravit, ker popoldne pridejo obiski. Jaz pa tak zlimana....

clock-img

30.10.2007, 09:22

clock-img

SANEK1

pencil-img

1614

Izak, vse najboljše za stili mesece user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

clock-img

30.10.2007, 09:22

clock-img

Češnca

pencil-img

2423

Dobro jutro!

Tudi mi smo lepo spali, se mali ni zbudu, ko je ob 5.10 očku zvonila budilka. user posted image

Sicer smo bili pa včeraj zunaj, zunaj, zunaj!!! Pa obiske smo imeli in so Anžeju prinesli take hude kavbojke pa majčko z napisom "My dad is stronger than your dad!" user posted image

Danes user posted image  do večera ne bo, ampak bo pa zato jutri doma. Jupi!

clock-img

30.10.2007, 09:23

clock-img

bačko

pencil-img

4030

Dobro jutro!
Našo pa malo mede to ker smo uro prestavili.Zdaj se mi zjutraj zbuja ob 6 prej se je pa ob 7.Upam da so kmalu navadila.Mislim kake klepetulje ste.Sploh vas ne dohajam.user posted image
Ali ima katera spalno vrečo za otroka?Zanima me kako so jo vaši otroci sprejeli?Razmišljm da bi jo kupila ker se naša kar naprej odkriva in se je že dvakrat ponoči zgodilo da si je dekico čez glavo potegnila.Jaz ji pravim hobotnica.Tudi ko jo previjam je prava hobotnica.Vse leti okoli in sploh noče biti pri miru.
No lepo se imejte.

clock-img

30.10.2007, 09:26

clock-img

bačko

pencil-img

4030

Zvesta vaš je pa tako glasen kot naša.Kar naprej čeblja.Zna pa tudi zelo močno zavpiti oziroma zacviliti.Prav zanimivi so ko se pogovarjajo in kregajo.

clock-img

30.10.2007, 09:35

clock-img

Anonimen

Bačko... mi spimo v vreči in se super obnese. Mi ni treba nič skrbet ponoči.

Tudi naš zna prav vpit, ampak to je bilo snemano zvečer, ko je bil že orng utrujen in se je že bolj kregal kot igral

clock-img

30.10.2007, 09:42

clock-img

siskamiska

pencil-img

1978

Zvesta čestitke Izaku za 4 mesece. Ko sem začela gledat video in je David slišal Izaka kako čeblja se je začel tolk pogovarjat z njemu, tko da st aže prava virtualna frenda user posted image . Sam ne vem kaj sta se zmenila user posted image user posted image .

clock-img

30.10.2007, 09:42

clock-img

majrim

pencil-img

3991

bačko...se pridružujem tvojim besedam...to so take klepetulje,da rabim več časa za vse prebrat,kot kaj napisat...jaz ne vem,kako vam uspeva...midve z nežo sva ble včeraj zunaj od 8,30 do 16,30...vmes eno uro doma (dvakrat po pol ureuser posted image )...res sem bla crknjena zvečer,a je bil tak topel dan,da je blo škoda bit domauser posted image
...aja...splna vreča je zakon...mi drugega ne poznamo..tako vsaj brez skrbi spimuser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

clock-img

30.10.2007, 09:49

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: siskamiska

Zvesta čestitke Izaku za 4 mesece. Ko sem začela gledat video in je David slišal Izaka kako čeblja se je začel tolk pogovarjat z njemu, tko da st aže prava virtualna frenda user posted image . Sam ne vem kaj sta se zmenila user posted image user posted image .

Ko sme jaz zvečer gledla posnetke, se je Izak sam s sabo pogovarjal. user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem