writing-img

PAZITE!!! plesnive lumpi skutke

clock-img

04.11.2007, 19:29

clock-img

Anonimen

v opozorilo tistim, ki kupujete lumpi skutke. jaz sem v zadnjih ne vem 10 dneh narajmala 2x na plesnive izdelke, čeprav so imeli še dolg rok uporabe. tako da predno daste otroku to za jesti dobro poglejte če se že kaj kosmatega gor nabira pa še probajte vsako posebaj ker prav zagrenijo po plesnobi tudi če še ni kosmata! evo danes odprta z rokom uporabe 17.11.07!!!!
user posted image
user posted image
user posted image

clock-img

04.11.2007, 19:33

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

Ja, tudi jaz sem jih že dobila. Sem dala user posted image  eno žličko jagodne, pol pa gledam, kaj so za eni koščki noter, sem mislila, da so prav jagodeuser posted image , no nakar zgrožena ugotovim, da je plesen.user posted image  Pa so imele še ful dolgo časa rok trajanja. Od takrat jih ne kupim več.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

clock-img

04.11.2007, 19:40

clock-img

Anonimen

OMG! user posted image  Hvala za info.
Sicer pa upam, da boš ukrepala. user posted image

clock-img

04.11.2007, 19:43

clock-img

Anonimen

ukrepala sem toliko da sem poslala mail njihovemu direktorju za kakovost ker o enostavno ni hraa za naše otroke madona no!

clock-img

04.11.2007, 19:45

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

IZVIRNO SPOROČILO: LARA

ukrepala sem toliko da sem poslala mail njihovemu direktorju za kakovost ker o enostavno ni hraa za naše otroke madona no!

Zelo pametno. Pa še brezplačno reklamo jim delaš.user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

clock-img

04.11.2007, 19:47

clock-img

Moyca_

pencil-img

4144

jezus kristususer posted image

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

clock-img

04.11.2007, 19:49

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

Lara, a je ta tudi jagodna?

Sami sončki okrog mene :)

clock-img

04.11.2007, 19:55

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Jaz pa nobene plesni ne vidimuser posted image ..je to znak, da potrebujem očala?

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

04.11.2007, 20:03

clock-img

eya

pencil-img

4615

IZVIRNO SPOROČILO: Marogica

Jaz pa nobene plesni ne vidimuser posted image ..je to znak, da potrebujem očala?

Ja, rabišuser posted image

Taki beli krogci so na jagodni skuti, na prvih dveh slikcah se vidijo čisto ob desnem robu.

Jaz še nisem kupila njihovih skut pa jih tud ne mislim po tejle "reklami". Je pa verjetno bit treba pozoren tudi pri vseh ostalih firmah.

clock-img

04.11.2007, 20:06

clock-img

Anonimen

ja pa še reklamo jim delam namenoma! k so se povampirl teli mečkatorjevci da je kej. s cenam zdej pa še s kvaliteto! sram jih bodi!

clock-img

04.11.2007, 20:08

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Lara, a je ta tudi jagodna?

ja jagodna, s tem da je marelčna bla že čist žerka, mislm pa da sem en krogc tut pojedla kakega pa vrjetno še tisa predno sem pogruntala. tamala je pa pred tem pojedla cel trio, k jo je futrov dec on pa nikol ne pogleda pa ne proba kaj daje otroku jest user posted image
banane sploh probala nism user posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Mater, jaz pa sem mislila, da je tisto bolj "gosta" skuta, tako kot ob robu lončka....user posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

Take reklame najbolj bolijo. In prav je tako. Če človek plača, naj dobi tisto, kar plača. In da si to privoščijo pri otroški hrani...za popenit. Ti pa samo na velko reklamiraj.
Ne vem zakaj, ampak mam občutek, da boš dobila paket zastojnske skute od Mercatorja. user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

clock-img

04.11.2007, 20:16

clock-img

Pupica

pencil-img

4847

Ja, jaz sem tudi pri mercatorjevih LUMPI blagovni znamki naletela že na tole. In sicer že ene 2 leti nazaj, ko sem kupila ene parkrat za Tio kakšnen mlečni gres, riž ipd.Najbl šit mi je bilo namreč to, da sem imela potem samo eno to zadevo s seboj na sprehodu, se ustavim, hočem dat, na poglej ga zlomka noter pa plesen rok uporabe pa še dooooolg.Otrok lačen po možnosti nobene trgovine okol. Me je izučilo. Od tedaj nisem več kupovala lumpijevih stvari, pa vedno imam s seboj vsaj 2 stvari, če z eno kaj ni OK!Očitno se niso nč izboljšal, samo poslabšal.
Se mi pa ni dal po mejlu obveščat taglavneuser posted image ker tako zelo dvomim v uspehuser posted image

clock-img

04.11.2007, 20:31

clock-img

Moyca_

pencil-img

4144

zgleda podaljšajo rok user posted image

Lp, Mojca
www.atrium-nep.si

clock-img

04.11.2007, 20:43

clock-img

triša

pencil-img

550

Zato pa jaz ne kopujem nobenih merkatorjevih lastnih izdelkov ne skut,čokolad, sokov......

clock-img

04.11.2007, 20:46

clock-img

gumbek

pencil-img

298

No tudi mene je izučilo da ne kupujem več merkatorjeve znamke,moka notri molji ali neke veše pa črvi v makarončkih aha pa kupila sem enkrat tiste salame ki jih režejo in pakirajo vakumsko gor so bile pa 3 nalepke nalepljene in z različnimi datumi uporabe.

Firbec sem!

clock-img

04.11.2007, 20:58

clock-img

mojčca

pencil-img

2260

Hvala za opozorilo. Ko sem pogledala slikce, me je vse skupaj minilo in samo tole bi naredila direktorju za kakavost  user posted image  in mu rekla, ups, sorči, to je pa sigurno od pokvarjene skute.

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

clock-img

04.11.2007, 21:22

clock-img

Moyca_

pencil-img

4144

drugače se meni zdi tudi mercatorjeva roba slbša kot Hardijeva

Lp, Mojca
www.atrium-nep.si

clock-img

04.11.2007, 22:15

clock-img

Pupica

pencil-img

4847

Jaz mislim, da ni glih kvaliteta kriva. Problem je v embalaži. Kupujejo najcenejšo varianto, ta pa je na koncu tako porozna, da vsaka bakterija pride skoz. Se je zgodilo enmu proizvajalcu jogurt lončkov, da je izdelal tako tenke lončke, da je cel kamion kisle smetane pokvaril. Pa kisla smetana se ne pokvari ravno takoj. Ni treba poudarit, da je šel v stečaj, a ne?user posted image

clock-img

04.11.2007, 22:24

clock-img

polona2

pencil-img

2144

2x sem kupila te skutke in obakrat sem našla noter plesen (v prvo sem mislila OK, se zgodi, ampak drugič se mi je pa že malo neumno zdelo, tako da NE HVALA!!!

clock-img

05.11.2007, 00:01

clock-img

Moyca_

pencil-img

4144

IZVIRNO SPOROČILO: pupic@

Jaz mislim, da ni glih kvaliteta kriva. Problem je v embalaži. Kupujejo najcenejšo varianto, ta pa je na koncu tako porozna, da vsaka bakterija pride skoz. Se je zgodilo enmu proizvajalcu jogurt lončkov, da je izdelal tako tenke lončke, da je cel kamion kisle smetane pokvaril. Pa kisla smetana se ne pokvari ravno takoj. Ni treba poudarit, da je šel v stečaj, a ne?user posted image

ja se strinjam

Lp, Mojca
www.atrium-nep.si

clock-img

05.11.2007, 07:49

clock-img

AnBan

pencil-img

775

tudi jaz sem že 2x našla plesen, enkrat je bila prav zelena...tako da zdaj spet kupujem od Ljubljanskih mlekarn skutke.

Kaj pa lahko naredimo glede tega?

[

clock-img

05.11.2007, 09:26

clock-img

Aja32

pencil-img

1649

Ej, tole te pa mine.
Sicer jih nikoli še nisem kupila -  in to za to, ker ponavadi vedno vse nabavljam v sparu - pač smo navajeni na spar in v mercator skoraj nikoli ne zaidem.

Je pa dobro vedeti - za vsak slučaj.

LP A

clock-img

05.11.2007, 09:31

clock-img

Una

pencil-img

399

Tudi jaz mislim, da ni kriva kakovost, ampak predvsem skladiščenje mlečnih zadev. V našem Mercatorju (zelo majhen, zelo staruser posted image ) sem že ene 3x kupila kislo smetano, rok uporabe je bil zihr še dva tedna, pa je bla notr plesen. Ene 2x sem kupila lumpijeve jogurte (bananin okus - ker so meni njami), pa je blo plesnivo. Da ne govorim o müslijih, ki jih je moja mami kupila v taisti trgovini v petek, oči jih je enkrat lepo jedu (slabo že vidiuser posted image ), ko si jih je pa hotla pripravt mami, pa je opazla notr črve, pa so še uporabni do sredine 2008... Pa ne črvi, da ne bo pomoteuser posted image

Torej, po moje je krivo skladiščenje in pa roba, ki ne gre v promet in dolgo časa stoji.

LP, Una

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem