sem prejšni teden mislila da sem ga našla, pa ga nisem. in zdaj vsak dan poskušam. a ve ste pa takoj našle?
a nisma norca?
punce, zdaj mam pa resno vprašanje in lepo lepo prosim odgovor. Ko sem začela nosečnost sem imela 85 kg. to je bila moja konstantna teža že par let. potem sem zgubila na začetku 2 kilograma, zadnja dva tedna pa še 3. zdaj imam 80 kg. glede na to, da take teže že nekaj let nisem imela in da zadnji mesec nenormalno veliko jem, da sem bruhala zelo malo... zakaj hudiča zgubljam težo?? če ma katera kaj pojma, prosim. sem se šla zvagat ker vse govorite o tem kako se redite, jaz bi se pa sploh mogla. 5 kg minusa v 2 mesecih pa je malo huda... dopuščam možnost, da se je pokvarila tehtnica, zato grem danes se vagat v ambulanto in potem poročam. mejte se punce

Novorojenček se rodi s sposobnostjo izvajanja nekaterih refleksnih aktivnosti. Kateri so refleksi...
Novorojenček

Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Ovulacija in plodni dnevi
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!