IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
Ma pustite jo pri miru, no. Sej vam ni nič naredila. Sama pa točno ve svoje napake.In to jo bo spremljalo celo življenje.
Saj ni toliko problem v napaki, ki jo je naredila kot dejstvu - da zdaj bi, potem ne, potem da - in kaj če spet rata in fant ne bo hotel? Spet splav?
Draga anonimna, si pomislila, da jo tile očitki hočejo spravit na realna tla? Življenje NI igra, pa če je tvoje ali pa od koga drugega. To je kot igranje z vžigalicami - neodgovornost je lahko zelo kaznovana.
Ne poznam ur+se, poznam pa njeno zgodbo in sploh je ne razumem.

Ko imaš svoj težko pričakovani zakladek ... pa ga uničiš, ker ... ker ?????? Če bi bil realen vzrok, bi jo razumela in podpirala. Ampak, da se potem spet gre to igro ... Želja po pikici, raba kondom, ki poči .. meni to diši pač po neodgovornosti in enostranski želji.
Ur+sa - daj punca, razčistita stvari. Zresnita se. Življenje je sveto - in tako ga častita. Veš kaj bi jaz dala, da bi lahko v sebi čutila, kako raste moja pikica, kako se razvija, kako ji fant govori pravljice, poboža po bušiju, poje. Trenutek, ko bi ugledala njene učke ... Ko bi nama rekla ati in mami ...

Ne delaj stvari, za katere nista 100%, da si jih želita. Ker otrok, je bitje, ki je ob tebi celo tvoje življenje...
Smetim. Vendar mi že cel dan hodi po glavi ta zgodba. In že cel dan me v srcu boli tak odnos. Punca - zresni se!