Drage punce, se vam pridruzujem v juliju. Po mojem izracunu PDP 17.07.08, prvi pregled 27.11.07. Imam ze dve puncki. Imam za vas eno vprasanje. Poleg rahle slabosti, rahlih bolecin, imam vrtoglavico. Vrtoglavica me najbolj muci. Pri prvih dveh jo nisem imela in sedaj ne vem, ce je to normalno. Pocutim se obupno in me je strah ter me mocno ovira pri vsakdanjih opavilih. Prosim vas da mi svetujete. Ima katera iste probleme
Hvala ze v napraj lep pozdrav
najsi PDP
2.7.08 (1

)
mis PDP
3.7.08 (2

)
Katy/o/ PDP
4.7.08 (1

)
Anja PH PDP
4.7.08 (1

)
lunica 24 PDP
5.7.08 (1

)
lex PDP
7.7.08 (3

)
KKmts PDP
8.7.08 (1

)
Tinky PDP
8.7.08 (1

)
Mojcej PDP
8.7.08 (2

)
maja 24 PDP
9.7.08 (1

)
Petra PDP
9.7.07 ali
10.7.08 (2

)
*Angelina* PDP
12.7.08 (1

)
nanka PDP
12.7.08 (4
) _rebeca_ PDP 12.7.08 (1
) Motoristka PDP 13.7.08 (1
) zarjica PDP
15.7.08 (1

)
CIPRESA PDP
15.7.08 (2

)
ilatic PDP
17.7.08 (3

)
anonimna ?
s@nny?
Balonchy? (1

)
Evo seznam, če kaj manjka, je narobe ali se želite dodati mi javite.
ilatic dobrodošla
http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120
Lex, ko si že pri delu...
Vpiši še moj neuradni PDP - 15.7.
Sem mislila, da bom počakakala na 1.pregled - ker nisem prepričana, da je izračun pravi.
No, bomo pa potem še enkrat popravljali.
Pozdravljene,
po dolgem trudu, jemanju klomifena, sva tudi midva včeraj zagledala
. Zaenkrat še ne dojemava, da so se nama sanje končno uresničile, vendar trije testi dokazujejo, da nama je le uspelo. PDP naj bi bil okoli 17. 7. 2008.
Vsem prav lepe pozdrave
Pa še dopolnitev: sicer sem bila prej na forumu z imenom Sandra-4, a sem se preimenovala.
Stara 30 let in najin prvi otročiček.
Živijo obema in čestitke
Waw, vedno več nas je
Yasminka, dobrodošla
zdaj pa k tebi angelina. ful me je presunlo tvoje pisanje in mi je kar hudo. verjetn je strah grozljiv, glede na eno slabo izkušnjo pred časom, ampak jaz priporočam, da gledaš pozitivno, sploh ker ginekologinja splava ni potrdila. jaz sem dosti brala na temo krvavitev in krvave sluzi v nosečnosti, ker pač je tudi mene strah in povsod piše, da okoli 50 procentov vseh nosečih žensk ima kdaj pa kdaj kake izcedke, nekatere celo krvavijo, pa je vse ok na koncu, nekatere pa po drugi strani niti kapljice krvi ali obarvane sluzi, pa imajo nesrečo, tako da sluz ne nakazuje nič. prosim javi kako je s tabo, pa itak bo vse ok ane? še 7 mesecev in boš ponosna mamica lepemu dojenčku.
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!