04.12.2007, 20:18
725
Po dolgem času spet pozdravček,
najprej čestitke sonchek za pupiko
bravo punce....letos je pa res dosti punčk. Še dobro lana38, da čakaš ti fantka, ker sicer bi pa res blo nevarno za dež.
Mi smo uredu. V četrtek bomo stari že dva meseca. Sploh ne morem verjet. Čas tako hitro beži.....za rr skorej ni več časa. Na hitro sem preletela in videla, da je nekaj novih....žal mi je za vse vas, ampak ne obupat. Enkrat vse pridemo do cilja. Ostale stare borke, upam, da ste vse OK. December je tu in zdej držimo pesti za andrejo in lano.
Morem it, ker mala princesa že kliče. Sem imela 5 minut in sem se prou morala oglasit. Nenazadnje sem prav na teh straneh začela upati in še vedno mislim na vas, čeprav se ne oglašam kej dosti. Mogoče kasneje, ko se bo vse bolj uteklo z
. Uživajte in lp,

druge pa spet
, ko nisem vedela kam bi se dala. No, ko bo
po naravni poti, bom že potrpela tista dva dni na začetku, ter uporabljala le vložke.
... sedaj vem, da bo najina punčka vedno živela v najinih srcih, da jo bom vedno imela rada, da se vedno lahko obrnem v nebo in jo iščem na nebu med ostalimi zvezdicami ... to mi je prineslo notranji mir in sedaj mislim, da sem pripravljen, da se začneva trudit za novega