writing-img

RE: Sem al nisem?

clock-img

24.10.2007, 12:03

clock-img

krfijolca

pencil-img

25

sem se registriralauser posted image
Čakam na odgovor in sporočim!
Držte pesti da reče da je to nosečnost!

clock-img

24.10.2007, 14:51

clock-img

Inigo

pencil-img

4378

držimo in navijamo za pikico!!! user posted image user posted image user posted image

clock-img

24.10.2007, 16:19

clock-img

Sulfinija

pencil-img

5993

Tudi jaz navijam zate.Kaj še ni tega odgovora?

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

clock-img

25.10.2007, 09:08

clock-img

krfijolca

pencil-img

25

nič ne bo verjetno!
Saj sem vedela, da se brezveze veselimuser posted image

Eto njegove besede:
na sliki je res videti tekočinsko tvorbo v maternici, vendar nima vseh potrebnih značilnosti za nosečnost. Manjka odebeljena maternična sluznica, prav tako je običajno okrog gestacijske vrečke prisoten "halo", nekakšen odebeljen sivkast odboj, ki ga tudi ni. Glede na utemeljen dvom, da gre za nosečnost predlagam ginekološki, vaginalni UZ pregled, ki je mnogo bolj ločljiv kot je preko trebuha. Mislim,da gre za psevdogestacijsko vrečko, katere razlog ta hip ne morem poznati in da skoraj zanesljivo ne gre za nosečnost. Glavni argument, da ne gre za nosečnost pa je negativen test. V dvomu bo potrebno pogledati še ßhCG iz krvi. Obstaja možnost, da gre za mukometro ali hidrometro, torej v maternici nakopičeno sluz ali tekočino, kar bi lahko bila posledica zaprtega MV v kombinaciji z uporabo KT. V omenjeni količini nič škodljivega
Pa počakajmo jutri na vaginalni UZ

clock-img

25.10.2007, 09:11

clock-img

Inigo

pencil-img

4378

user posted image user posted image user posted image user posted image škoda user posted image

clock-img

25.10.2007, 11:57

clock-img

Kinokija

pencil-img

507

Žal mi je..

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem