writing-img

RE: likanje oblačil

clock-img

01.11.2007, 22:51

clock-img

mami_miki

pencil-img

1723

recimo...men se da likat za njega prav vse...jaz vse likam razen kakih plišastih....drugače pa tetra, bodyje...vse likamuser posted image je bolj mehko potem....

clock-img

01.11.2007, 23:24

clock-img

čaki

pencil-img

1009

Jaz sem tudi zlikala vse samo pred prvo uporabo. Sedaj pa hitro poberem iz sušilca in zložim, pa je kot novo.

tud jaz.

clock-img

01.11.2007, 23:27

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Nič nisem likala, peremo pa tudi normalno, brez posebnih praškov in mehčalcev in nismo ločevali. Zakaj pa bi?user posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

01.11.2007, 23:51

clock-img

kšpela

pencil-img

1098

jaz tudi vse skupaj perem,nic ne locujem ker se mi zdi brezveze.likam pa se zdej pa je stara tri mesece.mi je pa patronazna rekla da ne rabim vec likat ko je bila stara en mesec.likam pa sam zaradi tega ker je lepse in lepse se zlozi.

clock-img

02.11.2007, 06:50

clock-img

prolet

pencil-img

134

Likala sem samo prvih 14 dni potem pa se mi ni več dalo, ena ura likanja za pol ure nošenja bodija?! Halo?Itak ga je potem po možnosti pobruhala ali pa se je do popka pokakala... Še najine cunje sem nehala likat. Lepo jih obesim, malo pogladim, ko jih zlagam in to je to.

Vse cunje, tudi tetra plenice perem, na 60, ločeno od najinih s partnerjem, dvojno izpiranje, od prvega dne pa ji dajem tudi mehčalec od Chiccota, ki je namenjen od 0 naprej.

clock-img

02.11.2007, 08:50

clock-img

tančica

pencil-img

293

Likam od vsega začetka in tudi sedaj ko je star 8 mesecev...ne mislim tudi nehat saj so cunce lepše ko so zlikane in zložene.

clock-img

02.11.2007, 08:57

clock-img

kawasakica

pencil-img

1311

uporabljam DM-ov mehčalec Denk mit brez kakih dodatkov...glede likanja pa če sebi vse zlikam, zakaj ne bi še svojemu otročku

clock-img

02.11.2007, 09:16

clock-img

Klarita

pencil-img

1226

Nič ne likam od kar imam sušilec. user posted image

clock-img

02.11.2007, 09:41

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Klarita

se podpišem...

clock-img

02.11.2007, 10:14

clock-img

BAMBINA_

pencil-img

3394

Jaz ločeno perem samo plenice, ki jih tudi likam. Cotke perem na 60* C, skupaj z najinimi oblačili. Vklopim stikalo za višji nivo vode ter za dodatno izpiranje. Mehčalca ne uporabljam. Likala sem prvih nekaj tednov, glede na to, da pa ima mali refluks in ga preoblečem tudi 3x na dan, bi lahko ves čas samo likala.

clock-img

02.11.2007, 10:27

clock-img

mami_miki

pencil-img

1723

IZVIRNO SPOROČILO: Marogica

Nič nisem likala, peremo pa tudi normalno, brez posebnih praškov in mehčalcev in nismo ločevali. Zakaj pa bi?user posted image

zakaj pa ne?user posted image

clock-img

02.11.2007, 11:03

clock-img

kaya2007

pencil-img

3944

nisem likala, na začetku sem dajala v sušilec.  perem pa posebej, z otroškim praškom in mehčalcem (chicco). prve 3 mesece nisem uporabljala nobenega mehčalca.

clock-img

02.11.2007, 14:36

clock-img

N _ B

pencil-img

2844

Likam še vedno vse, tako zame kot za otroka (4,5 leta ter 5 mesecev). Prva dva meseca sem prala posebej z dodatnim izpiranjem, sedaj perem skupaj z našimi cunjami. Nimam sušilca in se mi je že velikokrat zgodilo, da sem pri likanju v cunjah našla kakšno oso ali žužko. 

clock-img

02.11.2007, 14:40

clock-img

felicia

pencil-img

2590

IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: Klarita

se podpišem...

enako

clock-img

02.11.2007, 23:08

clock-img

Anonimen

samo prvo rundo sem polikala, ko sem bla še noseča in se mi je tak fino zdelo one micene cotike prelagatuser posted image no, zdaj mi na pamet ne pade, itak tud za naju ne likam vsega, pa se vseen ful nabere kupuser posted image sušilc je pa tak zakonuser posted image
perem skupi z ostalimi, edino plenice (racmanke) perem ločeno, uporabljam navadn prašek, manj kot je priporočeno, pa navadn mehčalc, razredčen, že od začetka in je bpuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem