IZVIRNO SPOROČILO: Klarissa
tudi včeraj ni pokazal O, tak da mislim, da sploh ne bo pokazal. v pon je že 28 dan ciklusa, tak da M pride najpozneje 7.10. dvommim da je možnost, da bi O sploh še bila.
nič mi ni jasno.
Se opravičujem, ker vdiram v debato.
Jaz sem O teste naročila iz Nemčije po e-bayu ful poceni in je res, kar pravijo, da vrh LH hormona traja samo par uric in samo takrat ti test pokaže, tako da če ga delaš 1xdan, ta vrh hitro zamudiš. Jaz sem prejšnji teden naredila O test ob 9h zjutraj in mi je pokazal precej močno črtico. Ker sem se želela prepričati, kako je s tem vrhom LH hormona in ali je vse to res, sem test ponovila čez 4 ure in še čez 4 ure, torej sem v 8 h naredila 3 teste. In res, glej ga zlomka, vsakič je bila bolj švoh črtica, popoldne se je že komaj komaj videla.
Ne sekiraj se zaradi O testov. Dejansko moraš imeti srečo, da ujameš vrh. Če delaš Ovul-test, ki je svinjsko drag, razumem, da ti ga je škoda delati večkrat in bolj pogosto kot 1xdan. Mene bi tudi bolelo srce. Jaz sem na nemškem e-bayu dala 20 EUR s poštnino vred za 40 O testov plus 10 nosečnostnih testov.
Bolje je meriti BT in jo zapisovati v tabelo na FertilityFriend.com, ki ti potem še analizira tvoje meritve.
Lp
Gwdln
We're floating in the moonlit sky
The people far below are sleeping as we fly