cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Ali jim daste že bunde?

clock-img

22.10.2007, 10:03

clock-img

zajlca

pencil-img

14

Žabe, bundica, rutka ali trak

Živi in pusti živeti!!!

clock-img

22.10.2007, 10:21

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

22.10.2007, 10:35

clock-img

lukec

pencil-img

2260

Danes prvič bundo, spodaj pa ene kratke in ene dolge rokave pa tudi trak je imel prvič na glavi. Z žabami bomo počakali tja do nule.

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

clock-img

22.10.2007, 10:43

clock-img

Blink1

pencil-img

3265

No, pri nas je zjutraj 2 stopinji.

Naša ima najlonke, podložene hlače, sp. majico, majčko z dolgimi rokavi ( v vrtcu), za ven pa še flis in plašček.

Danes je imela kapo, prvič. Do zdaj pa trak z rutico.

---------------------------------------

---------------------------------------

clock-img

22.10.2007, 11:05

clock-img

jooly

pencil-img

932

5-letnik:

zgoraj: sp.majčka, majčka z dolgimi rokavi, jopica in bundica (normalna, ne puhovka) - v vrtcu gre v sobo samo v majčki, ker imajo toplo.
spodaj: podložene hlače in nogavičke
trak za na ušesa

Danes imajo pač predviden ogled neke razstave in grejo na daljši sprehod, tko da se mi zdi, da ga je blo kar treba mal bol zadekat. Sicer so pa eni bolj, drugi manj zmrzljivi, tko da se mi take debate ne zdijo glih tiste, na katere bi blo treba dat velik poudarka user posted image

(no hard feelings... user posted image )

Na koncu je vedno dobro. Če ni dobro, še ni konec.

clock-img

22.10.2007, 11:14

clock-img

jakaracman

pencil-img

2011

Zunaj je bilo 4 stopinje in veter, kar pomeni manj.Imela je flis kapco in toplo podloženo jakno pa jasno žabice.
Ne in smo iz Lj in ne iz Rusije.Včasih je pozimi topleje!Aja pa čez flis te ful prepiha in čez navadne jopice tudi.
Ni čudno da je toliko otrok bolanih če se pa ene čudite in jih oblačite premalo.Jaz gledam termometer in ne mesec!!!!
Saj bo že čez dva dni topleje.

clock-img

22.10.2007, 18:43

clock-img

N _ B

pencil-img

2844

IZVIRNO SPOROČILO: jakaracman

Zunaj je bilo 4 stopinje in veter, kar pomeni manj.Imela je flis kapco in toplo podloženo jakno pa jasno žabice.
Ne in smo iz Lj in ne iz Rusije.Včasih je pozimi topleje!Aja pa čez flis te ful prepiha in čez navadne jopice tudi.
Ni čudno da je toliko otrok bolanih če se pa ene čudite in jih oblačite premalo.Jaz gledam termometer in ne mesec!!!!

Se strinjam.

Sama sem bila ravno med 10.00 in 11.00 na sprehodu, takrat kot gredo tudi otroci iz vrtca. Bilo je sonce, malo je pihal veter in bilo je hladno. Sama sem imela majico dolg rokav, bombažno jopco ter jakno, ki je podložena s flisom. Mi ni bilo nič preveč. Sem pogrešala rokavice.

No, pri nas so bili danes otroci v vrtcu (skupina naše pupe) prikrajšani sprehoda, ker so bili nekateri otroci premalo oblečeni.

clock-img

23.10.2007, 13:32

clock-img

dory

pencil-img

8852

Moj pa flisko, pa tanko kapo, pa obvezno tanke zabe...pa nismo iz rusije.....gledam pa na to kolk stopinj je pa ce je se kak veter pa sploh...me ne zanima letni cas...ali to,kako se drugi oblacjo...delam zgolj po obcutku...

clock-img

23.10.2007, 13:36

clock-img

anitaz

pencil-img

2102

IZVIRNO SPOROČILO: jakaracman

Jopico ima spodaj, čez pa jaknico oz. vetrovko. Kje jo naj bi prepihalo?

Da pa eni dajo zdaj na glavo otrokom volnene debele kape (to sem včeraj videla v vrtcu), to je pa za moje pojme tumač. Seveda pa...vsak po svoje. user posted image  

clock-img

23.10.2007, 14:24

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

23.10.2007, 14:25

clock-img

NATAŠI

pencil-img

3258

žabe, podložene hlače, body dolg rokav, pulovrček, flis jopčko in brezrokavnik in seveda kapo ker tako piha

clock-img

23.10.2007, 14:58

clock-img

Anonimen

zgoraj: sp.majčka, majčka z dolgimi rokavi, jopica in bundica (normalna, ne puhovka) - v vrtcu gre v sobo samo v majčki, ker imajo toplo.
spodaj: podložene hlače in nogavičke
trak za na ušesa

Kako je fino, ker mi ni treba pisat user posted image

Za žabe in puhovko se mi zdi pa veliko veliko prezgodaj.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem