writing-img

RE: Upanje po splavu-2.del

clock-img

07.04.2008, 15:27

clock-img

lana38

pencil-img

6327

user posted image Medika 13 super za user posted image !user posted image user posted image user posted image user posted image
Glede izcedka, pa ti svetujem, da obiščeš G. Nikoli ne veš, kaj pomeni. Meni je G takoj predpisal strogo mirovanje in Dabroston.
LP

lana38

clock-img

07.04.2008, 17:49

clock-img

medika 13

pencil-img

607

Punce vsem hvala za čestitke user posted image

Sem bila pri svoji zdravnici in me je na podlagi slabih izvidov vode in krvi napotila v bolnico. Tako, da odhajam ... držite pest!!!

12.12.2008

Pravijo, da nam življenje naloži toliko kolikor zmoremo. Očitno zmorem več kot si mislim.

clock-img

07.04.2008, 18:05

clock-img

lana38

pencil-img

6327

Medika 13!user posted image
Držimo pesti, da bo vse OK s teboj in user posted image .user posted image user posted image user posted image  za srečo.
LP

lana38

clock-img

07.04.2008, 19:39

clock-img

andreja2000

pencil-img

3448

medika13  močno stiskam pesti zate in tvojo pikico,drži se,smo v mislih s tabo!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

clock-img

07.04.2008, 22:18

clock-img

teja*

pencil-img

104

Hvala vam punce za čestitke. Danes sem bila še na krvnem testu, tako da je zdaj uradno potrjeno.

Medika, zate pa stiskam pesti, da se bo dobro izteklo.

Lp, Teja

clock-img

08.04.2008, 08:58

clock-img

pikica36

pencil-img

1746

teja in medika-ČESTITKE!!!user posted image user posted image
medika upam, da bo vse ok in da se pozdraviš čim prej in ni kaj resnejšega.
moja user posted image  se je danes poslovila(glede na to da je bila 1. po ss je priška točno 30 dan po ss in čisto normalnauser posted image )in gremo veselo v nove bojeuser posted image user posted image user posted image  upam da nam tokrat prej ratauser posted image in da bo vse ok!!

lp

clock-img

09.04.2008, 12:00

clock-img

rossi

pencil-img

15

dober dan.kaj katera od vas mogoče ve koliko časa po UPN se še čistiš?sedaj je minilo  dobre 3-tedne in še zmeraj je izcedek.

clock-img

09.04.2008, 14:02

clock-img

lana38

pencil-img

6327

rossi, pojdi do G, da ti ni kaj še notri ostalo. Jaz sem imela tak problem. Sem bila po UPN kar 3 krat na abraziji, ker posteljica nikakor ni hotela vstran. Je bila tako močno priraščena. Izcedek po UPN bi moral biti samo kakšen teden ali dva.
LP

lana38

clock-img

09.04.2008, 15:10

clock-img

rossi

pencil-img

15

živjo lana,sem bla v porodnišnici u LJ. prejšnji teden na ultrazvoku in je rekla da je šlo vse ven.M pa naj bi dobila čez kakšen teden.G imam komaj čez dober mesec,ker je zasedena. 

clock-img

09.04.2008, 22:56

clock-img

soncek.djukelica

pencil-img

1593

Medika, tudi jaz sem ti prišla čestitat!user posted image Resnično sem vesela zate, želim ti,da bi bilo tokrat vse v redu!
Iskrene čestitke!user posted image

Dvojna mamica sem!:)

clock-img

10.04.2008, 10:52

clock-img

tinaaja

pencil-img

7450

medika in teja - iskrene cestitke ob user posted image user posted image naj bo toktat uspesno
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

clock-img

10.04.2008, 13:23

clock-img

Milamay

pencil-img

475

teja in medika - tudi z moje strani iskrene čestitke. user posted image  Medika zate pa še posebej stiskam pesti, da se bo vse dobro končalo. Javi se nam, ko boš doma.

Andreja - ja, bom dala nekaj slikic v album, da boste videle še našega korenjaka, ki bo čez mesec dni dopolnil že 4 !!!!! leta. Joj, ne morem verjeti. Me je kar groza, ko leta tako letijo.

Jaz sem bila danes ponovno na UZ maternice. Vse je OK. Tisti dve pikici (cisti), ki sta se videli na prejšnjem UZ več ni. user posted image  Torej kot vse kaže je moje maternica čisto zdrava. Res sem vesela.

Uživajte danes v prekrasnem aprilskem dnevu Ko bi bilo še več takšnih!!!

Pozdravček

clock-img

10.04.2008, 13:45

clock-img

Milamay

pencil-img

475

Andreja - tako, zdaj sem dala par slik gor, ko je bil še majhen. Bom potem še dala nekaj novejših.

clock-img

10.04.2008, 13:54

clock-img

lana38

pencil-img

6327

Milamay, zelo lepe slikice.user posted image
LP

lana38

clock-img

10.04.2008, 14:05

clock-img

andreja2000

pencil-img

3448

milamayuser posted image  res lepe slikice in mali je res pravi sonček!
Sem pa vesela zate,da je maternica vreduuser posted image .

Naša Eva je postala prava smehica,ki vsakomur rada podari nasmeh-vsaj zaenkratuser posted image
Vsako jutro vedno greva k moji mami,ki pa je žal iz dneva v dan slabšauser posted image
Ni pa neki grozni jedec ,ta naš zakladek,je pa drugače zaenkrat zdrava in kot sem že rekla,nasmejana punčka!

vsem lep dan!

Kjer je upanje,je tudi pot...

clock-img

10.04.2008, 21:34

clock-img

Milamay

pencil-img

475

Hvala za pohvale. Te vedno dobro denejo. user posted image  Ja, naš ati rad fotografira - tako ljubiteljsko. V predsobi imava štiri steklene okvirje in tam dajeva povečane slike. Zdaj imava rožice - take čisto od blizu. Prej pa sva imela London (ko sva bila tam leta 2002).

Andreja - hudo mi je za tvojo mami. user posted image  Življenje je res včasih tako kruto.

Lep večer vsem

clock-img

11.04.2008, 09:26

clock-img

kodrana

pencil-img

1773

teji in mediki četitke za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . samo,da se dobro izteče.

milamay user posted image za zdravo maternico.

andreja žal mi je za mamico. življenje res ni fer..

mi smo imeli včeraj uz.  kaže, da je vse ok. imeli bomo punčkooouser posted image . user posted image pridno raste. ima že dobri 2kilci.

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

clock-img

11.04.2008, 12:00

clock-img

Špela100

pencil-img

1091

Andreja2000 tako mi je žal za tvojo mamico, mislim nate, bodi močna, ne obupaj...user posted image user posted image user posted image user posted image

Kodrana user posted image user posted image user posted image user posted image bravo za tvojo user posted image user posted image .

clock-img

11.04.2008, 12:55

clock-img

krtekxx

pencil-img

1814

Ojla punce, pa mamice in tiste, ki boste mamice, pa tiste ta nove. Jaz sem se oglasila sam da vam povem, da sem imela danes punkcijo - sem v IVF+PGD postopku. Pridelala sem 20 foliklov, od tega 14 celic, zdejle mal ležim, ker me mal zbada tam spodaj, drugače pa kaj čmo sploh drugega počet na tak deževen dan.

Lepo se imejte in uživajte s svojimi sončki, dragimi...in preč s slabo voljo in grdimi mislimi. Glavno je samo eno: da smo me zdrave.

clock-img

11.04.2008, 15:42

clock-img

tinaaja

pencil-img

7450

Krtekxx - wow hudooooo user posted image user posted image user posted image Zdaj pa naj se jih cim vec oplodi in naj bo PGD uspesen user posted image Kdaj imas transfer? user posted image user posted image user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

clock-img

12.04.2008, 09:15

clock-img

krtekxx

pencil-img

1814

Ojla, če bo kaj ostalo do transferja, potem bo v sredo. LP

clock-img

12.04.2008, 16:27

clock-img

lana38

pencil-img

6327

krtekxx!user posted image user posted image user posted image
Držimo pesti, da bo sreda tvoj dan.user posted image
LP

lana38

clock-img

12.04.2008, 19:10

clock-img

Špela100

pencil-img

1091

Krtekx mora vso srečo ti želim, zdaj pa res mora ratat.user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.04.2008, 19:11

clock-img

Špela100

pencil-img

1091

Ja sori tisti mora se mi je vrninil noter, v glavnem Krtekx držim pesti in vse bo ok.

clock-img

13.04.2008, 19:15

clock-img

Milamay

pencil-img

475

Krtexx - 20 jajčec?! Super!!!! To pa se mi zdi dosti. Močno, močno stiskam pesti na rokah in se trudim še na nogah, da bo sreda tvoj dan. Fuuul ti želim, da bi uspelo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem