writing-img

rota virus

clock-img

30.10.2007, 18:04

clock-img

sandra85

pencil-img

5983

...razsaja v Sloveniji!!! glejte SVET na kanalu A

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

clock-img

30.10.2007, 18:12

clock-img

muki1

pencil-img

7193

Jaz sem dala mlajšo cepit, ker ga je starejša imela že dvakrat user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

clock-img

30.10.2007, 18:35

clock-img

sandra85

pencil-img

5983

kako nevarna je ta bolezen za dojenčke?

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

clock-img

30.10.2007, 18:42

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Sem gledala na tv, ja. Nevarno je, da dehidrira, zato če se začne driska in vročina, takoj h zdravniku. Me je kar strah, čeprav moja ne hodi v vrtec, pa vseeno.

clock-img

30.10.2007, 18:45

clock-img

FORZA

pencil-img

521

Dajte še kaj več povedat o tem virusu.
Nisem uspela gledat.user posted image

clock-img

30.10.2007, 18:48

clock-img

sandra85

pencil-img

5983

http://www.jana.si/&aiid=2233

clock-img

30.10.2007, 18:50

clock-img

sandra85

pencil-img

5983

IZVIRNO SPOROČILO: FORZA

Dajte še kaj več povedat o tem virusu.
Nisem uspela gledat.user posted image

glek kanal A  ob 19h 45 bo spet svet-mogoče bojo spet kej povedali o tem

clock-img

30.10.2007, 21:46

clock-img

Anonimen

Sem pogledala zdaj posnetek na netu:
http://24ur.com/bin/video_show.php?SVET_d=1193742000&show_media=60062664

Jaz sem za cepljenje plačala eno dozo 76 €, torej 152 € obe dozi. Ena soringarajevka je plačala 65 € po dozi. V prispevku pa govorijo o 15 € cene celotnega cepljenja.

Kdo ima sedaj koga za norca? user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

30.10.2007, 22:06

clock-img

BaByGiRl

pencil-img

430

Tudi midva sva plačala 75€ 2x za cepljenje. Ampak ker ga je moja prva imela 2x...upam, da se bo obrestovalo.
Dojenčki ga najlažje preboljijo, ampak če je huda oblika, potem je kriza. Če pa ga dobi starejši...au. Naš ata ga je fasal, pa je bil dolgo zelo bogi.user posted image

clock-img

30.10.2007, 22:36

clock-img

sandra85

pencil-img

5983

kako pa to, da ga dojenčki lažje prenašajo?

clock-img

30.10.2007, 22:45

clock-img

december06

pencil-img

624

Ko sem jaz gledala prispevek na Kanalu A sem tudi slišala nekaj o 15 €. Pa mi ni čisto nič jasno. Saj, ko sem bila prvič v posvtovalnici 2.10. so mi rekli, da je ena doza cepljenja 65 €, ko pa smo se odločli, da bi ga cepili in smo povprašali kakšen je postopek in kdaj, to je bilo 23.10. pa so nam rekli, da je cena že zrasla na 75 €. Grozno da morejo služit takšen denar na majhnih otrocih. Kot, da potem, ko zbolijo in so dehidrirani in v bolnici nimajo še večjih stroškov. Če pa katera ve, da se kje ceneje cepi ali pa da kaj kakšna zavarovalnica povrne, pa naj sporoči.

clock-img

30.10.2007, 22:58

clock-img

ŠpelaP

pencil-img

1180

IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

kako pa to, da ga dojenčki lažje prenašajo?

Ponavadi zato, ker se dojijo in zadostno količino tekočine dobijo preko materinega mleka pa še mnoga koristna protitelesa.
Moja pikica ga je imela poleti, ko je bila stara en mesec. Sva bili sicer 4 dni v bolnici, kjer so ji diagnosticirali rotavirusno okužbo, vendar ji ni bilo treba dobiti infuzije, ker sva se pridno dojili in je kljub RV pridobivala na teži. Vsi zdravniki so ful poudarjali, da je super, da se dojiva, ker tako dobi dovolj tekočine.

clock-img

31.10.2007, 07:00

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: december06
Grozno da morejo služit takšen denar na majhnih otrocih. Kot, da potem, ko zbolijo in so dehidrirani in v bolnici nimajo še večjih stroškov.

Odgovor države je, da je zanjo ceneje zdraviti nekaj 100 otrok kot cepiti vse. user posted image user posted image user posted image user posted image  Tolko o zhumanosti naše države...

clock-img

31.10.2007, 08:11

clock-img

miškot

pencil-img

124

dejte mi prosim svetovati: ravno včeraj sva se z možem pogovarjala, da ga ne bi cepila. Je edini otrok, star tri mesece in glede na to, da prihaja zima ne bomo prav dosti okol noreli. Tudi obiski drugih majhnih otrok so pri nas zaenkrat redki.
Prebrala pa sem, da cepivo drži manj kot eno leto - se pravi, ko bo šel v vrtec sploh ne bo več držalo.

Ali bi mi priporočale, da ga vseeno cepimo ali ga morda lahko kasneje; okrog enga leta?
Ali se vas večina odloča za cepljenje ali ne?

clock-img

31.10.2007, 09:14

clock-img

Anonimen

Cepivo drži vsaj 2 leti. Če bo šel zelo zgodaj v vrtec/jasli, potem bi ga cepila. Če bo doma do nekje 2. leta, pa ga ne bi.

clock-img

31.10.2007, 09:16

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: miškot

Ali bi mi priporočale, da ga vseeno cepimo ali ga morda lahko kasneje; okrog enga leta?

Še to: Obe dozi cepiva mora prejeti do 24. tedna starosti (6. meseca), kasneje cepljenje ni več mogoče.

clock-img

31.10.2007, 13:40

clock-img

sandra85

pencil-img

5983

IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: miškot

Še to: Obe dozi cepiva mora prejeti do 24. tedna starosti (6. meseca), kasneje cepljenje ni več mogoče.

aja?

ma js bom videla, kaj mi bo pediatrinja svetovala...decembra ima prvo cepljenje-za kaj že?user posted image

clock-img

31.10.2007, 13:59

clock-img

mami_miki

pencil-img

1723

moj je tud popil tisti sirup...

clock-img

31.10.2007, 14:21

clock-img

sandra85

pencil-img

5983

IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki

kaki sirup?

clock-img

31.10.2007, 14:39

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki

kaki sirup?

Cepljenej poteka tako, da spije sirup.... ne dobi pikeca...

Če bo decembra cepljen, je najbolje, da se to opravi hkrati.... pojdi se pej pozanimat, ker pri nas je bilo treba cepivo naročit in nanj počakat en teden...

clock-img

31.10.2007, 14:59

clock-img

sandra85

pencil-img

5983

hvala zvesta...bom po praznikih poklicala njegovo pediatrnjo in se mal pozanimalauser posted image

clock-img

31.10.2007, 15:18

clock-img

juniorka

pencil-img

1258

Meni pa pediatrinja sploh ni omenlauser posted image  Zdaj pa je, kar je...smo 6m stari!

clock-img

31.10.2007, 15:49

clock-img

Anonimen

Tudi eni ni nič omenla...in ko sem ji rekla, me je vprašala, če sem prepričana, da si lahko privoščim user posted image user posted image user posted image user posted image  je bla pa navdušena, da se bomo cepili...

clock-img

31.10.2007, 16:15

clock-img

mami_miki

pencil-img

1723

plačali smo 2x po 66evr...dvakrat je popil....

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem