writing-img

RE: M ne pričakujemo decembra!

clock-img

13.12.2007, 10:06

clock-img

nf

pencil-img

1164

user posted image  user posted image  user posted image  sem vaša, ne skrbte user posted image  
Dammit pa vgnezditvena! Celo noč sem razmišljala, kako gnezdim user posted image , in potem zjutri valda čist taprava pravcata kri. No pa sej itak, valda da ne more iz ciste nastat nič dobrega. Sicer je bil pa itak čist prvotni plan A, da bi dobila septembrsko user posted image , tko da je zaenkrat vse po planu user posted image
Skratka prosim Maša ali Oktavija, da me obarvate modro na seznamu, ker grem k svoji septembrski štručki naproti!
Punce navijam za vse, ki še čakate, sploh pa zate Sonček!

clock-img

13.12.2007, 10:15

clock-img

~Biba~

pencil-img

1864

nf in eno user posted image da bo res septembrski user posted image

clock-img

13.12.2007, 10:16

clock-img

oktavija

pencil-img

1583

user posted image Poglejte si to jaz sem skor pod mizo padla ko sem ga videla!!user posted image

user posted image

user posted image user posted image

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

clock-img

13.12.2007, 10:17

clock-img

~Biba~

pencil-img

1864

user posted image

clock-img

13.12.2007, 10:17

clock-img

jazzz27

pencil-img

3975

oktavija, ni čist ratov SNEŽKA noče mimo!! Mislm, da boš mogla opisatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.12.2007, 10:24

clock-img

nf

pencil-img

1164

hehe dej pošlji link! mi bi se tudi zabaval user posted image

clock-img

13.12.2007, 10:28

clock-img

Lea2007

pencil-img

248

Pozdravljene punce!!!

Zopet se z novim vprašanjem obračam na vas... Upam, da mi bote pomagale...

Pijem čaj krvomočnice, pa se mi zdi da je ovulacija prišla kar 5 dni prej kot ponavadi, pa vse me neki špika, sej ne da me boli, sam tko, skoz neki čutim tam spodaj okol jajčnikov. Špikalo me je pa včeri popoldan pa dans zjutri tudi.

A lahk kera pove, če je to vse ok, al nej dans neham pit tale čajček...

Ful vam  bom hvaležna, ker me kar malo skrbi.

clock-img

13.12.2007, 10:28

clock-img

oktavija

pencil-img

1583

Ja sej vidim da noče dalat user posted image user posted image user posted image , sam jaz sem res skor dol padla ko sem videla.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Skratka: mimo snežaka pride lepa snežakica in snežaku zraste lulči tako velik, da se prekucne naprej na nos!

user posted image user posted image user posted image

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

clock-img

13.12.2007, 10:31

clock-img

Fargesia

pencil-img

5014

IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

maša - z veseljem bom kdaj vskočila v pomoč user posted image

hvala, hvala!!!user posted image user posted image user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

clock-img

13.12.2007, 10:53

clock-img

oktavija

pencil-img

1583

maša82. nf, kleja, lea2007, jazzz27, Se*.... in za vse ostale
 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

nf - si dobila snežaka

clock-img

13.12.2007, 10:54

clock-img

nf

pencil-img

1164

dobila user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
sodelavci me že malo čudno gledajo haahhaha

clock-img

13.12.2007, 10:58

clock-img

spelka12

pencil-img

3312

nf pa si že na poti proti septemberski pikici.
No obljuba drži, pošiljam ti detece user posted image  user posted image , sem ti rajši kar 2 , ziher je ziher user posted image .

clock-img

13.12.2007, 10:58

clock-img

Fargesia

pencil-img

5014

Oktavija...user posted image

kako ste kaj? vas že kej grabi decembrska mrzlica? mene še čisto nič!

clock-img

13.12.2007, 11:07

clock-img

nf

pencil-img

1164

Iiiiiii kaj sta luškana. OBA STA MOJA!!! Da se mi ne bo slučajno kira vrinla!!!!! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

clock-img

13.12.2007, 11:08

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

IZVIRNO SPOROČILO: Lea2007

Pijem čaj krvomočnice, pa se mi zdi da je ovulacija prišla kar 5 dni prej kot ponavadi, pa vse me neki špika, sej ne da me boli, sam tko, skoz neki čutim tam spodaj okol jajčnikov. Špikalo me je pa včeri popoldan pa dans zjutri tudi.

A lahk kera pove, če je to vse ok, al nej dans neham pit tale čajček...

krvomočnica (po teoriji) primore samo k odebelitvi sluznice, z ovulacijo nima zveze.  user posted image  na tvojem mestu se ne bi sekirala. Je pa možno, da imaš O prej, kaj pa pravi tvoja sluz? ko delaš na user posted image , se ti zna zgodit, da se telo neha obnašati tako, kot si navajena user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

13.12.2007, 11:21

clock-img

~Biba~

pencil-img

1864

saj folna tudi odebeli sluznico, ali?

maša82...lučke sem že obesila pa okna posprejala z eldenimi rožami...le daril se mi nekak ne ljubi it kupovat, za domače ustvarjanje pa nisem lih profiuser posted image
je pa res, da sve prehitro začneje s temi "norijami" , najbolj tak profitirajo trgovci, je njihov mesec, ta december

edino kaj me zanima je vsako jutro enako..je kaka nova rozika tukajuser posted image

clock-img

13.12.2007, 11:24

clock-img

Erin

pencil-img

7060

oktavija sem ga jaz tudi imela na kompu pa sem ga poiskala...user posted image

user posted image

res je smešn ja...user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.12.2007, 11:30

clock-img

oktavija

pencil-img

1583

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  JUPI ZA ERIN IN SNEŽAKA!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Kako si drugače draga naša borka? A dobro paziš na svojo pikico?
No upam da si ozdravela... user posted image user posted image user posted image
PRIDNA BODI IN HVALA ZA SNEŽAKA!user posted image user posted image user posted image  

clock-img

13.12.2007, 11:32

clock-img

oktavija

pencil-img

1583

user posted image  a ni smešen snežak user posted image

clock-img

13.12.2007, 11:34

clock-img

~Biba~

pencil-img

1864

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image moški pač user posted image user posted image user posted image
še ena o snežaku?

user posted image

clock-img

13.12.2007, 11:34

clock-img

Lea2007

pencil-img

248

Hvala ledenka, si me prav pomirila...

Ja psiha ful vpilva na telo, ne morem vrjet... Glede sluzi, ful je je, lih zdej k me vse špika je prozorna ... vse kaže, da so ravno sedaj plodni dnevi. Pet dni prej kot ponavadi, ja zih je psiha.

Pozdravček

clock-img

13.12.2007, 11:39

clock-img

~Biba~

pencil-img

1864

Lea2007

žal ....

ti ne preostane drugega, kot

user posted image user posted image user posted image user posted image in

še enkrat user posted image user posted image user posted image

hitro  user posted image do tvojega in akcija user posted image user posted image

clock-img

13.12.2007, 11:58

clock-img

Fargesia

pencil-img

5014

...delala sem ovulacijski test in spet ni nič pokazal...praproti je pa ful!!! kaj zdaj to pomeni?

clock-img

13.12.2007, 11:59

clock-img

Fargesia

pencil-img

5014

IZVIRNO SPOROČILO: kleja

maša82...lučke sem že obesila pa okna posprejala z eldenimi rožami...le daril se mi nekak ne ljubi it kupovat, za domače ustvarjanje pa nisem lih profiuser posted image
je pa res, da sve prehitro začneje s temi "norijami" , najbolj tak profitirajo trgovci, je njihov mesec, ta december

ja, men se tud tko zdi...preveč je vse skomercializirano...sploh ni več tistga tapravga filinga, ker je že novembra vse okrašeno...midva še nimava ničesar postavljenega al pa kupljenega...

clock-img

13.12.2007, 12:00

clock-img

emina83

pencil-img

428

user posted image user posted image user posted image user posted image
Erin, bravo za smeškota, res je za crknit user posted image user posted image user posted image

joj, maša, z veseljem bi ti pomagala, pa žal nimam pojma o teh zadevah!user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem