IZVIRNO SPOROČILO: Lorencia
Punce...ne smete tako črno gledati.
Spomnim se, da sem zasledila da imamo vsak mesec 25% možnosti da zanosimo, tudi če pridno slončkamo. Kar pomeni, da če ne uspe takoj nismo nič me krive oz ne pomeni takoj, da je nekaj narobe z nami. To je kot srečka - lahko vzameš izmed ogromno praznih prvo in dobiš nagrado, lahko pa jih vzameš prvo 10 praznih pred nagrado.
Pod tole pa se podpišem!!!!!!!
Drgač pa babike... roza val očitno še pride... sam mal še počakamo pa bo spet tukaj...
Ve sam pridno in z užitkom

, odmislite skrbi, prepustite se čaru veselega decembra in.... roza val se igurno vrne med nas... mogoč si zdej trenutno nabira kondicijo....
V glavnem... uživajte in se čim manj obremenjujte z nosečnostjo! Ko bo pravi čas, pa pride pikica do vas!
Maši moja, kaj je zdej s temi tvojimi foliklčki.... rastejo? Jih lepo crklaš in futraš z velik pozitivne energije?
bumbum upam, da kmalu najdeva skupni prosti čas in se podava na luno

.
pikica36 ti sam pridno pleši hip hop s svojim možekom... al je praprot al pa ne.... itak, pa... nekej mi diši po....ti povem drugič
Se* moja zlata, za tebe pa kaj naj rečem... bom presedlala na ZS... da mal vderem v tvojo zasebnost - že spet