cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: M ne pričakujemo decembra!

clock-img

11.12.2007, 10:50

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

Neža7 - joj, kako sem vesela. Vriskaj!!!jaz sem tudi kar malo zavriskala, zate.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

clock-img

11.12.2007, 10:54

clock-img

Argojuhica

pencil-img

256

Jaz imam O jutri. Močno me boli desni jajčnik( saj je pokazalo na UZ, da bo ta mesec aktiven), v nedeljo, ko sva z mojim slončkala se je pokazalo malce krvavega izcedka. A mogoče ktera ve, zakaj bi lahko do tega prišlo. UZ sem pa imela v petek.

clock-img

11.12.2007, 11:08

clock-img

oktavija

pencil-img

1583

user posted image

Draga NEŽA7 iskrene čestitke, lepih naslednjihuser posted image  in zdravegauser posted image !!!!

user posted image

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

clock-img

11.12.2007, 11:09

clock-img

~Biba~

pencil-img

1864

Argojuhica kaj pa če je prišla O prej, in je tisto bila ovluacijska krvavitev?

clock-img

11.12.2007, 11:18

clock-img

METULJ1

pencil-img

585

Neža - iskrene čestitke še z moje strani.
Mirno in srečno user posted image  ti želim.

Pozdravčki

clock-img

11.12.2007, 11:32

clock-img

Argojuhica

pencil-img

256

Ne vem, ker mi je G rekel,( po foliklih sodeč), da bo O v pon., torek. Včeraj sva tudi slončkala, vendar se ni pokazalo niči krvavega izcedka. Ponoven UZ imam v petek, ga bom vprašala. Po bolečinah sodeč bi bila lahko danes. 

clock-img

11.12.2007, 12:01

clock-img

jazzz27

pencil-img

3975

Neža7, čestitam...naj bo to tvojih najlepših user posted image  v življenju!!(potem pa naj se nadaljujejouser posted image ) bravo!!!
user posted image

clock-img

11.12.2007, 12:09

clock-img

spelka12

pencil-img

3312

neža7 user posted image user posted image user posted image  končno si zagledala svoj user posted image . čestitke user posted image user posted image . Tokrat bo definitivno vse o.k. in čez 9 mesecev boš cartala svojo user posted image .
argojuhica lahko se ti je med odnosom ranila maternična stena. Če se ti je ustavilo potem pomoje ni nič takega.

clock-img

11.12.2007, 12:23

clock-img

Argojuhica

pencil-img

256

Ja spelka po moje je tudi tako, ampak jaz bi rada slišala, da je to ugneznitvena krvavitev. Hecam se, saj veš, da smo obsedene z znaki in znakci. 

clock-img

11.12.2007, 13:17

clock-img

K_a_t_j_a

pencil-img

2240

Neža7 ISKRENE ČESTITKE!!!! Sem tak vesela zate!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

clock-img

11.12.2007, 13:32

clock-img

Erin

pencil-img

7060

Neža - tako zelo sem vesela zate...narisal se mi je nasmeh na obrazu, če ne bi imela ušes bi se vrtel okoli moje glave še in šeuser posted image Čestitam ti iz dna srca, želim ti vse najlepše, da bi čez 9 mesecev cartala svojo zdravo pikico, da bi imela prelepo nosečnost brez težav....vse naj naj!! Čestitam še 100x!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

clock-img

11.12.2007, 13:32

clock-img

pikica36

pencil-img

1746

pikica36 - hmmmm sem kr nehala vohat tist kar sem prej... zdej mi pa diši po zagrebški...pismo, pa noben si ni nov avto kupu al pa bilo kej, da bi mi jo prnesu.... grem se z mandarinam filat - mi tud lepo dišijo.... ko pa pride un stari dišeči vonj nazaj, pa ti povem... do takrat pa se boš mogoče že odvadla firbčnosti

user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  ti se kr filaj z mandarinami.... novš mela januarja problemov s kilažouser posted image user posted image

maša ti pa kar kukaj v mikroskop... saj te nč ne stane....slina je zastonjuser posted image user posted image
a veš sem prebrala neklje na netu, ko odgovarja ena G da je na sebi testirala to metodo s slino in je ugotovila, da kaže plodne dni kak dan več kot je v resnici, ... saj ni važno... glavno da souser posted image user posted image
nadaljevanje je pa že druga zgodba

clock-img

11.12.2007, 13:59

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

IZVIRNO SPOROČILO: pikica36

da kaže plodne dni kak dan več kot je v resnici, ... saj ni važno... glavno da so

vsaj da približno veš, da svojga ne izcuzaš popolnoma user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

11.12.2007, 14:27

clock-img

astrea

pencil-img

263

IZVIRNO SPOROČILO: Neža7

Dobro jutro pupike user posted image

Kar nasmeh mi gre user posted image  kar pol ure nazaj se je nama pokazalo user posted image user posted image  user posted image

Vidim, da nisem edina user posted image  
Iskrene čestitke vsem puncami, ki jim je pokazalo user posted image user posted image
Punce, ki jim je user posted image  prišla... Ne ubupaj, ker bo vam tudi sonček posijal user posted image

Neža7 čestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

11.12.2007, 14:32

clock-img

lučka 25

pencil-img

5268

user posted image user posted image user posted image  Neža7, čestitam!!!!! user posted image user posted image user posted image

clock-img

11.12.2007, 14:33

clock-img

pikica36

pencil-img

1746

user posted image  pa še res je jaz sem tolk skakala po njem  v nedeljo, da mi je včeraj zvečer zaspal, kljub temu , da sem mu slikco praproti poslala po mejlu, da bi ja verjeluser posted image , da ne bo v džabe skakaluser posted image

malo heca..... ampak v vsakem hecu je pa malo resnice a ne da??user posted image user posted image user posted image

user posted image  tk počasen računalnik mam tu na šihtu, da solih mine kaj napisat, ker traja ..................nevem 10 min, da napišem en post

clock-img

11.12.2007, 14:38

clock-img

spelka12

pencil-img

3312

IZVIRNO SPOROČILO: Argojuhica

Ja spelka po moje je tudi tako, ampak jaz bi rada slišala, da je to ugneznitvena krvavitev. Hecam se, saj veš, da smo obsedene z znaki in znakci. 

ups, a sem napisala krvavitev materničnega vratu user posted image ? Se ti opravičujem, sem mislila napisat VGNEZDITVENA KRVAVITEV user posted image user posted image user posted image . Upam, da je res user posted image .

clock-img

11.12.2007, 15:05

clock-img

miš

pencil-img

59

Živjo!

Tudi jaz čestitam vsem novim nosečkam, zadnjič sem bila malo zmedena, tko, da
bravo punceeeeeee.... Kar tako naprej, naj se seznam še bolj obarva. Še vedno
držim pesti za vse....

Lep pozdravček

clock-img

11.12.2007, 15:09

clock-img

Anonimen

Ooooo, čestitke vsem novim nosečkam!user posted image user posted image user posted image Ja, bo konec decembra mal lepše barve kot pa začetek.

clock-img

11.12.2007, 15:12

clock-img

Anonimen

OOOOOOOo kaj sem zdaj prebrala.

Neža 7 čestitke .  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa čimmanj slabosti ti želim. user posted image

clock-img

11.12.2007, 15:23

clock-img

varci

pencil-img

194

user posted image user posted image user posted image  NEŽA 7 , ČESTITKE IN LEPO user posted image . BOŠ VIDELA, DA BO TOKRAT VSE OK!!!!user posted image user posted image user posted image

clock-img

11.12.2007, 16:19

clock-img

sapi

pencil-img

956

Čestitke neža7 user posted image user posted image user posted image  tokrat tvoja pikica zagotovo ostane pri tebi ..
Vse ostale punce pa polno user posted image  ali user posted image user posted image  ...

sapi

clock-img

11.12.2007, 16:35

clock-img

medika 13

pencil-img

607

IZVIRNO SPOROČILO: Neža7

Kar nasmeh mi gre user posted image  kar pol ure nazaj se je nama pokazalo user posted image user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image ČESTITKE neža7 .... ful vesela zate ... seveda ti želim lepo user posted image in držim pesti, da se vse dobro izteče user posted image user posted image user posted image

12.12.2008

Pravijo, da nam življenje naloži toliko kolikor zmoremo. Očitno zmorem več kot si mislim.

clock-img

11.12.2007, 16:41

clock-img

Anonimen

pozdravljene!

ta mesec se vam bom pridružila pa še jst...
sicer je ne pričakujem bolj slučajno ta mesec - sem še na tabletkah, ampak sumim da nekaj ni tako kot bi moglo bit...

torej, ne pričakujem je 24.12.

bom pa držala peti za vse vas - pa čestitam vsem že nosečkam!

lp

user posted image

clock-img

11.12.2007, 16:57

clock-img

murkica

pencil-img

2075

Neža7- čestitke. To je pa ena lepših novic, ki sem jih v zadnjem času slišala. Res ti privoščim, da bo vse v redu in da boš čez dobrih 8 mesecev držala v rokah svojo pikico.

user posted image  od sreče!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem