writing-img

RE: Kako imate urejene slike?

clock-img

13.02.2011, 18:08

clock-img

Pia73

pencil-img

4176

Jaz albume urejam samo kronološko in imam vse v teh albumih. Sedaj sta fanta stara 10 in 5 let. Ta večjemu polnim 21. album, ta malemu pa 5. album. Vse imamo notri: roj. dneve, krste, ipd. Mene moti, da je to razpršeno. Kar ne gre v albume  še vedno lepim in pišem v posebne 100 listne zvezke. Tja pišem kaj sta dobila za kateri roj. dan, za božička, kaj sta bila bolna, lepim izvide, vstopnice, ni da ni. Aja, albumi moraj biti veliki in 300 listni. To je moj pogoj.

Slike, na katerih sva jaz ali mož gredo v poseben album. Prav tako imam jaz čisto poseben album za službene slike. Tudi v teh drugih albumih imam vse urejeno kronološko, le pišem tam zraven ne, medtem, ko v otroških albumih pišem k vsaki sliki.

Jaz to še kar urejam. Vzame mi ogromno časa ampak je to nek dnevnik otrokovih življenj. To imam res zgledno urejeno.

Ja, ja,...

clock-img

15.02.2011, 08:24

clock-img

dps1

pencil-img

229

in kje imaš teh cca 30 albumov (ali več) potem shranjenih? 

clock-img

15.02.2011, 11:51

clock-img

corfu

pencil-img

3829

Dober dan

Trenutno imam 12 albumov po 300 slik vse skupaj se je začelo leta 2003 user posted image  je pa res da obožujem slikanje, moj fetiš user posted image  in obvezno šiba slika v album, to da je slika na rač. meni nič ne pomeni.

Uživaj življenje...

clock-img

15.02.2011, 11:52

clock-img

corfu

pencil-img

3829

Jaz imam albume v dnevni sobi na polici, kjer je knjižna omara.

Uživaj življenje...

clock-img

19.02.2011, 18:53

clock-img

Pia73

pencil-img

4176

Uf, narobe sem napisala. Tamelemu polnim 11. album, star je pa 5 let.

Albume imam spravljene v omari, na čisto spodnji polici. To pa res ni problem spravit. Za kaj vse ljudje najdemo prostor, da spravijo,.....

Ja, ja,...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem