IZVIRNO SPOROČILO: mojani
dolenjka zate in tvojo prebavo imam pa en recept, ko
ne bo več pomagal.
sestavine:
15 dag suhih sliv
15 dag suhih fig
15 dag svetlih rozin
sena čaj
v multipraktiku vse skupaj zmelješ in oblikuješ kroglice, velike kot rafaelo. ena na dan, pa te bo orng "spucalo". zagotovo pomaga, ker je moja tašča ta recept dobila od ženske, ki ima moža priklenjenega na invalidski voziček. ti pa priporočam, da res ne pretiravaš, ker pol še v službo ne boš mogla, če ne boš mela školjke na rit pripopane!
pa lepo nedeljo vam želim,
pa pa
Hvala za recept, mogoče (upam pa da ne bo treba) ga bom konec decembra sprobala. Moj mulipraktik in vse kar je podobnega, je že romalo v Slovenijo, tako da si teh " bonbončkov" ne morem narest. Sej zdej zgleda da se je kar nekaj odprlo. Danes je spet radio špilal na WCju - isti komad kot včeraj
Pina

za tvojga možiclja

ker vaju ven pelje in

za pozno večerjo in zajtrk, no, ti je vsaj 8ka ostala
Meti

za tvoje počutje!
Joj kaj bi jaz dala za malo sončka, še vedno naliva in piha ko 100

, tko da se danes ne premaknem iz stanovanja, ni šans
Se moram spočit, ker grem jutri zjutraj spet na dirko - registracija avta in po tablice (2 različna urada). Začnejo ob 9h in delajo do 11h

Jaz pa seveda s šihtom tudi ob 9h začnem in si bom privoščila upam da samo 1h zamude. Pol bom mela pa vse v rokcah in samo še čakam da dragi pride v sredo zvečer, bomo joto do jutra kuhal da bo prej minilo in v četrtek zjutraj takoj po mojo črno strelco