writing-img

RE: Februarčice-2.del

clock-img

08.11.2007, 15:14

clock-img

pina-1

pencil-img

5053

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

user posted image  al pa je že doma za novim prenosnikom user posted image

tudi to je bi lahko blo... me prov zanima kaj bo povedala v zagovoruser posted image user posted image user posted image

bamby evo link http://www.hiti.dk/animationer%20index.htm

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

clock-img

08.11.2007, 15:17

clock-img

dolenjka

pencil-img

11112

Če mene vprašate tut če bi šla v šoping ne upa več povedat, k se jo pol tko lotmo user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

clock-img

08.11.2007, 15:20

clock-img

bamby

pencil-img

4007

user posted image   

Za ta link sem pa že vedela, nisem pa vedela, da vsebuje tako originalen smajli za Meti user posted image

clock-img

08.11.2007, 15:20

clock-img

Suzi*

pencil-img

4556

Ko se vrne nazaj, bo zihr poročala kaj je kupila..... user posted image  čeprav mislim, da je normo za nekej časa spolnila s tem prenosnikom. user posted image user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

clock-img

08.11.2007, 15:25

clock-img

dolenjka

pencil-img

11112

Ona je mal šopingholik, mene je definitivno premagala, tko da če bo mene moj kej preveč...mu bom mal njen album pokazala user posted image  user posted image  user posted image
Naj ima veselje punca, po porodu kak mesec verjeno dlje kot do kake živilske trgovine itak ne bo prišla user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

clock-img

08.11.2007, 15:27

clock-img

Februarka08

pencil-img

5900

Joj punce, ampak ve pa res znate iz vsakega dneva narest neki nepozabnega...user posted image Mate take originalne ideje da je kajuser posted image ! Ne vem kje jih pobirate...
Jest sem ravno od kosila, zdej se bom pa mal s slikicami igrala, upam da mi rata kakšnega buhija spravt v arhiv, čeprav moj ni glih najlepši...
Me zanima kaj bo jutri tema debate...user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

clock-img

clock-img

bamby

pencil-img

4007

Ali pa čaka, da se na internet priklopi user posted image .

clock-img

clock-img

MetiLu

pencil-img

3069

Če mene vprašate tut če bi šla v šoping ne upa več povedat, k se jo pol tko lotmo user posted image

user posted image

sej sem še tle no user posted image  nove informacije o šopingu pridejo v soboto, ko pridem iz Celja. Greva z mojo Petro v šoping, ker so ji zgubili kufre, ko je prišla iz USA in je čist brez gat user posted image  seveda bom tud jest kej privlekla domov user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

clock-img

clock-img

Suzi*

pencil-img

4556

hehe, dolenjka. user posted image  ja, pa preden bo rodila bo tud bolj počas šopingirala... user posted image

babuške in stari, jaz počas odhajam domov. zame je konec delovnika, jupi peteeeeekkk!!! user posted image  Se kaj javim tud jutri, ve pa pridno čvekajte, da bo od zdaj naprej pa do ponedelka vsaj 10 strani za prebrat. user posted image user posted image user posted image user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

clock-img

08.11.2007, 15:28

clock-img

pina-1

pencil-img

5053

no pa smo jo privlekle na planouser posted image user posted image user posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

clock-img

08.11.2007, 15:32

clock-img

bamby

pencil-img

4007

O Meti, sem že misila, da kje tvojega dragija občuduješ user posted image

clock-img

08.11.2007, 15:34

clock-img

bamby

pencil-img

4007

Naši otroc, bojo pa takoj taki, ko se bodo rodili user posted image . Bojo imel že vse v genih, po njihovih mamicah user posted image .

clock-img

08.11.2007, 15:36

clock-img

MetiLu

pencil-img

3069

uuuuuuuuuuuuuuuuu, ja tale bi bil tud za ponucat, k moj je itak skoz na šihtu user posted image

clock-img

08.11.2007, 15:40

clock-img

MetiLu

pencil-img

3069

Ona je mal šopingholik, mene je definitivno premagala, tko da če bo mene moj kej preveč...mu bom mal njen album pokazala user posted image  user posted image  user posted image
Naj ima veselje punca, po porodu kak mesec verjeno dlje kot do kake živilske trgovine itak ne bo prišla user posted image  user posted image  user posted image

ampak res, pomojem bova midva v prvih mesecih prov prišparala na ta račun user posted image

clock-img

08.11.2007, 15:46

clock-img

bamby

pencil-img

4007

Meti, tale na konju si sigurno ti    user posted image .

clock-img

08.11.2007, 15:48

clock-img

bamby

pencil-img

4007

....in dolenjka v žabah user posted image  .

clock-img

08.11.2007, 15:50

clock-img

itata

pencil-img

2382

bamby: maš 2 možnosti glede ta trdih kakijev - eni so gojeni taki res lepi, ampak je mal težje ugotovit kdaj so zreli (da ti glih ksihta skupi ne potegne), drugi so pa domači primorski, ki ratajo noter rjavi in jih lahk tud z nohtom mal špikneš in vidiš a so že rjavi al ne. jaz te ta domače kupujem na trgu - v trgovini jih nisem zasledila, ampak samo gojene.

www.pravni-nasvet.si

clock-img

08.11.2007, 16:00

clock-img

Februarka08

pencil-img

5900

Ok - glupi pitajouser posted image - sem si shranila slikice v album, kako pa zdej nardim da se mi pod avatarjem izpiše album, zs, email ipd...user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

clock-img

08.11.2007, 16:20

clock-img

vrtnica76

pencil-img

1039

Februarka, a si že ugotovila?Ker pod mojim avatarjem  tut tega niuser posted image ,ampak pod tvojim avatarjem pa jest to vidim.user posted image

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

clock-img

08.11.2007, 16:22

clock-img

bamby

pencil-img

4007

Tebi ni potrebno nič več storiti. Vse je v najlpšem redu in tvoje slikce sem si že ogledala in so super in fajn izgledaš user posted image .
Morda te zavaja to, ker pod svojim nickom ne vidiš tega, kar pri vseh ostalih. Nobeden na RR ne vidi svojega (ZS, e-mail, album...)

clock-img

08.11.2007, 16:25

clock-img

Februarka08

pencil-img

5900

Oh, jest blond....user posted image Vse mi je jasn, jupi sam da je rataluser posted image user posted image . Hvala bamby za pojasnilouser posted image .

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

clock-img

08.11.2007, 16:29

clock-img

dolenjka

pencil-img

11112

IZVIRNO SPOROČILO: bamby

....in dolenjka v žabah user posted image  .

Bamby, a si pozabila da sem se ustrigla? Barva je pa kar prava. Sedi 5, kar se klobas in mame tiče pa že veš, a ne? user posted image

clock-img

08.11.2007, 16:39

clock-img

bamby

pencil-img

4007

Sorry, kratkolase nisem videla, čeprav sem z vso vnemo iskala, sploh si pa tudi ti bila prej dolgolasa, kajne user posted image ?
Klobaso sem pa sinoči v joti pojedla user posted image , tako da danes ne verjemem, da jo bo še kaj user posted image user posted image user posted image , razen če bom imela srečo user posted image .

clock-img

08.11.2007, 16:44

clock-img

dolenjka

pencil-img

11112

Bamby, popapala klobaso? Ja nič punca, zdej maš kar si hotla, zdej bo pa vegetarianstvo pelo user posted image  user posted image  user posted image

clock-img

08.11.2007, 17:09

clock-img

vrtnica76

pencil-img

1039

ej, jest sm šele blond-še vedno mi ne rata smeškotov not spravtuser posted image

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem