cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

[Brisano sporočilo]

clock-img

03.03.2008, 20:33

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

03.03.2008, 20:36

clock-img

oktoberka

pencil-img

1152

Joj, tele vrečke so res cel šit. Vem, k mi je ena mamica prinesla to v vrtec in rekla da more tamala lulat v to, in da nej ji naštimam, pa da ko se bo polulala, naj jo pokličem in bo pršla po urin in ga nesla v zd.
Zdej se mi zdi, da se je ženska prou znajdla. Js sm se pa mučla z uno vrečko!user posted image
Upam da ti čimprej uspe naštimat!

http://oktoberka.moj-album.com

clock-img

03.03.2008, 20:42

clock-img

MiRaNi

pencil-img

610

Oktoberka: če mi ne rata pa pridem k tebuser posted image

clock-img

03.03.2008, 22:10

clock-img

zima07

pencil-img

869

Pozdravljene!

Evo, nekaj dni me ni na forumu in ze letijo mimo mene tako lepe novickeuser posted image ...Oktoberka, cestitam, iz vsega srca... upam, da bo nosecnost mirna in porod lahekuser posted image ...

Punce, kdaj se bomo dobile v bolj popoldanski varianti...Bi ze oprav rada eno kavico z vami spila, ampak sem v sluzbi do 15ih, tako da....user posted image

Nic, sibam pod tus pa spat...jutri je nov dan, noc do 5:30 je pa zares kratkauser posted image

P.S. Hana od Zabike je rojena marca 2007...

clock-img

04.03.2008, 07:59

clock-img

MiRaNi

pencil-img

610

Dobro jutrouser posted image . Kaj je to, a samo jaz tako zgodaj vstajamuser posted image

A je kera za sprehoduser posted image

clock-img

04.03.2008, 08:16

clock-img

scubadiver

pencil-img

2994

MiRaNi jaz bi šla z veseljem na sprehod, sam Lanin voziček nima zimskih gum pa ne upam user posted image

aja, pa dobro jutro user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

clock-img

04.03.2008, 08:56

clock-img

MiRaNi

pencil-img

610

Ljubljana je včeraj predlagala, da damo spredaj na vozičke pluguser posted image . zaenkrat ga še ne potrebujemo.

clock-img

04.03.2008, 09:47

clock-img

Rozmarinka

pencil-img

466

D'jutrce pa hvala za kavico, ki je že skuhana. Naša noč super, se je user posted image sicer zbudil ob 5.15 ampak sva ga prelisičila da je spal dalje (kje drugje kot vmes med nama). No, če bolje pomislim je user posted image prelisičil najuuser posted image

Sem pa včeraj zvečer v Sobotni prilogi videla članek o tej oddaji, ki ob sredah poteka na Kanalu A Mali vragci. Je obsežen članek o težavah staršev pri vzgoji otrok. O oddaji in avtorici  Tanyi Byron je napisano pohvalno, se je pa Tanya Byron sama odločila, da oddaje ne bo več snemala, saj je menda njena oddaja v VB ter ZDA sprožila celo poplavo oddaj, ki so postajale vedno bolj senzacionalistične in populistične (ponujale so nerealen in preveč preprost pogled na vzgojo težavnih otrok).Lani pa ji je britanski premier Gordon Brown zaupal vodenje obsežne raziskave o vplivu interneta in videoigric na otroke. Rezultati bodo znani marca, že zdaj pa je znano da njeno poročilo ne bo nenaklonjeno novim tehnologijam.

Glede sprehoda danes pa: jaz grem s sestro ven jest, tako da bova z malčkom zunaj ampak brez Quinny plugca. Že rihtam kengurujčka in obupano iščem veelik dežnik.

clock-img

04.03.2008, 09:51

clock-img

Rozmarinka

pencil-img

466

Aja, še poročilo o GH: včerajšnjo marelično kašico je zmazal z veseljem. Mislim da mu je bila zelo všeč, po moje še boljše kot dosedanji favorit: banana.
Je pa meni definitivno preveč sladka, tako da mu jo ne bom pogosto delala....zdajle se kuhajo bučke in krompirček...

oktoberka, lumpa6 in ostale ki uvajate GH: Kje ste z GH ? Je katera že dala kekse ? Na vseh piše od 6meseca dalje tako da jaz še nisem začela (smo malo čez 5 mesecev).

clock-img

04.03.2008, 09:52

clock-img

MiRaNi

pencil-img

610

Tudi jaz včasih uspem pogledati Male vragce in so mi bolj všeč kot una oddaja na tv3 (ne morem se spomniti naslova). V oddaji na tv3 vedno vse težave rešijo z nekimi nagradnimi nalepkami. Če bi bila vzgoja tako enostavna bi bilo super. Ne vem no...

clock-img

04.03.2008, 10:21

clock-img

Rozmarinka

pencil-img

466

Jaz bi tudi večkrat gledala Male vragce, pa mi kar nekako uide iz spomina termin oddaje. Res bi rada večkrat gledala. Upam, da mi jutri uspe !

Zima07: super, da se oglasiš sem in tja. Se strinjam za kakšen popoldanski termin, da lahko prideta še vidve z Žabiko.

clock-img

04.03.2008, 10:40

clock-img

MiRaNi

pencil-img

610

GH: Malo prej sem Niki dala prvič pomarančni sok. Ko bi ve videle ta kisli obrazuser posted image . Mislim, da ji ni bilo všečuser posted image

clock-img

04.03.2008, 11:09

clock-img

Rozmarinka

pencil-img

466

KBM-ovke kot kaže še  user posted image

Mi2 z Mirani pa dežurava, jaz zraven še sestrico čakam da pride.
Kako sem danes učinkovitauser posted image

clock-img

04.03.2008, 12:01

clock-img

MiRaNi

pencil-img

610

Mirani je izpolnila svoj včerajšnji načrt: user posted image   user posted image

clock-img

04.03.2008, 14:53

clock-img

ljubljana

pencil-img

1027

Midva z user posted image  sva pa danes do 02:00 gledala Obračun pri OK Corallu in sem bila zjutraj ob 8:00 ko se je Jakob dokončno zbudil mrtvo utrujena, še oči nisem mogla držati odprtih. Sem se potem z Jakobom pogovarjala in ga nekaj premetaval po postli, pa na joško pristavljala in mi ga je ratalo nazaj uspavat. Potem je pa še ati prišel domov in smo vsi skupaj smrčali do 12:00 No potem sem pito nardila, zdej sem jo pa iz pečice vzela. Tako lepo diši. mmmmmmmmmmmmmmm 

clock-img

04.03.2008, 14:54

clock-img

ljubljana

pencil-img

1027

Zima07 a si bila ti prejšnji četrtek okoli 17:00 v jami za šoli v prostorih Judo kluba za računalnikom?
Sem čez okno videla eno ki ti je bila iz profila čisto podobna pa nisem hotla not spraševat če si to ti.

clock-img

04.03.2008, 15:14

clock-img

lumpa6

pencil-img

2904

IZVIRNO SPOROČILO: MiRaNi

Mirani je izpolnila svoj včerajšnji načrt: user posted image   user posted image

dej zdej k si v efektu še k men priduser posted image user posted image user posted image

clock-img

04.03.2008, 15:15

clock-img

lumpa6

pencil-img

2904

oktoberka, lumpa6 in ostale ki uvajate GH: Kje ste z GH ? Je katera že dala kekse ? Na vseh piše od 6meseca dalje tako da jaz še nisem začela (smo malo čez 5 mesecev).

ne

clock-img

04.03.2008, 16:15

clock-img

lumpa6

pencil-img

2904

clock-img

04.03.2008, 18:47

clock-img

Rozmarinka

pencil-img

466

Mi2 sva kljub dežju danes naredila urico sprehoda. Se je nosil v kengurujčku, ko pa sva prišla domov je v trenutku zaspal.
Mirani: ti si pa razturila danes po stanovanju user posted image Jaz še čakam na navdih za generalko. Zna pa trajati, priznam. 

Lumpa: Ja, že pri tusiranju se zacne razlika...Ne pravijo zastonj moški ženskam "moja boljša polovica"user posted image

Jutri navsezgodaj imava pa drugo cepljenje. Javim kilažo in cm, če nas bodo kaj merili/tehtali...

clock-img

04.03.2008, 20:07

clock-img

zalbi

pencil-img

1127

helou!

Jej jejto bedno vreme - pa cel teden se nam obeta taka žalost

rozmarinka - ej jst bom jutr tut v ZD, on 7.45 imava RA.

Drgač pa se poskušam učit in učit - pa se mi neki ne da preveč.

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

clock-img

04.03.2008, 20:53

clock-img

ljubljana

pencil-img

1027

Lumpa ta je pa še bolj odpuljen.
http://uk.youtube.com/watch?v=2MgRmXiUYFg&NR=1
Očitno enim res ne potegneuser posted image

clock-img

04.03.2008, 20:53

clock-img

MiRaNi

pencil-img

610

Zalbi poskusi izkoristiti tole slabo vreme za učenje

Lumpa: še za čiščenje svojega stanovanja sem komaj dvignila rit user posted image

clock-img

04.03.2008, 21:04

clock-img

ljubljana

pencil-img

1027

Smeh ali jok? user posted image
http://uk.youtube.com/watch?v=3iLVfPJG9d0&feature=related
http://uk.youtube.com/watch?v=x3Rw_3ky-uo

< Sporočilo je popravil ljubljana -- 4.3.2008 21:15:01 >

clock-img

04.03.2008, 21:48

clock-img

MiRaNi

pencil-img

610

Ljubljana hvalauser posted image  Nasmejala sem se do solzuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem