dejmo tejle tvoji sluzi eno veliko brco, pa naj se čimprej pobere. mislim pa da je pri tebi vse ok, ker se ti po malem to večkrat dogaja, pa je vse do zdaj bilo super. držim pesti
dejmo tejle tvoji sluzi eno veliko brco, pa naj se čimprej pobere. mislim pa da je pri tebi vse ok, ker se ti po malem to večkrat dogaja, pa je vse do zdaj bilo super. držim pesti
maja24 tut midva bova letos prvič praznovala božič v skupnem stanovanju. svetovno. komi čakam ostale... pa je vikend ane
jeeeeeeeeeeeeeeiiiiiiiiii jst pa nič, slabosti se umirjajo... ni mi več konstatno slabo, ampak tko po presledkih, naenkrat mi rata ****l slabo, pa mi gor vrže, pa je pol ok... tko trikrat, štirikrat na dan, ni pa več cel čas slabo. upam da to ne pomen kaj slabega. ma lunica24, valda da ne no
ajde punce uživajte

Sneg je za otroke velika zabava in smučanje prav tako, vendar le, če so starši pri učenju smučanj...
Koristne povezave

Najnovejša študija kaže, da novopečena mamica potrebuje celo leto počitka in regeneracije, da si ...
Mamica po porodu
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!