writing-img

vesela novica!!!!!

clock-img

06.11.2007, 17:50

clock-img

manko

pencil-img

59

danes sva imela kontrolo pri mojem G in je rekel,DA JE VSE OK IN DA SRCECE NAŠE MALE PIKICE PRAV NORMALNO UTRIPA!!!!!!da ne vidi nobenega problema in da je vcasih treba le malo počakati...tako sva vesela,da ne moreva opisati......user posted image user posted image user posted image samo da bo pri dobrih novicah tudi ostalouser posted image bom še javila kako in kaj,do takrat pa OD SRCA VSEM HVALA ZA PODPORO,ZLATE STE.MANKO MA VAS RAD.

clock-img

06.11.2007, 17:53

clock-img

CIPRESA

pencil-img

3497

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem vedela da bo vse o.k.user posted image

Lepo nosečnost še naprej.....

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

clock-img

06.11.2007, 19:59

clock-img

NancyF

pencil-img

95

Sama sem imela isti problem prvikrat. Toda bodi pozorna, da ne preide iz rjavega izcedka v rdeče, ker moraš potem takoj na urgenco, to se je zgodilo meni. Imela sem potem SS. Toda ne skrbi, menda imajo nosečnice zelo pogosto, moram reči skoraj vsaka kdaj rjav izcedek. Naj povem, da sem sama ponovno noseča, sem v 8. tednu in imam spet rjav izcedek, klicala sem ginekologinjo in je rekla, da je to normalno. Ne skrbi...

clock-img

06.11.2007, 21:37

clock-img

arielca

pencil-img

2312

Juhuhu user posted image user posted image user posted image !!!!! Vse dobro še naprej user posted image !

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem