writing-img

RE: špičaki

clock-img

26.10.2007, 09:29

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Matr zenske dobre ste da lahko v tem hodte...user posted image  Moja najvisja peta je 2cm..user posted image  Pa se takrat pazim, da se ne spotaknem.user posted image  So pa glih tej cevlji spicasti in jih se vedno nosim. Tko da ne vem zakaj nebi!? Men so se vedno in.. Torej: dokler jih jaz nosim, so vedno IN.user posted image

clock-img

26.10.2007, 10:04

clock-img

Boni3

pencil-img

459

Malo tako izven teme o špičakih,ampak me je nostalgija po otroštvu prijela,k sem vidla kickers čeveljčke.....a se to da kje pri nas dobit,ali samo preko interneta. Sem šla pogledat so tolk cort.

clock-img

26.10.2007, 11:41

clock-img

Magi*

pencil-img

4856

jaz Mišo99 itak vikam odkar vidim v kakih hudih čevlih lahko naokol špancira user posted image

drugač mam pa jaz trenutno ogledane ene bolj "športne":

user posted image

sam si jih ne upam prek neta naročit, ker imajo v Officeu mal čudno številčenje. enkrat mi je prav 39, enkrat mi je 38 celo prevelika user posted image  zdaj pa čakam, da gre sis v London. se pa fenomenalno hodi v tehle - jih ima sekica user posted image

mater kao veliko sliko je naleplo??? tkole je bolš.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem