IZVIRNO SPOROČILO:  Speedy07 

a ma kdo besedilo pesmi moja? 

samo za tebe:     
   Moja     Moja, kot v pravljici sva se ljubila  Moja, misel ista naju je vodila   Da skupaj eno sva     Moja, zdaj pogled beži stran,   Ker bojim se,  Moja, da bi vedel srečo tvojo z drugim le  Z mano nikdar več ne.     Daleč je nebo, ki nad mano zvezde šteje,   Mislim, da si tu, da mineva čas hitrje  Nisem se vdal, blizu tebe vedno bom ostal     Daleč je nebo, hladni veter lomi veje,   Mislim, da si tu, bije mi srce močneje,   Nisem se vdal, blizu tebe vedno bom ostal     Moja, drugi se prebuja s tabo,  Nisi moja, se izgleda kot da lažni so bili, dnevi najini vsi     Daleč je nebo, ki nad mano zvezde šteje,   Mislim, da si tu, da mineva čas hitrje  Nisem se vdal, blizu tebe vedno bom ostal     Daleč je nebo, hladni veter lomi veje,   Mislim, da si tu, bije mi srce močneje,   Nisem se vdal, blizu tebe vedno bom ostal     Kakor, da je vse  Umrlo brez tebe  Daj prebudi me, edina  Reci, da je vse kot bilo je prej     Daleč je nebo, ki nad mano zvezde šteje,   Mislim, da si tu, da mineva čas hitrje  Nisem se vdal, blizu tebe vedno bom ostal     Daleč je nebo, hladni veter lomi veje,   Mislim, da si tu, bije mi srce močneje,   Nisem se vdal, blizu tebe vedno bom ostal