hej...
IZVIRNO SPOROČILO: krtekxx
Aja, poglejte mojega bušija v albumu (upam, da sem to slikco uspešno prilepila vanj).
ohhh...kako lep buši
Bravo krtexx...in upam da tale birokracija čim prej steče in se vse uredi tako kot je treba...
huhhh še malo pa boš mamica treh lepih otrok...vidiš kako se enkrat sreča obrne..mislim da si ti lahko vzor vsem ki se trudijo dlje časa neuspešno...in na koncu jim lahko rata vse to in še več...
Res sem vesela zate in seveda vse druge ki še bodo mamice...tako ali drugače....
Fargesia....ja se spomnim kako so bili boleči ti občutki...pa ko se je bližal nesojeni PDP...pa vsak datum me je spomnil na izgubljeno pikico...
sedaj so ti datumi potisnjeni globoko v srce in se jih bolj malokrat spomnim...sedaj živim za bolj pomembne datume..kajti še malo pa bo naša princeska stara že eno leto, hkrati sem pa takrat enkrat zagledala prvi plus na CB...
Kaj naj ti rečem,itak ni besed ki bi te potolažile...kokr kol je hudo, se bo tudi tebi enkrat obrnilo na bolje jaz verjamem v to...in takrat boš najsrečnejša mamica na tem svetu...verjamem in držim pesti...
Neza...lepotičko malo imate...hmmm boste še odganjali fante stran...
natasarobi...lepo da si se oglasila in se daj še kaj...do takrat pa uživaj...
In uživajte tudi vse ostale in pridno

da bo čim več malih pikic zrastvo v velike malčke...
se beremo...
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84