writing-img

RE: Anteia

clock-img

02.11.2007, 11:14

clock-img

Calena

pencil-img

177

Meni je to ime že od nekdaj zelo všeč. user posted image  Sem imela sošolko na faksu, ki ji je bilo ime Anteja.

Se pa nagibam k predlagani različici Anteia glede na to, da smo zdaj člani EU in so imena vedno bolj internacionalna. Tujci bodo Anteia znali izgovoriti, Anteja pa bi postala kakšna "Antedža" ali kaj podobnega.

Lp,
Calena

clock-img

02.11.2007, 11:41

clock-img

t*e*j*k*a

pencil-img

1615

Boljše je Anteja

clock-img

02.11.2007, 19:26

clock-img

Inigo

pencil-img

4378

meni je malo zakomplicirano. raje kar teja... je bolj simpatično. tisti AN mi preveč hodi...

clock-img

02.11.2007, 19:34

clock-img

nejcko

pencil-img

6556

IZVIRNO SPOROČILO: Calena

Meni je to ime že od nekdaj zelo všeč. user posted image  Sem imela sošolko na faksu, ki ji je bilo ime Anteja.

Se pa nagibam k predlagani različici Anteia glede na to, da smo zdaj člani EU in so imena vedno bolj internacionalna. Tujci bodo Anteia znali izgovoriti, Anteja pa bi postala kakšna "Antedža" ali kaj podobnega.

Lp,
Calena

In Francozi zato, ker so v EU zapišejo ime Francois verjetno kar Fraze, da ga vsi Evropejci prav preberejo, kajne?
Mi smo Slovenci! in če se mi trudimo z ang, nem, madž, ital imeni, naj se še oni z našimi.

Drugače pa mi je ime AnteJa znano in mi je kar simpatično. Ampak očitno tam v tvojih koncih verjetno res pride bolj v poštev kakšen drugačen zapis.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem