Pozdravljene punce!
Bom šla kar po vrsti, da katere ne pozabim:
Tiara sem upoštevala tvoj nasvet in sem si danes zjutraj izmerila temperaturo vaginalno in to še preden sem vstala iz postelje - termometer pravi 36,9 (jutri pa naj bi se prikazala M, če se bo). Je to dovolj visoka T?
Trinity, kar se tiče takšne čudne menstruacije, naj ti povem, da ima moja mami podobno vsak mesec, vsak mesec jo namreč grozno boli trebuh, menstruacije pa skoraj nič, vse dokler ne začnejo od nje it kepe strjene krvi, velike tudi za oreh, potem pa se iz nje dobesedno ulije kri (skoraj tako kot bi se polulala). Čeprav mislim, da je pri njej kri temno rdeča. Ne želim pa take M (
) prav nobeni, ker je takrat tako boga, da samo leži (sploh prva dva do tri dni, preden začnejo it kepe od nje, ker pravi, da ima občutek, da ji bo maternico razneslo).
naja*** ti boš pa z mano še enkrat ponovila test (ne pričakuješ je namreč jutri, enako kot jaz ne), in sicer v sredo zjutraj, ker mislim, da si ga naredila prehitro - saj ti še ne zamuja. Torej, seveda še imaš upanje!!
Vebo, jaz mislim, da če ti je CB pokazal pokončno črtico, pa četudi je slabo vidna, da si nosečka
. Čestitam
! Zdaj pa se lepo umiri, pa ponovi test čez en teden, če boš potem bolj mirna, ko se bo + močno obarval.
maska
jana_k kaj ne bi vidva naredila test že danes, saj ti že zamuja. Veš kako smo firbčne!