22.01.2008, 07:48
ok zdej pa še bolj uradni del, grem si umit glavo, mal pobrit svojo goščavo
, pospravit kar še mam, da ne bojo ljudje zdaj ki bojo skrbeli zame, zmajevali z glavo, da sem pujsek
potem zberem skupaj papirje, se oblečem in via postojna. pol se bom pa puistila razvajat 4-5 dni
bom kot kraljica na zrnu graha. nič mi ne bo prav
punce držte se, papa
tako da nič ne hodi pozdravlat, ker boš katero presenetila, ki zihr ni lunica
jaz sem še doma. se odpravljava z dragim čez kakšne 15 minut. šele 15.15 imam genetski posvet, potem pa čez kakšno uro verjetno sam poseg. baloncy če boš res tam, pa bom vesela če me prideš pogledat. imam črne daljše lase, sem močnejše postave, oblečena pa bom v rjave hlače in rjav pulover. pa pegice mam jaooo
aja pa očala, ma cela sem škilava no
tako lepo se mejte, še malo pa bo končno vse za mano, potem pa se javim naši tinky, ki mi je te dni ful stala virtualno ob strani in mi ful pomagala. hvala tinky tako, odhajam ...
papa

Moja sorodnica me je spodbudila, da sem preizkusila, eksperimentirala z receptom in nastal je moj...
Male razvade

Tako zarodki v maternici kot novorojenčki večino časa preživijo v fazi REM spanja, za razliko od ...
Vse o nosečnosti
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!