tko pa hitro mineva, pa je prav fino. je pa res da se mam jst v službi zlo fajn. drgač pa je dans tko bedno zaspan dan, nič se mi ne da. vleče se pa ko špaget, komi čakam da bo jutri.
tko pa hitro mineva, pa je prav fino. je pa res da se mam jst v službi zlo fajn. drgač pa je dans tko bedno zaspan dan, nič se mi ne da. vleče se pa ko špaget, komi čakam da bo jutri.
nič grem lenarit naprej, mejte se papa lunica24 14t 1d
in če bo moj pikecpokec en teden zamudil, bo ravno na moj rojstni dan
sem pa včeraj stavila z mojim, da bova mela fantka in če bi se zmotla, da si lahko zmisli karkol, pa morm nardit. no čez en mesec bo vse jasno
mam pa eno vprašanje.. a še katero boli maternica ? no vsaj predvidevam da je to maternica. pač tu spodaj čutim neko nelagodje dostkrat, ni hudo kot bolečina, ampak kot neprijeten občutek, kot bi mi nekaj butalo ob kost... pa je to verjetno normalno ?
povej si se odločla? se spoznama čez dva tedna al ne

Veter, suh zrak in nižje temperature hitro pustijo posledice na naših ustnicah in koži. Odličen b...
Nega obraza in telesa

Preverite, kateri so največji sovražniki otrokovega močnega imunskega sistema in s tem njegovega ...
Vse o dojenčku
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!